Blide pasteller 

Pasteller er en familie af farver, der har en lav mætning og som derfor ofte har et neutralt og beroligende udtryk. Pastelfarver er en fin måde at bringe liv og farve ind i boligen, uden det larmer for meget. Nuancer som rosa, lavendel, sart gul og lyseblå har noget feminint og legende over sig, der harmonerer flot med den nordiske og minimalistiske stil.   

Florlette fornemmelser 

Disse smukke gardiner er syet ud af eksklusivt stof fra Designers Guild i 100% hør. Det lette materiale skaber et varmt og blødt lysindfald. Vælg mellem hele 40 smukke farver, der kan bruges til alt fra møbelpolstring til puder og sengetæpper. Det bløde, let falmede farveudtryk skaber en hyggelig og charmerende stemning, der passer rigtigt fint ind i den frie sommerhusstil. 

www.zenout.com 

Funktionel æstetik 

Brødrister, elkedel og andet køkkenudstyr er noget vi bruger hver dag og som derfor skal være fornuftigt og funktionelt. Men hvorfor ikke samtidigt vælge produkter, der pynter flot i køkkenet, nu hvor de ofte står fremme på bordet? Foodie-serien fra Rig-tig består af fem lækre køkkenartikler i farver som lysegrøn, lyseblå og rosa. Miks farverne eller vælge din yndlingsnuance og lad de blide farver skabe liv og stemning i køkkenet. 

www.rig-tig.com 

Blød og varm

Både formen og navnet på Amphora-kanden fra Stelton, er inspireret af de oldgræske lerkrukker, som blev brugt til at opbevare og transportere olie og vin. Faconen, med den runde krop og de markante skuldre, har inspireret formgivere gennem århundreder. Udenpå er kanden nærmest et lille kunststykke – indeni er den en klassisk termokande med en glasindsats, som holder kaffen eller teen varm i timevis. Farven soft peach er både sommerlig og har et varmt skær over sig. 

www.magasin.dk 

Plads til personlighed 

Montanas klassiske display-reoler med åbne rum i forskellige størrelser fås i en lang række pastelfarver. Her ses den i den lysegule facet, Chamomile. Farven fremhæves smukt af den lilla væg og pynt i sarte farvenuancer. Hylderne er asymmetrisk placeret med god plads til opbevaring. Det er en reol med et legende udtryk, hvor du flot kan fremvise bøger, vaser, opbevaringskasser og andre personlige ejendele. Reolen er en stilsikker tilføjelse til ethvert rum, som både kan stå alene eller kombineres med andre moduler, alt efter ønske og behov. 

www.montanafurniture.com 

Sid smukt 

MDF Italia Flow Chair Collection er en serie af stole designet af Jean Marie Massaud. Flow serien leveres som spisestol med eller uden arm, i en variation af farver, benstel og polstringstyper. Den matte finish gør stolen blød og rar at røre ved og de nye smukke farver er prikket over i’et på den enkle design. Stellet, som er en klassisk fortolkning af retrofoden fra 60’erne, leveres i samme indfarvning som selve skallen. 

www.interstudio.dk