Solbriller

solbriller2

Sommer, sol og skygge … vi har spottet et lækkert udvalg af sæsonens solbriller.

 

Sol med styrke

De danske ie-glasses solbriller er lavet af samme stærke acetat som almindelige briller. Ie-glasses tilbyder briller både med og uden standardstyrke og kan desuden fremstille specielt tilpassede solbrilleglas til meget fornuftige priser. Pris 950,-. Læs mere om konceptet på

www.ie-glasses.dk

Ayrton Senna Story

Formel på solbrillen

Ayrton Senna, den legendariske Brasilianske racerkører, som vandt 3 Formel 1 verdensmesterskaber, lægger nu også navn til en Speciel Edition solbrille fra TAG Heuer.

Kollektionen er en fusion mellem motorsport og en legende inspireret af mesterens egen personlighed. Designet byder på et sporty look, og et symbolsk Ayrton Senna signatur lasergraveret på glassene så enhver motorsport aficionado vil føle sig forført.

Få oplyst nærmeste forhandler på tlf. 70 15 70 15

sun2

Sol & brille

Paul & Joe er skabt af den franske designer Sophie Albou, der har opkaldt firmaet efter sine to sønner Paul & Joe. Brandet er kendt fra modeverdenen som et af Frankrigs store, nye navne og hidtil udfordret de store modehuse – nu også indenfor briller. Den bløde, runde solbrille er et musthave til sommeren. Giver et frækt nørdet look, med de rigtige nuancer i stellet og en flot chan-gerende overgang i glasset. Find Paul & Joe hos 2Eyes i Charlottenlund og Søborg.

Læs mere på www.2eyes.dk

sun4

Surfer style!

Indtil nu kunne man kun købe Maui Jim solbrillerne på Maui, Hawaii, men nu er de ikoniske solbriller landet i Danmark. Maui Jim´s historie startede i begyndelsen af 80’erne på Hawaii. Man startede med syv modeller som alle havde glas med Polarized Plus teknologien. I dag findes der ca. 80 modeller.  Alle glas er polariserede. De er også kontrast og farve forøgende med bigradient spejl, antirefleksbehandlede samt vand og smuds afvisende. Oplev Maui Jim hos Unik Optik i Hellerup.

Læs mere på www.unikoptik.dk