Forårs nyheder 2016

Det er umiddelbart tidligt, at tænke på forår og sommer, mens sneen stadig falder, og søerne er tilfrosset, men ikke desto mindre, kickstartes året altid med et hav af designmesser. På designmesserne viser de mange brands, altid deres bud på, hvad de mener vi forbrugere skal dekorere vores hjem med den kommende sæson.
Jeg har været på tur og fundet min yndlings fra 6 danske brands.

 

FET_Bungalow5_Design_Nyheder_Ferm Living

 

Ferm LIVING

I år kan ferm LIVING fejre 10 år. Det hele startede med en lille tapetkollektion, som i dag er forvandlet til et brand, der omfavner hele boligen. Blandt nyheder er en nyfortolkning af stigereolen, som nemt kan udvides med flere moduler.
www.fermliving.com

 

FET_Bungalow5_Design_Nyheder_Trip Trap

 

Trip Trap

Trip Trap har gennem de seneste år moderniseret hele porteføljen og samarbejdet med en række nye designere for at puste nyt energi i det støvede brand. Det er i den grad lykkedes. Igen i år har de samarbejdet med flere, hvor Mia Lagerman er en af dem. Hun har skabt en kollektion af bord og stole til terrassen.
www.triptrap.dk 

 

FET_Bungalow5_Design_Nyheder_Woud

 

WOUD

Når man kigger på den efterhånden enorme kollektion fra Woud, skulle man ikke tro, de kun har 1 år på bagen. Anne Holm & Sigrid Smetana har designet et opbevaringsmodul til væggen. Perfekt til kontoret til alle de små ting, der altid flyder på skrivebordet. www.woud.dk

 

FET_Bungalow5_Design_Nyheder_andtradition

 

&tradition

Igen er den spanske designer Jaime Hayon på banen for et dansk brand, denne gang har han skabt et nærmest animeret skrivebord for &tradition. Bordet er opdelt i flere lag, flere former og flere overflader.
www.andtradition.com 

 

FET_Bungalow5_Design_Nyheder_Kahler

 

Kähler

Kähler har en lang tradition for at udfordre keramikken i arbejdet med overflader og særlige glasurer – gerne inspireret af naturen og de nære omgivelser. Kähler udfordrer i det kreative samarbejde med Anders Arhøj igen keramikkens og glasurens mange muligheder i serien Ombria.
www.kahlerdesign.com 

 

FET_Bungalow5_Design_Nyheder_Menu

 

Menu

Norm Architects skabte ”The Bottle Grinder” for flere år siden, og den har været lanceret i et væld af farver, men aldrig før i metal. Metaller er hot som aldrig før, og disse to nye versioner i stål er derfor det perfekte match til køkkenet.
www.menu.as

 

……………………………………………………………………………………………………………………………….

FET_Bungalow_Portræt_Allan Torp
Blogger, Allan Torp, Bungalow5

Hvad er Bungalow5.dk?

Bungalow5 er den primære danske blog for dem, der brænder for indretning og design i alle dets former og for dem, der søger inspiration og unikke måder til at indrette det moderne, rolige og stilfulde hjem. 

www.bungalow5.dk 

……………………………………………………………………………………………………………………………….