Passion for bløde former

NYOC_bord

I en tid hvor det siges, at der sker for lidt opsigtsvækkende nyt i dansk møbel-design, er Ole Christensens møbler et frækt og modigt bevis på det modsatte.

Ole Christensen skaber sofaer, stole og borde, hvor ingen er helt ens, og hvor alle har sin egen personlighed. Møblerne er udtænkt og skabt i hånden til kamp mod kedsommelig ensartethed. Det er skulpturer til at sidde på eller ved. En forunderlig blanding af skønhed for øjet og dristig funktionalitet, der gør sig lige godt fra alle vinkler.

Originalitet i boligen

Møbeldesigneren Ole Christensen er født i 1955, uddannet snedker og har efterfølg-ende arbejdet med møbelhåndværket hele sit liv. Først og fremmest har han søgt svære og udfordrende opgaver i træ, fordi træets organiske udfordringer stimulerer hans fantasi. Ole Christensen er på mange måder en ener i faget. Han lever i sit eget univers af originalitet og kompromisløst håndværk.

Find inspiration i møbelgalleriet

Er du også træt af kedsommelige standardvarer, eller klassisk design hér, dér og alle vegne, bør du opleve i Ole Christensens møbelgalleri på hans gård i Odsherred. Eller ved et besøg på ole-christensen.dk. Designer Ole Christensen sælger sine møbler direkte til kunderne, og skaber gerne helt specielle møbler – skabt i fælles fantasi mellem kunden og designeren.

Besøg Ole Christensen Møbeldesign her:
Frostrupvej 5, Abildøre
4560 Vig

Eller på: www.ole-christensen.dk

 

MøbelDesign_OC_ole-christensen

 

Møbeldesign_16