Stemningsfulde striber 

,

Striber har noget tidløst over sig, der passer flot ind i de fleste hjem. Det grafiske udtryk er klassisk, men bestemt ikke kedeligt. Lad farverige og sommerlige striber fylde og skabe stemning i din indretning. Både når det gælder indenfor, men bestemt også udenfor og omkring huset i form af puder, parasoller og bløde hængekøjer. 

Bløde striber

Den stribede pude er en favorit til at få farver og mønstre ind i indretningen. Puden fra Takara serien fanger opmærksomheden på den smukkeste måde. Den strikkede kvalitet er luksuriøs, og de små metalliske detaljer giver puderne et elegant udtryk. Puderne fås i fem farvekombinationer. Hvis farver er en udfordring, og det kun er det grafiske udtryk, der skal føjes til indretningen, kan Takara puden med sorte striber med fordel vælges. Alle puderne er vendbare, så stribernes farve kan vendes afhængigt af stemning og humør. 

www.oyoylivingdesign.com 

Klar til havbad 

Rozie towel fra Becksöndergaard i blød bomuld med striber og frynser er perfekt til strandtasken. Håndklædet fylder minimalt og tørrer hurtigt. De fine striber i rolige farvenuancer ser også flotte ud på badeværelset, hvor de bringer både farve og stemning til rummet. Elsker du blå toner, kan du vælge ”søsterhåndklædet” Ida Towel i farven medieval blue.  

www.magasin.dk 

Sol og skygge 

En stribet parasol er et skønt symbol på sommer ved havet og familiesammenkomster i haven. Messina parasollen fra Skagerak beskytter mod solens skarpe stråler og skaber en behagelig skygge i løbet af dagen. Materialerne er af høj kvalitet, så parasollen kan skabe glæde gennem flere generationer. Parasollen fås med enten sommerlige gule ”Golden Yellow” striber eller klassiske mørkeblå. 

www.skagerak.dk 

 

Slap helt af 

Fatboy Headdemock Superb er en ny version af den populære Fatboy hængekøje. Headdemock Superb er en forbedret, blød og mere komfortabel hængekøje i det lækre stof med fiberfyld. Hængekøjen er et skønt sted at tage en lur eller læse en god bog. Den er UV-resistent, hvilket sikrer en lang levetid, hvor farverne forbliver klare. Denne stribede version nærmest kalder på sol, sommer og farverige drinks. En swimmingpool ”on the side” er naturligvis den ultimative tilføjelse. 

www.jacobsenplus.dk 

Smukt svøb

Denne lækre plaid fra det engelske mærke Designers Guild er skabt af genanvendt uld og silke. Plaiden er perfekt til lyse, men kølige sommeraftener på terrassen. Kombinationen af bærfarver og brunlige nuancer harmonerer flot og pynter smukt, både når det er i brug eller hænger over en stoleryg. De bløde materialer sikrer en båd lun og behagelig plaid, der kan skabe glæde året rundt. 

www.zenout.com