En smuk sjæl i et smukt legeme

Et liv i balance, et liv med god motion. Lidt forkælelse til ansigt og hænder og måske en lille forbedring af det, vi er skabt med. Der er mange veje til forhøjet velvære, og Liebhaverboligen har plukket lidt og fået udbyderne til at sætte nogle af deres tilbud på højkant i denne konkurrence: skønhed hos House of Hair & Beauty i Lyngby, personlig motionscoaching med Pernille Uhrbrand, øjenvippe-extensions fra Lashbar eller rygsundhed og god livsstil hos Kirokine i Søborg. Send en mail til konkurrence@mhh.dk med svaret på konkurrencen (samt navn, adresse og mobil nummer) senest 17. januar – og angiv det produkt det handler om, i emneruden. Vinderne får direkte besked.

foto   

Bliv skønhedsforkælet

Hos House of Hair & Beauty, Lyngby Hovedgade 15C, bliver der kælet for kunden, der her finder alle behandlinger på samme sted. Klinikken ligger tilbagetrukket fra Lyngby Hovedgades støj, og der er parkering i gården, så man kan nyde behandlingen i ro og mag. House of Hair & Beauty sætter Michella Kate Nielsen den helt store luksuspakke på højkant – og så kan man selv bestemme om man vil forkæles ad to gange eller få hele kuren på en dag: Luksus ansigtsbehandling, inkl. retning af bryn, farvning af bryn & vipper, voks af overlæbe/hage & kinder afrensning, peeling, udrensning af urenheder, opstrammende ampul, samt en afslappende ansigtsmassage og til sidst en skøn maske samt en dejlig cream. Endelig får man lagt en lækker makeup. Anden del er en luksus manicure med håndbad, retning af neglebånd samt filning af negle, håndpeeling, håndmaske, samt en blød luksus håndmassage. Man får hænder bløde som silke (samlet værdi 1.690,-).

Spørgsmål: Hvor ligger House of Hair & Beauty?

mig i træningsdragt

Lær at elske din træning

Der kommer sved på panden, og det kan ske, at musklerne bliver ømme, men du vil nå dine mål, og du vil elske din træning. Personlig motionscoach Pernille Uhrbrand har gennem de seneste år bragt utallige mennesker sikkert gennem de udfordringer, der møder dem, når de skal anlægge en sund livsstil med en træning, der giver dem styrke og livskraft. Pernille Uhrbrand er konsulent både for private og for virksomheder, der gerne vil inspirere medarbejderne til en sundere tilgang til tilværelsen, og arbejder med en blanding af mental og praktisk træning for at nå sine resultater. En læser kan vinde en personlig motionscoaching på op til 3 timer (værdi 2.400,-), hvor Pernille finder ind til den motivation, der kan holde træningsgejsten oppe og sikre permanente resultater for den enkelte, hvilket tjekkes i 2 x Body Age test, før og efter (læs mere på www.uhrbrandcoaching.dk).

Spørgsmål: Hvad laver Pernille Uhrbrand?

kirokine og familie 029 copy

Komplet sundhed til ryggen

De fleste kender kiropraktik, hvor man behandler problemer i bevægeapparatet, men hos Kirokine kan Ea Nielsen, som både er kiropraktor og kinesiolog, sørge for at du bliver både afspændt og balanceret i musklerne omkring leddene, således at den kiropraktiske behandling holder bedre og længere, fordi musklerne er i balance bagefter. Kinesiologi er en analysemodel i forbindelse med muskeltest, men den kan også bruges til at undersøge ubalancer i fordøjelsessystemet og andre organer, da nervesystemet fra organerne påvirker musklerne, som trækker i leddene.

En læser kan vinde en undersøgelse/analyse og to opfølgende behandlinger (værdi ca. 1.500,-) hos Ea Nielsen i den hendes nye klinik Kirokine i Sundhedshuset, Søborg Torv 12, 4. sal, som netop åbner den 1. februar.

Spørgsmål: Hvor åbner Ea Nielsen sin nye klinik for rygsundhed?

A9R687623 copy

Fokus på smukke øjne

Sig farvel til mascara og vippebukker! Lash Bar Copenhagen i Store Kongensgade 17B tilbyder Eyelash Extensions, der både ligner og føles som ens egne, naturlige øjenvipper, men blot forførende lange og elegante. Længde, tykkelse og facon vurderes og aftales med det uddannede personale på Lash Bar, og så er det blot at sætte sig tilbage og slappe af, mens ens Eyelash Extensions bliver sat på. De holder i op til 8 uger og med regelmæssige touch-ups kan man permanent have de smukkeste øjenvipper 24/7 uden at bruge kosmetik. Læs mere om teknikken, kvaliteterne og de smukke resultater på www.lashbar.dk. Lash Bar Copenhagen sætter en komplet behandling med valgfri Eyelash-type (værdi op til 1.795,-) på højkant i konkurrencen.

Spørgsmål: Hvor længe kan Eyelash Extensions fra Lash Bar holde?