EKSKLUSIV FORVANDLING

 

– ny serie i Liebhaverboligen

I næste udgave af Liebhaverboligen kan du opleve vores nyeste samarbejde med en række af Nordsjællands førende butikker indenfor tøj, mode og beauty.

 

”Eksklusiv forvandling” vil være en fuldstændig forvandling af en heldig læser af Liebhaverboligen. Skulle det blive dig vil du således i samråd med vores faste team af eksperter blive iklædt med lækkert tøj, smykker og accessories samt stylet fra top til tå med lækre produkter. Det er smykkeforretningen Lynggaard, Frisør Kisum, brillebutikken 2Eyes og tøjforretningen Karin Winther, der vil forvandle den heldige læser med alverdens skønne produkter.

 

Ønsker du at deltage i ”Eksklusiv forvandling” skal du sende en kort præsentation af dig selv. Skriv hvorfor du ønsker at deltage, hvilken stil du har i dag samt lidt om dine ønsker i forbindelse med forvandlingen.

Send din mail til liebhaverboligen@eksklusivforvandling.dk og husk navn, adresse og tlf. nummer. Vi skal have din ansøgning senest onsdag den 21. august. Den heldige læser vil herefter få besked direkte og skal efterfølgende præsentere forvandlingen i Liebhaverboligen, september.

Vores samarbejdspartnere på ”Eksklusiv forvandling”

Lynggaard

De traditionsrige smykkeforretninger på Ordrupvej i Charlottenlund og på Strandvejen i Hellerup præsenterer adskillige kollektioner – primært fra Ole Lynggaard Copenhagen, der med sin ekstravagante smykkekollektion repræsenterer både den rå og den feminine stil – men også fra andre kvalitetsmærker som Georg Jensen, Christine Hvelplund og Line & Jo.

 

Frisør Kisum

Tilbage i 1983 åbnede Jesper Kisum et eksklusivt solcenter på Jægersborg Alle 14. Solcentret betjener hver dag stadig en masse glade kunder. Få år senere åbnede så Frisør Kisum med Helle Kisum som daglig leder. Gennem årene har stedet etableret sig blandt de allerbedste saloner i landet. I dag er stedet tilmed blevet udvidet med eksklusiv neglesalon.

 

2Eyes

Brillebutikken 2Eyes har siden 2004 haft til huse på Ordrupvej 58. De to optikere Christina Sjøstrøm & Pia Toft Johansen har fra starten valgt at fokusere på service, stemning og professionel betjening hele vejen igennem. Udover steldesigns i eget navn henter brillebutikken 2Eyes stel hjem fra hele verden. På hylderne finder du blandt andet håndmalede stel fra Israel og ”skæve” briller fra Paris.

 

Karin Winther

Tøjforretningen Karin Winther åbnede i 1998 på Lindegårdsvej 2 i Charlottenlund. I butikken finder du nogle af de mest interessante danske og udenlandske tøjbrands. Indehaveren Karin Winther har desuden gjort det til butikkens varemærke altid at tage udgangspunkt i kundens egne ønsker og behov. Forretningen byder kvinder i alle aldre velkomne.