Lad der være lys

,

Smukke, skulpturelle og gerne industrielle, lækre lamper er min prioritet nummer 1 til boligen. Jeg elsker dem bare og sparer glædeligt sammen for at kunne placere alle pengene på én gang i den ene lampe, som bare passer til det sted, den skal hænge eller stå.
I den mørke vintertid, er det alfa omega at have det optimale lys i din bolig – så lys op med dekorative pendler og enkle standerlamper.

 

FET_Bungalow5_bolig_indretning_Design_Lamper_Acrobat

 

Acrobat

Acrobat er en aflang bordlampe med et legende, venligt og futuristisk udtryk. Den franske designer Marc Venot har skabt en nytænkende lampe, som kan stilles både vertikalt og horisontalt i et utal af positioner.

www.normann-copenhagen.com 

 

FET_Bungalow5_bolig_indretning_Design_Lamper_Petite-Machine

 

Petite Machine

Petite Machine er en lampe designet af Lindholdt Studio.
Alle lampens bevægelige dele er lavet i messing.
Den stilfulde gulvlampe kommer i mange flotte farver, der gør, at den passer ind i mange forskellige indretninger.

www.studiolindholdt.dk

 

FET_Bungalow5_bolig_indretning_Design_Lamper_IC Light

 

IC Light

IC light T1 fra Flos er en tidssvarende bordlampe, der med sin moderne form og smukke belysning har et både funktionelt og æstetisk skulpturelt formål. Lampens “klasse” højner uden tvivl det miljø, den placeres i.

www.designdelicatessen.dk 

 

FET_Bungalow5_bolig_indretning_Design_Lamper_HANG_ON_HONEY

 

Hang On Honey

Hang On Honey er en smuk lampe, der næsten provokerer med sin enkelhed. Og trods et no-nonsense ikonisk design er den langt fra kedelig. Hang On Honey er designet af Niels Bak Rasmussen, og pendlen findes nu i tre nye, opdaterede farver.

www.newworks.dk 

 

FET_Bungalow5_bolig_indretning_Design_Lamper_GINGER XXL 60

 

Ginger

Denne ekstraordinære letvægtslampe med den nærmest svævende skærm er en hyldest til 60’er rockbandet, Ginger Baker of Cream. Den er lavet af lag af træ og papir, formpresset under højt tryk. Resultatet er den ultratynde svævende skærm, der reflekterer lyset helt optimalt.

www.lampefeber.dk 

 

Furniture shoot

Furniture shoot

 

Pull

Pull lampen fra Muuto, designet af det svensk baserede designteam Whatswhat er en charmerende standerlampe med masser af karakter.
Den unikke sammensætning af Pull giver lampen en særlig personlighed, der samtidig er tro mod den skandinaviske designarv.

www.muuto.com

 

FET_Bungalow5_bolig_indretning_Design_Lamper_Mantis

Mantis

Den sorte bordlampe Mantis BS3 fra Schottlander tager udgangspunkt i gamle tegninger fra 1950’erne. Lampen er oprindeligt udformet af den engelske skulptør Bernard Schottlander.
Lampen forener den skulpturelle form med funktionalitet, symmetri og asymmetri.

www.roomstore.dk

 

……………………………………………………………………………………………………………………………….

 

FET_Bungalow_Portræt_Allan Torp
Blogger, Allan Torp, Bungalow5

Hvad er Bungalow5.dk?

Bungalow5 er den primære danske blog for dem, der brænder for indretning og design i alle dets former og for dem, der søger inspiration og unikke måder til at indrette det moderne, rolige og stilfulde hjem. 

www.bungalow5.dk 

 

……………………………………………………………………………………………………………………………….