Oh skønne shoppingstund

,

Det er nu, du helt sikkert får ekstra lyst til at gøre hjemmet personligt, særligt og helt dit eget!
Skru op for shoppinglysten med de håndplukkede designs, der netop vil give karakter og kant til indretningen og vil opgradere dit hjem på moderne og allerskønneste vis. Lad indretningseksperten finde de stærkeste nyheder at lægge i shoppingkurven netop nu.

 

FET_DesignCircus_Indretning_bolig_louise_roe_070715_304511+1+kopi

 

Lækkeri for øjet – lige til at bringe med hjem

De tidløse smukke messingskåle med emaljeret inderside vil både pynte og give mulighed for en delikat lille servering el. opbevaring af småsager i hjemmet. En fryd for øjet og skønne at røre og så kan de kombineres med tilhørende bakker. Vælg skåle i 5 farver og varierede størrelser fra Ø 13, H 6 cm. Vejl. pris: fra 249 kr.

www.louiseroe.dk 

 

FET_DesignCircus_Indretning_bolig_Vintage-Natural-Light

 

Patchwork kunst på gulvet 

Moderne patchwork tæpper kaldet ”Vintage” er udført af gamle håndknyttede tyrkiske tæpper i afdæmpede farver. Vælg mellem 6 farvevarianter og lad gulvet binde indretningen flot sammen. Det viste tæppe er i Natural Light. Vælg mellem størrelserne 100 x 240 cm, 170 x 240 cm. el. 200 x 300 cm. Vejl. pris: fra 7.900 kr. www.massimo.dk

 

FET_DesignCircus_Indretning_bolig_Bjerregarden_01_07_20150838 kopi

 

Hyggepuder,  der samtidig passer på naturen

Den nye strikkede pudekollektion fra Bjerregarden indeholder de klassiske farver i beige og blålige toner foregnet med cremehvid. Foruden komforten vil de også lune din miljøbevidsthed, da de er udført i 100% uld i øko-tex garn str. 45 x 45 cm. Designet af Torben Bjerregaard. Vejl. pris: 599 kr.

www.bjerregarden.com

 

FET_DesignCircus_Indretning_bolig_Randaccio mirror - Ø42 - Ø60 - Ø70_TS console 2 - green marble - black tray kopi

 

Majestætisk spejl til dit hjem

Dekadent spejlserie designet tilbage i 1925 og nu atter sat i produktion med sit særkende af den atypiske kongelige udsmykning i spejlets øverste kant. Spejlet findes i 3 størrelser, Ø 42, 60 og 70 og alle med en antik messing overflade.
Serien er designet af Gio Ponti fra Gubi. Vejl. priser er henholdsvis 4.395 kr.,
5.395 kr. og 5.995 kr.

www.gubi.com

 

FET_DesignCircus_Indretning_bolig_Carrie_location_white_02 kopi

 

Smuk som en stringent SHOPPINGTASKE

En kombineret vase og lanterne der nemt kan bringes fra sted til sted. Funktionel og yndefuld holder designet blomster eller stearinlys på plads og skaber stil og hygge i efteråret både inden- og udendørs. Designet af Norm Architects føres i sort el. hvid, størrelse Ø 20 cm. H 38 cm. Vejl. pris: 495 kr.

www.menu.as

 

FET_DesignCircus_Indretning_bolig_Elkeland_mirrormobile_ellipse_I_72

 

En skulpturel mobile,  der vil fortrylle stemningen

Denne dekorative ”Mirror Mobile” er et æstetisk stærkt mix i både formsprog og materialer og vil uden tvivl stråle og snore rundt i dit  hjem. Den er udført i transparent akryl med spejl effekt, tilført et messingstykke og monteret med en vokset snor. Mobilen måler 16 x 50 cm. Designet af Ida Elkeland, Vejl. pris: 950 kr.

www.elkeland.dk

 

FET_DesignCircus_Indretning_bolig_FlowerpotStrap_02_1-1 kopi

 

Grønt liv i indkøbskurven og hjemmet

Design By Wirth, –råt og genialt ophæng til både planter og småting. Lad den grønne trend brede sig på din væg. ”Wall Belt” er en justérbar læderstrop til ophæng af bl.a. potter, vaser og tandbørstekrus.
Stroppen kan justeres i størrelse på samme måde som et bælte og let hægtes af og på krogen, når planterne fx skal vandes. Vejl. pris: 265 kr.
Nærmere info og forhandlere:

www.walnutstreet.dk 

 

FET_DesignCircus_Indretning_bolig_KeyWallet_01_1-1 kopi

 

 Hold styr på nøglerne på shoppingturen!

Invester i et elegant gemmested til nøglerne, så du kan have dine nøgler tæt på dig hele tiden og alligevel gemt væk. Key Wallet er opstået ud fra et personligt behov hos designeren. Nøgleholderen er i kernelæder og fås i sort og natur med lang el. kort rem. Designet af Signe Wirth Engelund. Vejl. pris: 349 kr. Nærmere info og forhandlere

www.walnutstreet.dk

 

FET_DesignCircus_Indretning_bolig_15_14790 kopi

 

Kunstneriske bordskånere, der nemt springer op på bordet

Denne bordskånerserie er udført i et både elegant og tidløst design som en del af stilen i Ferm-Livings nye kollektioner. Bordskåneren hedder ”Outline Trivet – Circle”. Den er udført i røget egefinér, er laserskåret og i et moderne mønster. Gør noget ud af borddækningen og skån samtidig dit spisebords sarte overflade. Bordskåneren bør plejes med olie. Bordskåneren måler fra Ø 13,5 cm.
Vejl. pris: fra 149 kr.

www.ferm-living.dk 

 

FET_DesignCircus_Indretning_bolig_436ecb_LIVING1200x1600

 

Noget blødt og noget stramt… 

Du kan med fordel blande bløde tekstile puder, møbler og stram væg decor med et grafisk udtryk. Alle 3 dele er nyheder, der matcher den minimalistiske men samtidig personlige bolig. ”Quilt cushion” er strikket i 3 lag og giver ekstra blødhed. Vælg mellem 2 formater og flere farver, fx 60 x 40 cm. Vejl. pris: 749 kr.,
”Turn sofa” i gråt polster, 2 pers. sofa.
Måler 160 x 73 x 71 cm.  Vejl. pris: 13.999 kr. Væg decor ”Cutline Wall” udført som et stilfuldt stykke væg decor i malet mdf, laserskåret og inspireret af Bauhaus og Art Deco, 30 x 42 cm. Vejl. pris: 699 kr. Alt fra www.ferm-living.com 

 

……………………………………………………………………………………………………………………………….

FET_DBirgit_Tarp_esignCircus_Portræt af Sebastian Niepoort

Design Circus

Birgit Tarp er designer, indretningsekspert, foredragsholder og konceptudvikler i sit designstudio Design Circus.
Referencelisten tæller både virksomheder, interiørmagasiner og private kunder, mens livsstilsbranchens brands også booker designs og visuelle “numre”.

www.designcircus.dk www.designcircusblog.dk

 

……………………………………………………………………………………………………………………………….