Let’s shake, baby!

,

Ovenpå julen er der måske ekstra behov for at hygge og fortsat kæle for familie og venner indendøre i den kolde januar måned.
Se hvad der skal til for at få skabt ingredienserne til en hyggelig aften omkring hjemme-baren og pejsen i stuerne derhjemme.

 

FET_DesignCircus_Design_tendenser_Nyheder_Nohrlund_020369 copy

 

Den lette servering

De smukke flasker og ikke mindst det appetitlige indhold fra Nohrlund, kan nemt give succes i hjemmebaren. Den nye serie består af færdig blandede drinks i skandinavisk look og forfriskende varianter af originale opskrifter. Hver smag er autentisk, kreeret af den fineste cocktailetikette helt uden unaturlige tilsætningsstoffer. Fx havtorn, hyben og rom 6 flasker 200 ml. Pris 225 kr.

www.nohrlund.dk

 

FET_DesignCircus_Design_tendenser_Nyheder_LERCHE_design_eclectic_by_tom_dixon_PLUM_tang_Q(1)

 

Tjekket istang

Den elegante tang vil pryde en hver hjemmebar. PLUM er udført i metal belagt med kobber, herefter er den lakeret for at bevare dens flotte finish. Tangen er rundet af smukke detaljer, tænkt og designet af Tom Dixon. Måler L23,5 x B6,5 cm.

www.roomstore.dk

 

FET_DesignCircus_Design_tendenser_Nyheder_9fc1831af72347c095e81566751be0d3

 

Bambus orienteret citronkurv

Lad frugterne pynte og vær synlige bl.a. med en transparent opbevaring på køkken- el.. barbordet. Bambus skål med tydelig handmade attitude, håndlavet og dekorativ til citroner el. andre oplagte ingredienser til aftenens drinks. Skålen er en del af serien Bamboo Collection fra Alessi. H 31,5 B 36 cm. Pris 570 kr.

www.alessi.it 

 

FET_DesignCircus_Design_tendenser_Nyheder_Trolley-Hvid

 

Rullende drinks

Super stilren trolley barbord på hjul, som nemt kan blive et hit i dit moderne nordiske hjem, møblet oser af retro og funktionalitet. Det mobile bord fungerer perfekt som sidebord, og den har rigeligt med plads til dine smukke stillebens og foretrukne boligmagasiner. I køkkenet vil den ligeledes fungere perfekt som barbord / opbevaring. Trolleyens fine træhjul giver kant og personlighed. Vælg mellem sort el. hvid. Mål H 53 x L 48 x D 38 cm. Pris 1.895 kr.

www.nordicvilla.dk

 

FET_DesignCircus_Design_tendenser_Nyheder_LERCHE_design_eclectic_by_tom_dixon_hex_miljø_Q

 

Delikat champagnekøler

Håndbanket kobber metal champagnekøler kaldet HEX, er en sand fryd for øjet! Designet af Tom Dixon og super dekorativ – selv uden champagnen. Den skulpturelle køler måler Ø 20 x H 23 cm. Pris 2.250 kr.

www.lerchedesign.dk

 

FET_DesignCircus_Design_tendenser_Nyheder_fullscreen_Hirche_Barwagen

 

Barmøbel født i 1956

Invester i et mobilt barmøbel, der kan bruges til hjemmebaren i stuen. Minimalistisk smuk og med glashylder. Designet af Herbert Hirche tilbage i 1956, den har originale hjul fra 50´erne og struktureret sikkerhedsglas. Den måler L 70 x W 46,4 X H 50,6 cm. Pris 6.243 kr.

www.plesewaittobeseated.dk

 

FET_DesignCircus_Design_tendenser_Nyheder_b4dac7d4b6e68433773455c2b0cbf257_h700w390_min-p

 

Nordiske viskestykker

Dekorative viskestykker til serveringen derhjemme med nordiske motiver i gråskalafarver. Super flot bomuldskvalitet med varierede motiver udført i 50% bomuld og 50% linned. Designet af By Nord. Pris 130 kr.

www.trendyliving.dk

 

FET_DesignCircus_Design_tendenser_Nyheder_FREDERIK_BAGGER_Crispy_Lo_ball_Milj_

 

Glasserien, uden alder

Tidløse og klassiske krystalglas til drinks og hverdag. Crispy Lowball glas fra Frederik Bagger har et elegant og sofistikeret udtryk, som vil pynte i hjemmebaren og på middagsbordet. Crispy glassene er fremstillet af certificerede råvarer, som giver en smuk klarhed og skøn glans. Brug Crispy Lowball til en drinksaften med dine veninder eller til cognac på herreværelset. Tåler maskinopvask.
2 stk. Pris 299 kr.

www.livingshop.dk

 

FET_DesignCircus_Design_tendenser_Nyheder_RELAUNCH-Tiki-Cocktail-Gear-Glasses-Pineapple-Co-W-P-Design-Best-Bar-Glasses-Gift-Idea

 

Kærlighedserklæring til ananas og cocktails

Det Brooklyn basede designfirma W & P Design sørger for at hjemmebarens servering kan blive både dekadent og eventyrlig. Designet er skabt ud fra en kærlighed for ananas, vintagestilen og skønne cocktails. Efter 1 års research omkring cocktails servering i ananasforme, blev resultatet serien The Pineapple Co, der rummer ægte retro referencer til din hjemmebar. Pris ca. 200 kr. for 2 små ananas drinksholdere.

www.wandpdesign.com

 

……………………………………………………………………………………………………………………………….

FET_DBirgit_Tarp_esignCircus_Portræt af Sebastian Niepoort

Design Circus

Birgit Tarp er designer, indretningsekspert, foredragsholder og konceptudvikler i sit designstudio Design Circus.
Referencelisten tæller både virksomheder, interiørmagasiner og private kunder, mens livsstilsbranchens brands også booker designs og visuelle “numre”.

www.designcircus.dk &  www.designcircusblog.dk

 

……………………………………………………………………………………………………………………………….