Sager udelukkende til rigtige mænd, der ikke gider chic og nuttet brugskunst, sødsuppe-interiør og romantiske loppefund. Gearet og grejet skal ind i boligen – se mere på mandesager.dk

 

FET_Mandesager_Kuberg-Freerider_1

 

Vilde Watt
KUBERG FREERIDER

Når der skal ekstra fart på cyklen, er det på tide at indkalde forstærkning fra en elektrisk motor, og det svenske firma Kuberg er eksperter i at levere Watt til dine vilde ture. Nu er de så klar med et nyt lyn i form af Freerider, der er toptunet til det hårde terræn. Den er udstyret med en motor på 8 kW, der snildt sender dig op på 55 km/t med strøm nok til en time, og derfor er der heller ingen pedaler på svinet, for du behøver dem slet ikke. Jeps, så er det jo faktisk en elektrisk motorcykel, og den er smidig som bare pokker, hvilket du får beviser på i når du ser videoen på www.mandesager.dk

www.kubergbikes.se

 

FET_Mandesager_North-Drinkware-Washington-Pint

 

Et bjerg i glasset
NORTH DRINKWARE WASHINGTON PINT

Hvis du er på udkig efter et glas, der ikke bare er et glas, er det her den helt rigtige beholder til din øl. North Drinkware er nemlig klar med et bjerg i glasset i form af den 4.027 meter høje aktive vulkan Mount Rainier, der ligger i den amerikanske stat Washington. Og det er sindssygt gennemført lavet. Det er nemlig ikke bare en omgang gætværk, for bjerget er en nøjagtig kopi af den virkelige vare lavet ved hjælp af data fra United States Geological Survey, så det er så præcist som overhovedet muligt. Skål for præcision.

www.northdrinkware.com

 

FET_Mandesager_Nitecore-Tiny-Monster-TM16GT_1

 

Det lange lys
NITECORE TINY MONSTER TM16GT

Du skal nok ikke stirre alt for meget ind i lyset fra den her lommelygte, for den kaster hele 3.600 LUMEN afsted, hvilket er sådan cirka tre gange så meget lysstyrke, som der er i det lange lys på en bil. Det er ret voldsomt – og den gør det endda på helt op til en kilometers afstand. Så skal du selvfølgelig heller ikke regne med at kunne presse mere end en enkelt time ud af batteriet, men hvis du til gengæld sætter lommelygten på den laveste lysindstilling, er der nok strøm til 610 timers brug. Ikke dumt i en indpakning af aluminium med en længde på 18,2 centimeter og en vægt på 521 gram. Det er en kompakt sol.

www.flashlight.nitecore.com

 

FET_Mandesager_Porsche-Design-911-Soundbar

 

Nye Shades til Cykelturen

Oakley Jawbreaker er resultatet af mere end 100 designs, 9600 timer i laboratoriet og mange timer på landevejene og i skoven, 27 briller komponenter og to års udvikling med Mark Cavendish. Ved at spore øjenbevægelser under cykling, indså Oakley, at cyklister bruger uforholdsmæssigt meget tid med øjnene opad. Det burde ikke komme som nogen overraskelse, men der er faktisk ingen, der har undersøgt det før. Oakley Jawbreaker har øget synsfeltet i toppen af linsen med 44% i forhold til traditionelle solbriller. Dette gør Oakleys Jawbreaker, sammen med Oakleys fantastiske optiske klarhed, til den bedste sportsbrille vi har set til dags dato. Stængerne kan justeres i længden i 3 længder. Du løfter låsehåndtaget, skubber det sorte ørestykke ud i den ønskede stilling og lukker derefter håndtaget. Der er en lille “fangearm” ved hver position, hvilket gør det lettere at få justeret længden. Alt dette er lavet for at sportsbrillen passer til alle cykelhjelme på markedet. Jawbreaker kommer i alverdens farver og der er næsten lige så mange valgmuligheder, når linsen skal vælges. Jawbreaker vejer sølle 33 gram. Find det rigtige par hos Profil Optik på Strandvejen 153 i Hellerup, tlf. 3294 9299.

strandvejen@profiloptik.dk

oakley copy

 

Højtaler med hestekræfter

PORSCHE DESIGN 911 SOUNDBAR

En Porsche 911 GT3 lyder voldsom, når den banker fra 0-100 km/t på 3,5 sekunder, og nu kan du overføre noget af magien til din musik. Porsche Design har nemlig taget udstødningen fra en 911 GT3 og forvandlet den til en soundbar. Det originale design er svært at slå, og du får desuden 200 Watt med 2.1 virtual surround og DTS TruSurround til dit soundtrack, som du selvfølgelig kan fyre videre til højtaleren via Bluetooth. Det er jo næsten oplagt at optage en rigtig 911 GT3 og bare lade den levere musikken til soundbaren hele dagen, for den motor-musik bliver man aldrig træt af.

www.porsche-design.com

 

FET_Mandesager_Powered-Wine-Opener-Gun_1

 

Skyd flaskerne
POWERED WINE OPENER GUN

Bare rolig, den her håndkanon slår ikke nogen ihjel – det skulle da lige være et helt lager af vinflasker. Powered Wine Opener Gun er nemlig i al sin herlige simpelhed en vinoplukker pakket ind som en pistol, og den elektriske åbner er ekstremt simpel at bruge, for du placerer bare løbet over flaskens top, trykker på aftrækkeren, og så skruer den helt automatisk proppen af på få sekunder. Det virker selvfølgelig ikke, hvis dine flasker har skruelåg, men kork klarer den hurtigere, end du kan nå at drikke vinen, og det indbyggede batteri har saft nok til 30 oplukninger, før du skal smide den i opladeren.

www.fancy.com

 

FET_Mandesager_Readymade-Wilderness-Survival-Card

 

Overlevelse til tegnedrengen
READYMAN WILDERNESS SURVIVAL CARD

Overlevelsesgrej er ikke meget værd, hvis du ikke har det med dig, når verden vælter. Og det bliver ikke meget mere kompakt og let at rykke med end det her Readymade Wilderness Survival Card, for det er på størrelse med et kreditkort, så du du let og elegant kan gemme det ad vejen i pungen eller kortholderen. Men du skal ikke lade dig narre af den klejne størrelse, for der er masser af lir. Overlevelseskittet af rustfrit stål indeholder for eksempel flere mini-save, pilehoveder og fiskekroge, mens du desuden får redskaber til at lave små fælder. Jeps, et almindelig kreditkort kommer du ikke langt med ude i naturen, men det her kan redde dit liv, hvis du virkelig er på skideren.

www.readymanstore.com

 

FET_Mandesager_Under-Armour-Healthbox_1

 

Træn smartere
UNDER ARMOUR HEALTHBOX

Hvis du alligevel bruger en bunke gadgets i forbindelse med træningen, kan du lige så godt kombinere kræfterne. Og det gør Under Armour med den nye Healthbox. Kittet er udviklet i samarbejde med HTC, og det består af aktivitetstrackeren UA Band til at holde styr på træning og søvn, UA Heart Rate til at overvåge pulsen og UA Scale, der er en trådløs badevægt med Wi-Fi, som måler dine fremskridt i vægt og fedtprocent og sender hele skidtet til en app, så du får det forkromede overblik. Problemet er selvfølgelig bare, at du også kan se de negative effekter af at bælle bajere og chips på sofaen, så det er bare med at komme op og komme i gang.

www.underarmour.com

 

FET_Mandesager_US-Specialty-Vehicles-Rhino-XT_1

 

Militær-SUV til private
US SPECIALTY VEHICLES RHINO XT

Det er ikke svært at spotte, at inspirationen til den her SUV kommer fra en Hummer. Det ligner jo nærmest noget, der hører hjemme på slagmarken. Det betyder også, at du kan trille afsted i hverdagen i et rigtigt krig-monster, for US Specialty Vehicles Rhino XT har masser af plads, selvom det jo egentlig er en coupé med kun to døre, mens du desuden får en 3,6 liters V6’er med 285 hestekræfter til at brumme afsted på turen. Det er noget af et bæst.

www.usspecialtyvehicles.com

 

FET_Mandesager_Slughaus-Bullet-Flashlight_1

 

Skarp ammunition til nøgleringen
SLUGHAUS BULLET FLASHLIGHT

Det er svært at være effektiv, når du ikke kan se noget, og hvis du ikke magter konstant at rende rundt med en kæmpe lommelygte, kan du bare sætte en Slughaus Bullet Flashlight i nøgleringen. Det er skarp ammunition til dine lysbehov. Den lille patron er udstyret med LED-lys, som du aktiverer ved at dreje bunden, og du kan vælge den lille satan af alumi-
nium med en overflade i matsort eller gunmetal. Men du skal nok ikke sætte den i et våben og trykke på aftrækkeren, for det kommer der ikke noget godt ud af.

www.slughaus.com

 

FET_Mandesager_Wave-City-Coffee-Table

 

Drømmebordet
WAVE CITY COFFEE TABLE

Wow, hvis du nogensinde har tænkt: “Det kunne da egentlig være meget fedt med et Inception-bord hjemme i stuen,” kan du nu føre drømmen ud i livet. Altså en drøm i en drøm i en drøm i en drøm. Nej, det er faktisk seriøst, for Wave City Coffee Table findes i virkeligheden til at pryde din stue med et meget specielt sofabord, mens du tænker på scenen fra Inception, hvor Leonardo DiCaprio lærer Ellen Paige om mulighederne i drømmene. Og der er mange.

www.mousarris.com