Månedens makeover: Enkel og stilren

Hver måned i Liebhaverboligen bringer vi en eksklusiv makeover, og giver en heldig kvinde muligheden for at forny sin stil. I denne måned er det 42-årige Pernille Bigom, som kom i kyndige hænder hos tøjforretningen Reve no 1 i Hellerup, frisør Salon Bjørling samt Clinique Belnatur.

……………………………………………………………………………………………………………………………….

FØR

……………………………………………………………………………………………………………………………….

FET_Makeover_IMG_0919

 

Hvem: Pernille Bigom, 42 år
Profession: Arbejder på kontor
Tøjstørrelse: Str. 40/42 foroven og str. 40 forneden
Højde: 1.60 cm

 

Pernilles forventninger og efterfølgende reaktion:

Før: ”Jeg har altid haft svært ved at style mig selv, både hvad angår tøj, hår og makeup. Ofte kigger jeg efter andre kvinder, hvor det hele sidder, som det skal, og jeg tænker; ”bare jeg kunne det!” Jeg har lige været igennem et vægttab på 11 kg. og derfor kunne det være fantastisk, at få fornyet inspiration!”

Efter: ”Det har været en super spændende og indholdsrig dag, hvor jeg virkelig har fået øjnene op for et helt nyt look. Og så var det skønt bare at blive forkælet.”

 

……………………………………………………………………………………………………………………………….

Her er Pernille EFTER makeoveren: 

……………………………………………………………………………………………………………………………….

FET_Makeover_IMG_1082

FET_Makeover_IMG_1028

Tøj: Pernille blev stylet enkelt og stilrent i mærker som bl.a. PBO, Trussardi og Gestuz. Christina tilføjer; ”Pernille har en super flot figur og skal blot finde ud af, at hun sagtens kan gå i lidt mere kropsnært tøj. Hun bør fremhæve sin talje og flotte ben, og det gør ikke noget, at der kommer lidt flere farver ind i billedet. Vi lokkede hende i mange, forskellige farver og mønstre, som hun ellers ikke ville gå i, men resultatet blev rigtig godt!”

 

FET_Makeover_IMG_0955

Pernille prøvede tre sæt. Sæt nummer 1: silkeskjorte fra PBO til 1.299 kr., sorte bukser fra PBO til 999 kr. Sæt nummer 2: mønstret skjorte til 499 kr., cardigan i sart rosa fra Stylebutler til 1.499 kr. og sorte bukser fra PBO til 999 kr. 

 

FET_Makeover_IMG_1015

Sæt nummer 3: nålestribede bukser fra Gestuz til 899 kr., top fra Trussardi til 999 kr. og skindjakke fra MDK til 1.999 kr. Tasken koster 3.500 kr

 

FET_Makeover_Frisør_02

Hår: Hos frisør Charlotte fra Salon Bjørling, blev Pernille stylet med KMS produkter. Charlotte tilføjer; ”uanset din stil, tilbyder KMS unikke hårprodukter, der hjælper dig med at kreere præcis det look, du ønsker fra start til slut. Det var derfor oplagt at bruge dem i Pernilles hår.” Pernille fik to lysfarver i og fik efterfølgende en klipning til skuldrene. 

 

FET_Makeover_Frisør_03

FET_Makeover_IMG_0941

Makeup: Makeuppen blev lagt af Christina fra Clinique Belnatur, som udelukkende brugte produkter fra Bare Minerals. Christina tilføjer; ”jeg brugte jordfarver og kobbertoner til Pernille, da hun har en skandinavisk hud og dermed har let tendens til rødme. Bare Minerals tilbyder produkter, der er nemme at arbejde med, og de skaber et flot resultat.”

 

 

……………………………………………………………………………………………………………………………….

Eksperterne bag:

FET_Makeover_reve_Christina Kjær

Christina Kjær,Indhaver af rêve no. 1
Strandvejen 136B, 2900 Hellerup, Telefon: 6168 2511, www.reveno1.dk

 

FET_Makeover_Frisør Charlotte Bjørling

Charlotte Bjørling, Frisør salon Bjørling
Margrethevej 1, 2900 Hellerup, Telefon: 6075 6065, www.hellerupstrandvej.dk

 

FET_Makeover_Marianne Clinique Belnatur

Marianne Giske, Clinique Belnatur
Frederikkevej 12, 2900 Hellerup, Telefon: 3940 0099, www.cliniquebelnatur.dk

……………………………………………………………………………………………………………………………….

Kunne du tænke dig, at få en makeover?

Så send navn, alder, tøjstørrelse og hvorfor du ønsker at få en makeover til 

butik@reveno1.dk. 

……………………………………………………………………………………………………………………………….