Til pigerne

CM04 CM05

Måske Charlottenlunds hyggeligste butik

Circo Della Moda, butik og webshop i Charlottenlund, er tænkt som et lille åndehul, hvor man kan gå på opdagelse. At træde ind i butikken skal være en intim og personlig oplevelse, hvor tiden gerne må stå stille. Ambitionen er at skabe et spændende univers af både tøj, accessories og ting til boligen – herunder også et udvalg af fine kort, gavepapir og pynt til fødselsdag og fest.

Ejeren af butikken, Cæcilie Bødtcher-Hansen, gør sig umage for, at udvalget skal være inspirerende og fint, men samtidig nemt og anvendeligt. Det skal være enkelt design og i gode kvaliteter. Butikken består både af internationale og danske designere, og har også mange fine gaveideer.

Butikken er fyldt med skønne styles fra Lovechild, Ba&sh, Britt Sisseck, Elise Gug, Nue Notes, Peoples Republic of Cashmere, Kokoon, Wuth Cashmere, Ivy jeans, APOF, Meri Meri, Rifle Paper Co og mange flere.

Butikken ligger på Ordrupvej 61B i Charlottenlund, og webshoppen kan du besøge på www.circodellamoda.com

 

CM08

CM06