Mandesager er udelukkende til rigtige mænd, der ikke gider chic og nuttet brugskunst, sødsuppe-interiør og romantiske loppefund. Gearet og grejet skal ind i boligen
– se mere på mandesager.dk

 

FET_Mandesager_Bollinger-Spectre-2009-Champagne_2

 

Drik som Bond
BOLLINGER SPECTRE 2009 CHAMPAGNE

Det kan godt være, at Bond efterhånden hælder hvad som helst indenbords, hvis producenterne af filmene får penge nok, men når det kommer til champagne, er Bond bare til Bollinger. Og det fejrer de nu med den her specielle flaske bobler. Bollinger Spectre 2009 Champagne er lavet specielt til den nye Bond-film, og der medfølger en sort kasse med design efter grebet fra agentens Walther PPK pistol, som også er i stand til at holde de dyre dråber kølige i op til to timer. Jeps, Bond har de bedste gadgets.

www.champagne-bollinger.com

 

FET_Mandesager_Specialized-fUCI

 

Den rullende fuckfinger
SPECIALIZED FUCI

Det er UCI, som står for Union Cycliste Internationel, der bestemmer reglerne for cyklernes udformning i professionelle løb, og der er en masse ting, som skal overholdes. Men hvad nu, hvis man glemmer alt om begrænsningerne og bare giver den gas med designet? Så får du en fUCI. Cyklen er smækket sammen af Richard Egger fra Specialized, der i princippet giver en stor fuckfinger til UCI – deraf det lille f for fuck UCI i navnet på cyklen – og han viser virkelig, hvad der er muligt. Resultatet er ret ekstremt med forskellige proportioner på hjulene og bare generelt aerodynamik i højsædet, og så kan det selvfølgelig godt være, at cyklen aldrig bliver godkendt til officielle løb, men den er helt sikkert sygt hurtig. Og måske ikke særligt pæn. Men den stikker ud på cykelstien.

www.specialized.com

 

FET_Mandesager_COTOCUBE_1

 

Kulfiber-kuberne
COTOCUBE

Selvfølgelig klarer en ganske almindelig terning arbejdet ganske fint, hvis du skal bruge et tilfældigt tal mellem et og seks, men processen bliver lige en tand skarpere, når du kaster de her terninger. De er nemlig lavet af kulfiber. COTOCUBE måler desuden 16 x 16 x 16 millimeter og vejer 5 gram, mens du kan vælge at få sat selvlysende indstik i de enkelte pletter, så du kan aflæse nummeret i mørke. Det er jo meget praktisk, hvis du driver et skummelt spillested i en mørk kælder.

www.kickstarter.com

 

FET_Mandesager_Monti-Taste-Collection_1

 

Øl-optimering
MONTI TASTE COLLECTION

Hvad, du drikker din øl af, er faktisk næsten lige så vigtigt som selve øllen. Ja, det smager lidt af øl-snobberi, men det gør det ikke mindre sandt. Og med
Monti Taste Collection er du godt dækket ind, for de fire glas er specielt fremstillet til at tage imod en pilsner, IPA, lager, eller hvad du nu engang foretrækker, så der kommer mest mulig smag og aroma ud af den gyldne væske. Læg så lige den eksklusive fornemmelse ved at drikke af så skarpe glas oveni oplevelsen, og så er du overordentligt højt på strå, når det kommer til øl – snobberi eller ej.

www.sempli.com

 

FET_Mandesager_Skarp Laser Razor_1

 

Klar barberingen med laser
SKARP LASER RAZOR

Har du nogensinde funderet over, om der ikke findes en smartere måde at klare barberingen på end at flænse fjæset med meget skarpt metal? Selvfølgelig har du det, og nu kan du måske godt begynde at vænne dig til, at du i fremtiden fjerner skægget ved hjælp af laser, for det er nemlig, hvad Skarp Laser Razor gør. Det var da også på tide, at der begyndte at komme gang i udviklingen indenfor barbering – i stedet for bare at give høvlen endnu flere blade.

www.skarptechnologies.com

 

FET_Mandesager_ACORN-Studio-Luna

 

En måne til stuen
ACORN STUDIO LUNA

Der kommer masser af lys fra en fuldmåne, og nu kan den også skinne inde i din stue. Altså ikke den rigtige måne, for den er der nok ikke plads til, men ACORN Studio Luna er i stedet en lampe, der ligner månen, og det giver et rimeligt blæret stykke møbel til indretningen. Så bestemmer du jo også selv, hvornår månen skal lyse op. Luna er lavet af glasfiber og ugiftigt latex, der både klarer vand og diverse slag fra små poder, der lige skal lege lidt hårdt med skidtet, og du får syv forskellige størrelser at vælge imellem fra en diameter på 8 centimeter helt op til 60 centimeter. Og med det indbyggede batteri kan du endda bruge den, når der ikke er en stikkontakt i nærheden.

www.luna-the-moon.com

 

FET_Mandesager_M-550-Pro-Parachord-Survival-Grenade

 

Håndgranaten der redder dit liv
M-550 PRO PARACHORD SURVIVAL GRENADE

Aldrig gå ned på udstyret – især ikke, når det handler om overlevelse. Den her håndgranat indeholder faktisk hele 26 værktøjer til at holde din røv i live, når lokummet virkelig brænder, så det er noget nær det ultimative våben, hvis du vil undgå at dø. Og det vil du vel helst. Af den lange liste med smarte funktioner i M-550 Pro Parachord Survival Grenade kan vi lige nævne, at den for eksempel indeholder 15 meter 550 Parachord, kompas, LED-lys, dåseåbner, stormtændstikker, 10 meter fiskeline med fire kroge og meget, meget mere. Det er ret ekstremt, hvordan det overhovedet er muligt at klemme så meget funktionalitet ind på så lidt plads.

www.paracord.com

 

FET_Mandesager_2016-Jet-Capsule

 

En vandscooter forklædt som yacht
2016 JET CAPSULE

Det er et par år siden, at Lazzarini introducerede deres Jet Capsule, og nu er de så klar med en opdateret version til 2016-sæsonen på vandet. Det er jo i bund og grund en meget kompakt luksusyacht, hvor du får et kulfiberskrog, store udkigsvinduer, et soldæk på toppen, aircondition og endda også et toilet klemt ind i den jetdrevne kapsel. Så får du stærk luksus på meget lidt plads, og hvis du skulle få lyst, kan du selvfølgelig også drøne 12 passagerer med på en sej sejltur med op til 70 km/t.

www.jetcapsule.com

 

FET_Mandesager_Red-Raven_1

Kamera-kræs
RED RAVEN

Hvis du kender kameraerne fra Red, ved du også, at det er seriøst video-udstyr med et seriøst prisskilt. Det gælder også for det nye Red Raven, der udover at koste 40.000 kroner også byder på 4K-video med 120 FPS eller 2K-video med 240 FPS, mens du takket være opbygningen i moduler let kan tilføre tilbehør som objektiver, mikrofoner og lys. Det er sådan noget kram, der fortjener at blive fodret med noget mere professionelt end ferieminder og ungernes opvisninger på skolen, for prisen er for huset alene – alt tilbehøret koster ekstra.

www.red.com

 

FET_Mandesager_PastedGraphic-1.tiff copy

 

CYBERPOWER TRINITY

Det er svært at slå et klassisk computerkabinet i triste ting at glo på. Det skulle da lige være vand, der er ved at koge, men ikke rigtigt kommer med bobler. Men det laver CyberPower om på med deres Trinity-kabinet, der er lavet af stål og vejer 4,5 kilo. Det må hellere end gerne stå fremme. Og det anderledes design har faktisk en funktion, for her får processor, grafikkort og lagerplads hver sin position i de tre blade, så det hele er meget nemmere at køle og komme til, mens du desuden er i stand til at klemme en helvedes masse hardware i setuppet.
Det er kram.

www.cyberpowerpc.com

 

FET_Mandesager_slide1_1 copy

 

Specialized har fod på det
S-Works 6 cykelsko

Det er altid svært at afløse en succes, men Specialized har gjort det med deres nye S-Works 6 cykelsko. Specialized pro-team ryttere har kørt med den i flere måneder og alle skamroser den. Fordelene ved den næste generation S-Works 6 sko, kan opsummeres med to enkle sætninger: eksplosiv hastighed og overlegen komfort. Komforten kommer blandt andet fra den nye pasform ved forfoden, hvor Specialized har hørt på inputs fra deres testryttere og ikke mindst forbrugerne, og gjort S-Works 6 skoen bredere i forfoden, hvilket alle der har prøvet skoen, er meget begejstrede for.

Hastigheden kommer som et direkte resultat af god pasform og bedre forbindelse mellem sko, pedal og cykel. Den nye PadLockhæl kombineret med revolutionerende stærke og lette materialer i overdelen, skaber en perfekt sikker pasform. Resultat af alt dette, er at S-Works 6 er en cykelsko, der hjælper med at overføre mere af din energi i pedalerne, når du skruer op for watt. Tilføj dette til den legendariske præstation og indstillingsmuligheder af dual-Boa® lukkesystem, så bliver S-Works 6 mere end bare en sko, den gør at dig og din cykel kan arbejde optimalt som om den maksimale kraftoverførelse.
Skoen kommer i tre farver og kan erhverves hos

www.buhlcykler.dk