Sager udelukkende til rigtige mænd, der ikke gider chic og nuttet brugskunst, sødsuppe-interiør og romantiske loppefund.
Gearet og grejet skal ind i boligen – se mere på mandesager.dk

 

FET_Mandesager_Clase-Azul-Ultra

 

Verdens mest eksklusive tequila
CLASE AZUL ULTRA

Når det kommer til tequila, får du generelt, hvad du betaler for. Sådan er det selvfølgelig med meget sprut, men tequilas bundniveau er bare uhyggeligt lavt, så du gør dig selv en bjørnetjeneste ved at være alt for nærig. Med den her tequila er vi ovre i den helt anden grøft. Clase Azul Ultra koster nemlig 9.700 kroner, og de kalder den selv for verdens mest luksuriøse tequila med en lagring på fem år på sherryfade og et output på kun 100 flasker. Og nu vi er ved flaskerne, så er de håndlavede beholdere jo kunstværker i sig selv med platin, en agaveplante af sølv og flere detaljer af guld. Yessir, det er noget dyrt sprøjt.

Claseazul.com

 

……………………………………………………………………………………………………………………………….

 

FET_Mandesager_Porsche-GT3-Cup-shelf_1

 

En Porsche-spoiler til væggen
PORSCHE GT3 CUP – SHELF

Det er nok lidt svært at hænge en hel Porsche på væggen – mindre kan også gøre det. Og nu giver Porsche dig muligheden for at få en original spoiler fra en GT3 Cup, som de har omdannet til en hylde. Yessir, en spoiler-hylde. Den er altså magen til originalen, så du kan sætte dine sager på en gennemført sag af kulfiber med beslag af anodiseret aluminium, og du får endda også de originale skruer til at banke den op på din væg. Det er Porsche-blær.

Shop1.porsche.com

 

……………………………………………………………………………………………………………………………….

 

FET_Mandesager_Starpool-Zerobody

 

Vægtløs søvn
STARPOOL ZEROBODY

Hvis du ikke kan sove i den her seng, ser det altså rigtigt skidt ud for din nattesøvn. Du flyder nemlig i en Starpool Zerobody – uden at blive våd, for ellers er det jo bare en vandtank. Så der er ingenting til at genere kroppen, ej heller hjernen, idet du får en app til mobilen, der sender beroligende lyde til dine ører via et par hovedtelefoner. Sengen er lavet i et samarbejde mellem spa-firmaet Starpool, den italienske designer Christiano Mino og wellness research-firmaet Necogita, og du opnår den vægtløse tilstand ved hjælp af flere blærer fyldt med opvarmet vand, der er udformet helt specifikt, så du bliver omkranset og holdt oppe af det bløde element. Jamen, er det så ikke bare en vandseng?
Tjoh, lidt på samme måde som en Lada og en Lamborghini begge er biler.

Starpool.com

 

……………………………………………………………………………………………………………………………….

 

FET_Mandesager_Motion-Simulation-TL3

 

Tag en køretur i stuen
MOTION SIMULATION TL3

Det har taget over fem år at udvikle den her racersimulator i samarbejde med teams fra Formel 1, så du kan være 100% sikker på, at du får en ultra realistisk køretur. Motion Simu-lation TL3 omringer dig med en 200 grader buet skærm med 5.760 x 1.080 pixel, mens du desuden kan mærke selv den mindste bule i vejen takket være et hydraulisk system, der sørger for at overføre alle data til fysiske rystelser, sving og hældninger. Det kender du selvfølgelig også fra mindre simulatorer, men det her er et helt absurd realistisk niveau.

Motionsimulation.com

 

……………………………………………………………………………………………………………………………….

 

FET_Mandesager_Armin-Strom-Cognac-Watch

 

Verdens dyreste cognac i et ur
ARMIN STROM COGNAC WATCH

Der er ingen grænser for opfindsomheden, når det kommer til at spice urene i den høje ende af prisskalaen op med ekstra lir, og nu har Armin Strom simpelthen fyret verdens dyreste cognac i deres ur. Så er det godt nok kun en enkelt dråbe Gaultier 1762, du finder i uret, men stadigvæk. Udover alkoholen er Armin Strom Cognac Watch stadig en snitte med et mekanisk urværk, rustfrit stål, 18 karat rosé guld og titanium, der helt sikkert er med til at drive prisen derop, hvor de fleste ikke kan være med. Jamen hvad koster det så? Ingen anelse, men de 40 styks, der er planlagt til at blive produceret, skulle også allerede være forudbestilt af alkohol og ur aficionados, så det kan egentlig også være lige meget. Men derfor er uret stadig lækkert at se på.

Arminstrom.com

 

……………………………………………………………………………………………………………………………….

 

FET_Mandesager_LayBag_1

 

En lænestol af luft
LAYBAG

Det lyder godt nok lidt fræk med sådan en LayBag, og det er det vel egentlig også afhængigt af, hvad du vælger at lave på den. Den er nemlig blød og lige til at ligge på. Men det smarte ved LayBag er, at den oppustelige stol hverken vejer eller fylder særligt meget, så du kan have den med ud i det gode vejr og lynhurtigt omdanne den til en god siddeplads ved at vifte den i luften og lukke enderne. Det bliver der helt sikkert brug for her til sommer.

Laybag.com

 

……………………………………………………………………………………………………………………………….

 

FET_Mandesager_Chainsaw-Blender

 

Savblenderen
CHAINSAW BLENDER

Det her er klart den sejeste blender, dine hænder kommer i nærheden af. Om det så også er den mest praktiske, er egentligt lige meget. Chainsaw Blender er i hvert fald resultatet, når du kombinerer en motorsav med en blender, og du kan faktisk bygge den selv, hvis du smøger ærmerne op. Læg i øvrigt lige mærke til, at den også er udstyret med et motorcykelstyr med et gashåndtag til at styre showet. Det er fedt lavet. Upraktisk, men fedt.

Instructables.com

 

……………………………………………………………………………………………………………………………….

 

FET_Mandesager_Traeger-2016-Pro-Series-34

 

Toptunet grill
TRAEGER 2016 PRO SERIES 34

Hvis det er tid til en ny grill, er det her et skarpt bud. Traeger er nemlig leveringsdygtige i toplækre træpillegrills, der adskiller brændkammeret fra kødet, så der er mere plads under låget til din mad, og du styrer løjerne med en digital controller, som sørger for at holde temperaturen indenfor plus/minus 15 grader. Det er præcision, og den indbyggede blæser sørger desuden for at fordele varmen ligeligt, mens du bliver informeret om temperaturen inde i kødet ved hjælp af et tilhørende grilltermometer.
Det optimerer grillaftenerne, og dem har vi alligevel ikke så satans mange af her i Danmark.

Traegergrills.com

 

……………………………………………………………………………………………………………………………….

 

FET_Mandesager_El-Purista_1

 

Stolen til verdensmanden
EL PURISTA

Du behøver ikke være ryger for at sidde godt i den her stol. Men det hjælper. El Purista er nemlig lavet specielt til verdensmanden, der nyder at læne sig tilbage med en god omgang tobak, og derfor er den udstyret med ekstra opbevaring i armlænene med plads til dit rygergrej, og når du åbner skufferne får du desuden et sted at stille askebægeret og den tilhørende drink. Så er der optimale betingelser for lidt alenetid i bedste Mad Men stil.

Elpurista.de

 

……………………………………………………………………………………………………………………………….

 

FET_Mandesager_Hammocraft

 

Hængekøjer til vandet
HAMMOCRAFT

Saml bare alle gutterne og tag dem med ud i den her båd. Det bliver de glade for. Okay, der er kun plads til fem i Hammocraft, så du bliver nok alligevel nødt til at udvælge nogle heldige personer, men de får til gengæld lov til at dase i flydende hængekøjer, der er helt perfekte til en fed tur på vandet. Selve tingesten består af en metalramme, som du hurtigt kan samle og skille ad, og så er der to paddle boards til at give lidt flydeevne, men I skal nok ikke hoppe for meget rundt i båden, for den ligner ikke det mest stabile i verden.

Hammocraft.com