sommer

Beskyttende pleje

La Roche Posey Anthelios er en transparent og plejende olie med faktor 50+. Den højeste UVA og UVB beskyttelse i en olie-konsistens. Giver ultra-effektiv UV-beskyttelse og pleje – på én gang! Diskret og indbydende duft gør olien endnu mere sensuel at anvende. Pris 200 ml. 199,-

www.laroche-posay.dk

sommer1

Intensiv effekt

Akademiklinikens Pure Lift er et aktivt, anti-age serum med intensiv fugtgivende effekt. Pure Lift er et af Akademiklinikkens bedst sælgende hudplejeprodukter, der er blevet reformuleret med et ekstra højt indhold af peptider og fugtgivende koncentrater. Virker stimulerende på kollagensyntesen. Passer alle hudtyper, der har behov for fugt og mere spændstig hud. Pris 50 ml. 720,- www.akademikliniken.dk

sommer2

After Sun til ansigt og krop

Sensai Silky Bronze After Sun beroliger og lindrer huden efter solbadning. Forebygger rynker og afskalning. Gennemfugter og giver silkeblød, glansfuld finish. 150 ml. kr. 595,-.

Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 40 23 19 11

sommer3

Balance

Sund, stærk og smuk hud er ikke aldersbetinget. Pai er fortaler for den nye hudplejetrend “Age Confidence” fremfor “Anti-aging. Pai Echium & Amaranth ansigtsolie tilfører huden en toptunet dosis af vitaminer, næringsstoffer og essentielle fedtsyrer. Hvert nøje udvalgte ingrediens arbejder i harmoni med huden for at sikre en optimal fugtbalance samt minimering af irritationer og miljømæssigt fremkaldt stress.

Pris 30ml. 495,-

Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 38 10 01 11

sommer4

Bliv hurtigere brun!

Piz Buins TanProtect faktor 30 spray øger din huds naturlige brune pigment. Få en flot, holdbar og naturlig solbrun farve uden at gå på kompromis med solbeskyttelsen. Uden parabener. Pris 150 ml. 145,-.

www.matas.dk