Ud i det blå

Det er nu vi skal nyde det skønne udeliv. Vi giver dig her masser af inspiration til, hvordan du kan indrette dit uderum.

conic_CDA_on-the-move_mode copy

Afslappende udeliv

Det er et af Skandinaviens mest succesfulde og anerkendte designteam Foersom & Hiort-Lorenzen, der står bag nyheden Conic fra Cane-line. Serie kan med få moduler både sammensættes, så den lægger op til formel samtale og afslappende udeliv. De vedligeholdelsesfri havemøbler gør det med få moduler endnu lettere at skabe udendørs rum fuldt på højde med eksempelvis stuens stil og komfort.

Læs mere på www.cane-line.com

rockefeller2 copy

Fiber på bordet

Rockefeller-bordet fra firmaet Muubs er fremstillet i fiberbeton – et materiale af cement og kvartssand iblandet glasfiber. Denne kombination giver en meget let plade med en høj styrke og et moderne udtryk. Selve bordbukkene er formgivet i ”recycled” teaktræ. Pris 16.800,-

Læs mere på www.scheel-larsen.dk

Marie_Grace copy

Ren romantik

Lad romantikken blomstre i dit uderum med kurvemøbler og blomstrede tekstiler.

Viteo                         Skiathos

Sæt dig ned!

Den nye Q-Stool er hentet fra Viteos ”Urban Collection”. Idéen er ganske enkel:

Uanset hvor du brug- er Q-stool vil den skabe et vidunderligt farvespil og gøre gavn som en komfortabel taburet – det kan være både ude som inde. Pris 4.650,-

Læs mere på www.lifeform.dk

 

Lifeform

Bulb

Bulb er en ny udendørs bioethanolpejs fra EcoSmart, hvor det kurvede design passer perfekt til de mere moderne anlagte havemiljøer. Med sin ynde og lethed er den brugbar både og let at placere både inde som ude. Den er fremstillet af vejrbestandig pulverlakeret stål. Pris 7.849,-

Læs mere på www.lifeform.dk

Belmont_mocca copy

Luksus lounge

Skab loungestemning på terrassen med lækre flydemøbler, store puder og lysende lanterner.

Læs mere på www.cane-line.dk