Boligens samlingspunkt 

,

Skab nogle smukke rammer for boligens samlingspunkt, der for manges vedkommende er spisestuen. Her tilbringer både familie og venner ofte meget tid sammen, hvor dagen og livets oplevelser vendes og evalueres. Indret samlingspunktet med smuk belysning, der kan sætte lys på dagen, og møbler der kan skabe prikken over i’et. 

 

Kurver og skarpe linjer 

Læn dig tilbage og nyd godt af minimalistisk dansk design – her med stolen Timb fra Normann Copenhagen. Stolen har en simpel trækonstruktion og de skarpe linjer tilfører en smuk elegance til spisebordet – og til resten af rummet. 

Timb stol fra Normann Copenhagen 2.899 kroner. www.normann-copenhagen.com

Tilfør lidt kant 

Det rå glasskab er perfekt opbevaring til både glas og service og den mørke farve tilføjer samtidig lidt kant til boligen. Det riflede glas på frontlågerne skaber et smukt, transparent look med kig ind, der giver skabet en lethed – uden at det forstyrrer øjet og resten af den eksisterende indretning omkring spisebordet. 

Dallas vitrineskab 120x90x42 cm fra Muubs 6.899 kroner. www.muubs.com

 

Interessant asymmetri 

Ved ethvert samlingspunkt er der behov for god belysning. Lampedesigneren Tom Rossau er netop nu aktuel med en ny pendel, hvor den velkendte cylinder er strammet op med en indsnævring i både top, bund og midte. Dette giver lampen en særlig timeglasform, men da den er placeret i lampens nederste del, skabes der samtidig en interessant asymmetri mellem top og bund. 

TR41 pendel fra Tom Rossau fra 5.750 kroner. www.tomrossau.com

Det smukke spisebord 

Lad spisebordet danne grundlag for mange timers samvær med de nærmeste over god mad og drikke. Dette smukke spisebord er perfekt som familiens samlingspunkt og indbyder til hyggelige stunder i familiens skød, men er samtidig et smukt møbel til hjemmet.  

In Between spisebord ø120 cm fra &Tradition, 10.795 kroner. www.andtradition.com

 

Betagende keramik 

Verso vasen fra fermLIVING er skabt med en uregelmæssig, feminin og kunstværdig, overdimensioneret form og to karakteristiske, buede håndtag. Placér vasen centralt på spisebordet med høje blomsterstilke eller lav et flot stilleben på vitrineskabets top – mulighederne er mange. 

Verso vase h50 cm fra fermLIVING, 1.799 kroner. www.fermliving.dk