Regitses Rejseunivers

Et nyt år er godt i gang, og det betyder naturligvis flere spændende rejseoplevelser! I denne måned inviterer jeg dig med på spaferie i Danmark, til middag i Rio og på hotel i Reykjavik.

 

Tre spa-perler i Danmark 

De kolde vintermåneder i Danmark kalder på selvforkælelse, men heldigvis behøver du ikke rejse det halve Europa tyndt for at finde et passende sted til den slags. Vores eget land byder på mange, skønne spaer og spa-hoteller, hvor du kan lade batterierne op – pt. er mine egne favoritter:

 

FET_RegitsesRejseunivers_Ruths Hotel

 

Ruth’s Hotel 

 Det legendariske hotel i Gl. Skagen har en ideel placering og en skøn, intim atmosfære. Hotellet huser 52 værelser, en hyggelig spa og en stemningsfuld gourmetrestaurant. 

www.ruths-hotel.dk 

 

FET_RegitsesRejseunivers_Bandholm Hotel

 

Bandholm Hotel 

På Lolland-Falster finder man det smukke Bandholm Hotel med rødder tilbage til 1600-tallet. Her er blot 35 værelser, en lille, hyggelig spa og en traditionel restaurant med pejs. 

www.bandholmhotel.dk  

 

FET_RegitsesRejseunivers_Hotel Hesselet 2

 

Hotel Hesselet

Med en udsigt til vand, strand og bøgeskov er der næppe chance for, at man tager fra Hesselet uden at være totalt afslappet. Her er godt 60 værelser, et såkaldt ”forkælelsesområde” og en klassisk gourmetrestaurant.

www.hotel-hesselet.dk 

 

……………………………………………………………………………………………………………………………….

 

FET_RegitsesRejseunivers_MEE

 

Femstjernet middag på Copacabana Palace 

Siden 1923 har det legendariske hotel Copacabana Palace tronet på én af verdens mest kendte strande, Copacabana, i den brasilianske millionby Rio de Janeiro, og hvis man endnu ikke har stiftet bekendtskab med stedet, så er det på høje tid! Det verdenskendte ’palads’ har gennem tiden haft besøg af stjerner som Grace Kelly, Prins Charles og Mick Jagger (for blot at nævne nogle få!), og nu er der endnu en god grund til at tage turen hertil. Michelin-restauranten MEE (1 stjerne), huserer nemlig i stueetagen, hvorfra der breder sig en liflig duft af asiatisk gourmetmad. MEE er the place to be, hvis du elsker sushi (på den ekstravagante måde) akkompagneret af østens mystik og lækker loungestemning. Blandt tjenerne findes en sake-ekspert, som guider dig igennem et helt kort dedikeret til den japanske drik. Sake er åbenbart ikke bare sake.

À la carte menuen lokker med masser af fristelser, men gå efter tasting menuen, som byder på 7 forskellige små-retter og dermed en kulinarisk rejse gennem det asiatiske køkken. Priserne er i øvrigt rimelige i forhold til herhjemme. Efter oplevelsen kan man slå mave på hotellet eller i lounge-baren ved den elegante pool. Copacabana Palace er ejet af Belmond Hotels. Yderligere info finder du på

www.belmond.com

 

……………………………………………………………………………………………………………………………….

 

FET_RegitsesRejseunivers_icelandairhotelreykjavikoutsideii136

 

Designhotel i Reykjavik 

Tager man til Island, skal man naturligvis opleve den storslåede natur, men det kan også være rart at tjekke ind på et komfortabelt designhotel i hjertet af hovedstaden Reykjavik. Her finder man Icelandair Reykjavik Marina, hvis eklektiske stil og charmerende, retro-inspirerede design er en sjov detalje i et ellers råt og vildt landskab. Hotel Reykjavik Marina har til huse på havnen, og her er godt 180 værelser, der alle er indrettet i den maritime ånd. Har man brug for en pause, kan man slå sig ned i biblioteket, hotellets egen biograf eller i den rummelige lobby, som er prydet med alskens kunstværker og figurer. Her er desuden en hyggelig café, en bar og en restaurant, der serverer en fantastisk morgenmad! Icelandair Hotels er Islands største hotelkæde. For yderligere info, se

www.icelandairhotels.com 

 

……………………………………………………………………………………………………………………………….

 

FET_RegitsesRejseunivers_Rejseblogger_Regitse

Om Regitse

Regitse Rosenvinge er 28 år og bosat i København. 

Hun er rejseskribent, tekstforfatter og stifter af rejsebloggen The Copenhagen Traveler, som omhandler rejser og luksuslivsstil.

Har du rejserelaterede spørgsmål, som du gerne vil have svar på?
Så skriv til Regitse på regitse@mhh.dk. Alle spørgsmål besvares, og hver måned udvælges ét, som trykkes i magasinet. 

 

……………………………………………………………………………………………………………………………….