Sager udelukkende til rigtige mænd, der ikke gider chic og nuttet brugskunst, sødsuppe-interiør og romantiske loppefund.
– se mere på mandesager.dk

 

FET_Mandesager_Netatmo-Smart-Termostat

 

Den smarte radiator
NETATMO SMART TERMOSTAT

Hvis du er træt af at skrue på termostaten for at få den helt rigtige temperatur, er det måske på tide at lede efter en smartere løsning. Dem findes der heldigvis masser af, og den nye Netatmo Smart Termostat er en af de mest lirede. Du erstatter simpelthen bare din almindelige termostat på radiatoren med den her fætter, og så kører det. Den er nemlig udstyret med Bluetooth, så du kan styre temperaturen direkte fra din mobil på den medfølgende app, og det giver desuden mulighed for at sætte en konstant temperatur og få besked, hvis der for eksempel står et vindue åbent. Der er jo ingen grund til at spilde energi. Der er heller ingen grund til at glo på et stykke kedeligt hardware, og det sørger designeren Philippe Starck for, at du ikke skal døje med- der er ham, der har designet termostaten.

www.netatmo.com

……………………………………………………………………………………………………………………………….

FET_Mandesager_BWD-Mickey-Mouse

 

Mickey Mouse møder Rolex
BAMFORD WATCH DEPARTMENT MICKEY MOUSE

Mickey Mouse er et ikon, og de fleste af os har nok haft et Mickey Mouse-ur som barn. Som oftest af tvivlsom Kina-kvalitet, men nu kan du altså få et Mickey Mouse-ur, som ikke laver knas, når du har gået med det i en uge. Det er teamet fra Bamford Watch Department, der er på spil igen, og lad os sige det med det samme – er du tilbeder af Rolex, hen mod det fanatiske, så læs endelig ikke videre. Dette Mickey Mouse-ur fra Bamford Watch Department er nemlig et ombygget Rolex Milgauss. Uret kommer i mat sort PVD eller mat titanium, og med den fine kasse med lys. Det er selvfølgelig en limited edition, så du skal være heldig for at få fat i et.

www.bamfordwatchdepartment.com

……………………………………………………………………………………………………………………………….

FET_Mandesager_Wazer-desktop-jet

 

Vandskæremaskine til hjemmeværkstedet
WAZER DESKTOP WATERJET CUTTER

Wazer er verdens første vandskæremaskine, der kan stå på dit skrivebord. Firmaet bag maskinen lover, at den kan skære igennem alle materialer – aluminium, glas, sten, stål, kulfiber og så videre. Fantastisk smart til kunsteren eller gør-det-selv-mekanikeren, der har brugt for håndbyggede dele til projekter – faktisk vil enhver lille Ole Opfinder få glæde af Wazer. Den virker ved, at du bruger et stykke software til at definere dit projekt. Du placerer dit emne i maskinen, og så skærer den med en vandstråle under mega højt tryk, der er blandet med en slags sand. Mulighederne er uendelige, og det er vist kun din egen fantasi, der sætter grænser for, hvad du kan lave med denne maskine.

www.wazer.com

……………………………………………………………………………………………………………………………….

FET_Mandesager_TV-Beer-Mug

 

Ølkruset til TV-kiggeri
TV BEER MUG

Når du nyder et iskoldt glas øl foran TV-skærmen, mister du fokus fra fodboldkampen, eller hvad du nu engang sidder og ser, hver gang du tager en tår af øllen. Glasset spærrer jo for udsynet. Men det her ølkrus er specialdesignet til netop at imødekomme dette problem. Yessir, vi har mange luksusproblemer her i den vestlige verden. Det hele lader sig gøre ved hjælp af en vinklet kant, så du kan hælde indenbords lige så tosset du vil, og der er plads til lige knap en halv liter i herligheden. Skål.

www.perpetualkid.com

……………………………………………………………………………………………………………………………….

FET_Mandesager_GoPro-Karma

 

Skyens skarpeste skyder
GOPRO KARMA

Det kan godt være, at Karma er den første drone fra GoPro, men det betyder ikke, at de famler i blinde, for firmaet var den første pioner i actioncams, så de har en solid ballast til luftkrigen. GoPro Karma er da også mere end bare en almindelig kameradrone. Her kan du nemlig sammensætte konfigurationen efter dine egne behov, og selve systemet består af quadcopteren med et Karma Grip til at stabilisere dine videoer – eller bruge som håndholdt skyder – mens du også får en controller med touchskærm til at styre løjerne. Og det hele kan selvfølgelig foldes sammen i en handy rygsæk, når du tager på tur.

www.gopro.com

……………………………………………………………………………………………………………………………….

FET_Mandesager_SingerPorsche

 

Porsche-porno
SINGER MONACO

Ægte Porsche-fans vil nok mene, at du ikke skal ombygge en gammel 911’er. Men når Singer Vehicle Design går i gang, så er det virkelig med respekt for mærket og Porsche-arven. Er det ikke en af de flotteste 911’ere, du nogensinde har set? Vi har set en del minimaliske Singer Porsche-modeller før, men den her slår bare alt. Udvendigt er alt fjernet. Kun et enkelt Porsche-logo pryder bilen. Ikke engang et Singer-logo er det blevet til. Indvendigt har den fået lidt mere gas med nyt interiør, sæder fra Recaro, rat fra Momo, Audio fra Becker – men alt i alt er det bare stilet og smukt. Det her er kunst på fire hjul.

www.singervehicledesign.com

……………………………………………………………………………………………………………………………….

FET_Mandesager_Can-Cannon

 

Aflever øl med stil
CAN CANNON

Hvis du har en sixpack stående derhjemme, har du også ammunition til det her gevær. Det skyder nemlig med dåser. Can Cannon er lige til at installere på en AR-15 riffel, og så har du en mindre dødelig dosis lige ved hånden med en rækkevidde på lige knap 100 meter. Det er jo meget praktisk, hvis du har en tørstig ven, der er lige lidt for langt væk til at du gider vade over til ham med en kølig dåse.

www.xproducts.com

……………………………………………………………………………………………………………………………….

FET_Mandesager_Coleman-Lay-Z-spa

 

Billigt boblebad
COLEMAN LAY-Z BOBLEBAD

Det kan hurtigt blive pebret, hvis du gerne vil have et boblebad hjemme i haven. Det er nok også prisen, der afholder de fleste fra at investere, men hvad nu, hvis der var en mulighed, for at købe et boblebad, der var ok billigt og nemt at fjerne igen? Du kunne overveje Coleman Lay-Z Spa. For under 3.000 kroner får du et oppusteligt boblebad med plads til fire voksne og 120 dyser, der laver bobler. Der er digital styring til pumpen og varmen, der kan komme helt op på 40 grader. Når boblebadet er tømt, vejer det bare 35 kilo, og fylder ikke specielt meget, hvis du vil pakke det væk for vinteren. Så nu er det både nemt og billigt at få en varm vand-massage efter arbejde eller tilføje lidt spa-hygge til havefesten.

www.luxury-outdoor.dk

……………………………………………………………………………………………………………………………….

FET_Mandesager_Reaper-chips

 

Verdens stærkeste chip
PAQUI CAROLINA REAPER TORTILLA CHIP

Det er ikke nogen hemmelighed, at mænd godt kan lide stærke sager, men det er da første gang, vi synes, en lille tortilla chip ser skræmmende ud. Det er firmaet Paqui, der står bag, og de er normalt kendte for deres tortilla chip, men har altså lavet en limited produktion af denne Carolina Reaper chips. De fleste har nok allerede gættet, at denne ene chip er spækket med Carolina Reaper Pepper – en af de stærkeste chilipebre på jordkloden, der rammer en Scoville-rating på 1,57 millioner. Eller for at sætte det i perspektiv – denne ene chip er 78.000 gange stærkere end en normal jalapeno. Løber munden stadig i vand? Du kan se folks reaktioner i videoen via linket herunder.

www.paqui.com

……………………………………………………………………………………………………………………………….

FET_Mandesager_Stetson-Carbon-Fiber-Fedora

 

Verdensmandens hovedbeklædning
STETSON CARBON FIBER FEDORA

Hey, hatte kan hurtigt blive platte, men hvis du endelig vil kaste noget alternativ stil over hovedbeklædningen, er kulfiber sgu vejen frem. Og det får du med Stetson Carbon Fiber Fedora. Så kan det selvfølgelig godt være, at hatten ikke er skudsikker, men den beskytter til gengæld dit hoved mod så meget andet, og det er helt sikkert et stykke stil, der kan holde resten af dit liv. Medmindre du glemmer den i toget – så er der altså ikke så meget at gøre.

Carbonfibergear.com