Sager udelukkende til rigtige mænd, der ikke gider chic og nuttet brugskunst, sødsuppe interiør og romantiske loppefund. Gearet og grejet skal ind i boligen
– se mere på mandesager.dk

 

FET_Mandesager_Discommon-Straight-Razor_1

 

Skarpt skæg
DISCOMMON STRAIGHT RAZOR

Nå ja, nogen vil måske mene, at der er en grund til, at kvinder ikke kan få skæg (de fleste kvinder, i hvert fald), og derfor er mænd nærmest forpligtet til at lade ansigtets behåring gro. Det er også fair nok, men på den anden side bliver det ikke meget mere mandigt end at barbere sig med en gammeldags ragekniv. Og den her skarpe sag fra Discommon er ikke til at spøge med, for de bruger over 200 timer på at lave hvert enkelt håndtag af stål eller titanium, mens selve bladet kommer fra kniv-feinschmeckeren Joseph Bowen og bæretasken fra This Is Ground.

 www.discommon.com

 

FET_Mandesager_Lawson-Hammock

 

Det hængende telt
LAWSON HAMMOCK

Det er ikke den første fusion mellem en hængekøje og et telt, vi har haft lyst til at slænge os i, og det er helt sikkert heller ikke den sidste. Konceptet er jo hamrende genialt. Og den nye Lawson Hammock melder sig skarpt ind i feltet af potentielle hvilesteder til dit korpus, for du kan både vælge at hænge den mellem to træer eller simpelthen bare slå den op som et almindeligt telt, hvis der ikke er træer i nærheden, mens du desuden får en støttende bund i hængekøjen, så du slipper for at ligge i den klassiske krumme banan-stilling. Det er virkelig en snedig sag til en gennemført campingtur med god nattesøvn.

www.lawsonhammock.com

 

FET_Mandesager_Minus-8-Watch-Layer-Leather

Fremtid til armen
MINUS-8 WATCH LAYER LEATHER

Hvis du er på udkig efter et ur, der ikke hænger fast i fortiden, smækker Minus-8 Watch Layer Leather et stykke moderne teknik på din arm. Okay, du får stadig et klassisk rundt design med almindelige visere, så du trods alt stadig kan aflæse tiden, men urkassen på 45 millimeter er konstrueret af seks lag stål, der giver en fed 3D-effekt, og du kan vælge mellem tre forskellige modeller med sort, sølv eller kobber. Det er skarp stil med et miks af old school og nyt.

www.minus8watch.com

 

FET_Mandesager_The-Lampster_1

 

Gammel robot med nye tricks
THE LAMPSTER

Det behøver ikke være så kedeligt at få lys i hytten. Bare se på The Lampster.
Robot-lampen er lavet af gamle dele fra traktorer og motorcykler, og den indeholder både en almindelig pære og en lyskilde, du kan styre farverne på via en app på mobilen, mens den desuden kan synkroniseres til at lyse forskellige farver i takt med din musik.
Det er da god lir, og den 45 centimeter høje robot kan desuden holde dine hørebøffer, når du ikke bruger dem.

www.thelampster.com

 

FET_Mandesager_Polycade

 

Tilbage til grillen
POLYCADE

Det er svært at slå en klassisk omgang arkade, og med Polycade kan du nærmest dufte fritterne i frituren og pølserne på grillen, for det er ret tæt på en tur tilbage til 1990’ernes besøg på den lokale grillbar med de gode gamle arkadespil. Så må du selvfølgelig selv levere en ristet hotdog med det hele, men Polycade sørger i hvert fald for spillene.
Kabinettet er nemlig lige til at hænge på væggen derhjemme, og så kan du udfordre gutterne i klassikere som Street Fighter II, Pac-Man og hundredvis af andre, mens det også er muligt at bruge den indbyggede Raspberry Pi 2 som emulator til spil fra Nintendo, Sega, Atari og mange flere. Mulighederne er uendelige, og der er mange timers sjov.

www.polycade.com

 

FET_Mandesager_The-Animal-Chair-Collection

 

Den vilde natur rykker ind i stuen
THE ANIMAL CHAIR COLLECTION

Der er mange måder at sparke noget vildskab ind i stuen på, og de barske dyr fra naturen er en af dem. Og du behøver slet ikke være storvildtsjæger for at ramme plet, for med The Animal Chair Collection fra Maximo Riera får du møbler designet som næsehorn, elefanter, flodheste, blæksprutter og meget andet fra dyrenes rige. Det er sygt gennemført lavet, som du kan se i billederne ovenfor. Så er der selvfølgelig prisen, der er mindst lige så bestialsk som dyrene, for hvis du har råd til at kaste 400.000 kroner efter en sort læderstol eller lædersofa, har du vist også råd til at oprette et reservat til at beskytte de virkelige dyr mod krybskytter, så arterne kan leve videre i stedet for at hænge faretruende tæt på udryddelse. Det manglede da bare.

www.maximoriera.com

 

FET_Mandesager_Hock-Design-Diskus

 

Pimpet pumper
HOCK DESIGN DISKUS

Fy for pokker, det her er jo i al sin herlighed pompøst pumperi. Hock Design Diskus består af et stativ med en ramme af aluminium overdækket med valnøddetræ, mens selve håndvægtene fra 10 og helt op til 20 kilo er lavet af rustfrit stål med greb af valnøddetræ, og resultatet er udstyr i en klasse, som du ikke finder henne i fitnesscenteret. Du kunne selvfølgelig også købe mange måneders medlemsskab i et center, for det ekstremt tunge prisskilt er på 103.000 kroner, men sådan er der jo så meget.

www.trendysportsusa.com

 

FET_Mandesager_Barrel-Sauna

 

Din helt egen svedetønde
BARREL SAUNA

Hvis du ikke lige har lyst til at rende ind i ham den behårede med spredte ben på øverste række i saunaen i den lokale svømmehal – sådan en gut sidder jo altid og sveder derinde – er du nødt til at installere en svedekasse derhjemme. Og det kan du ret let med Barrel Sauna. Den fritstående tønde kræver nemlig ingen omstændig installation, for du skal bare selv smække saml-selv-sættet sammen, og så er du klar til at skrue op for temperaturen med et 4,5 kW finsk fyr af rustfrit stål, der desuden er forsynet med en timer, så du kan indstille saunaen til at være varm på bestemte tider. Jeps, så slipper du for at vente og kan bare hoppe ind i den varme tønde.

www.sbhandel.dk

 

FET_Mandesager_Bugatti-Niniette_1

 

En superbil til vandet
BUGATTI NINIETTE

Der sker spændende ting og sager hos Bugatti, og nu er de simpelthen klar med en superbil til vandet. Bugatti Niniette er lavet i samarbejde med yachtbyggeren Palmer Johnson, og den fås i tre størrelser fra 42 helt op til 88 fod, der alle er udstyret med et skrog af kulfiber og et design inspireret af klassiske superbiler. Du skal også betale superbil-priser begyndende fra 15 millioner kroner for at få sådan en blæret båd, men til gengæld kan du få den speciallavet efter dine præcise ønsker med hensyn til indretningen. Det manglede da også bare.

www.bugatti.com

 

FET_Mandesager_Sound-Of-Power

 

Magtfuld musik
SOUND OF POWER

Magtfulde mænd har som regel et brøl til at matche magten, og derfor giver det jo også god mening at udforme højtalere efter de høje herrer. Og det er lige præcis, hvad Sound Of Power har specialiseret sig i, for de laver skulpturer af Vladimir Putin og Kim Jong-un, hvor de marmorlignende kompositmaterialer er udstyret med 20 Watt Bluetooth-højtalere med 4 tommer drivere til at lange nogle lyd-lussinger ud i din stue. Det er skarp stil lige til at stille på en hylde eller et bord derhjemme, og du kan selvfølgelig bruge begge højtalere i et stereo-setup, hvor de leger pænt med hinanden. Det er jo bedre end de virkelige versioner af magtmændene.

www.sound-of-power.com