Køkkenet skal passe til boligens arkitektur

Krisen har lært os at værdsætte kvalitet
og historie – også i køkkenet.

”For få år siden skiftede folk køkkenet ud, når de overtog en ny bolig, uanset hvor gammelt det var,” fortæller Joelina Løkke, der har køkkenforretningen Kvänum på Strandvejen i Hellerup.

”I dag tænker de fleste langsigtet og investerer i noget, der holder sig smukt i mange år. De fleste er også meget bevidste om at tage udgangspunkt i boligens arkitektur, så det er med til at skabe en helhed.”

Joelina Løkke har arbejdet med køkkener i over 20 år. Hun har blandt andet indrettet køkkenforretninger over hele verden, men da hun fik børn, hang det ikke sammen med de mange rejsedage, og hun slog sig i stedet ned som selvstændig indretningsarkitekt. Da hun fra Kvänum fik tilbud om at overtage deres butik i Hellerup, blev hun imidlertid fristet.

Kvänum er nemlig et absolut top brand inden for køkkener med en garanti på 20 år og en forventet levetid på 40 eller 50 år. Det er svensk håndværks- tradition af højeste kvalitet, grundlagt i 1923 af snedker Gustav Johansson med en klar filosofi om at forene sjæl, håndværk og fleksibilitet.

”Jeg tøvede lidt, for jeg bor i Sverige og kunne jo godt regne ud, at arbejds-

dagene ville blive lange og mange, hvis jeg gik ind i detailbranchen. Jeg arbejdede hos Kvänum i Sverige i to måneder, før jeg besluttede mig, så jeg lærte varerne og tankegangen rigtig godt at kende – og så tog jeg chancen.”

Læs mere på www.kvanum.dk

kvanum