Rejseoplevelser

240626_393858010687160_206 copy

Ø-hop i Caribien

Once in a lifetime arrangerer individuelle rejser til det sydøstlige Caribien. Og vi er ikke et traditionelt rejsebureau. En rejse hos os er din rejse – ingen andres. For sådan kan vi bedst selv lide at rejse. Gennem et personligt kendskab til og et solidt netværk på alle øerne, får du de rigtige hoteller, bungalows, sejlture og kaptajner. Ja selv taxachaufføren, der skal køre dig til hotellet eller en tur rundt på øen kender vi. På den måde får du glæde af både vores gode og dårlige oplevelser vi har samlet siden 1999, så din ferie bliver fyldt med det bedste. Her følger et par ord fra nogle vores gæster:

Ryokan Room copy

Til Hanne og Søren

Vi havde som familie (mor, far og 3 ”børn” hhv. 18, 15 og 14 år) valgt at sommerferien 2013 skulle være 4 uger i Caribien og med megen hjælp fra Hanne og Søren er det lykkes for os at få en oplevelse i særklasse …once in a lifetime! Tak fordi I har arrangeret en helt fantastisk ferie for os. Vi ændrede mange ting flere gange i planlægningsfasen og engang imellem tænkte vi at vi var lidt besværlige, men heldigvis tog Hanne det i stiv arm og sagde bare ”det er jo det jeg er her for”. Tak for det!

Bedste hilsner Lars, Gitte og børnene

www.onceinalifetime.dk

 

Ryokan – forkælelse på japansk

En gang i livet skal du prøve at overnatte på et traditionelt japansk gæstgiveri – en ryokan. Ryokan er luksus for alle sanser, det bedste i japansk wellness. Lige så snart du træder ind ad døren er du hensat til det gamle Japan. Du tager skoene af og en kimono-klædt dame viser dig dit smukke værelse. Med et buk siger hun tak, og du kan slappe af med en kop grøn te. Således opkvikket efter rejsen er det tid til et dampende varmt kurbad. På traditionel vis bader du helt nøgen sammen med andre af samme køn. Ønsker du det, findes også private bade. Er du i Japan om vinteren, skal du prøve et udendørs bad med udsigt over det sneklædte landskab – en eventyrlig oplevelse. Efter badet tager du en blød kimono på og nyder en kop sake mens der bliver dækket op på dit værelse med et hav af gourmetretter i det fineste porcelæn. Når måltidet er slut kommer den kimono-klædte dame igen, rydder bordet og reder din futon-seng op på gulvet. Mæt, varm og glad sænker du dig under dynerne og drømmer om hvilke japanske eventyr morgendagen vil bringe…

Vil du til Japan og have den ægte ryokan-oplevelse, så book din rejse hos Japan-specialisten. Med over 30 års erfaring sørger vi for at du får det ægte Japan. Ryokan kan også opleves på vores populære rejse ”Forår i Japan” med den erfarne Japan-journalist Asger Røjle Christensen.

www.japanspecialisten.dk

shutterstock_119203960_San copy

Kultur-odyssé på 1. klasse

Forkælelse, fordybelse og store oplevelser i skøn forening! Det 5-stjernede skib Celebrity Reflection, bygget i år 2012, danner rammen om en sand kultur-odyssé til Grækenland, Italien og Tyrkiet. Vi har god tid undervejs og skibet ligger til natten over i Istanbul, porten til Orienten. Dette er noget nært den ultimative krydstogt- og kulturoplevelse i Sydeuropa. Rammerne er de bedst tænkelige om bord på det spritnye og prisvindende skib Celebrity Reflection. Vores rejse tager sit udgangspunkt fra havnebyen Civitavecchia i Italien, hvor vi har en overnatning før vi stævner ud og sætter kursen mod det græske ø-hav. Vi ligger ud med en dag på havet så der er rig mulighed for at bekendtgøre sig med det dejlige skib og dens utallige faciliteter. Første landgang er smukke Santorini som lokker med charme og græsk hygge. En af rejsens store højdepunkter må ubetinget være Istanbul, hvor vi har sammensat en fyldestgørende dagsudflugt med klassikere såsom Sultanpaladset Topkapi, Hagia Sofia kirken samt Den Blå Moské. Vi har to dage til rådighed i byen, så du kan også selv tage på opdagelse i den store basar eller måske tage en sejltur gennem Bosporusstrædet?

Rejsen kommer også til at stå i antikkens tegn, når vi på de næste landgange i Kusadasi, Athen og Napoli får mulighed for at stifte bekendtskab med nogle af de helt store seværdigheder nemlig Efesos, Akropolis og ikke mindst Pompeji. Vores udflugtspakke inkluderer naturligvis disse klassikere og vores dansktalende rejseleder leder udflugterne som bliver arrangeret eksklusivt for vores gæster. Afrejse i maj, juni og oktober 2014

Priser fra kr. 14.995.

www.kulturrejser-europa.dk

woman lying in hammock at the Caribbean beach

safari copy

Safarieventyr og strandparadis på Mauritius

Kom på safarieventyr og rund af med en lille uges afslapning i det ultimative strandparadis Mauritius, hvor du finder kridhvide strande, turkisblåt hav og hoteller, hvor intet er overladt til fantasien. På Nyati Safari Lodge får du dit livs safarioplevelse. Tag med på 10 dages safari eventyr og lad dig forkæle i din egen eksklusive bungalow midt i Great Kruger National Park med direkte udsigt til Olifants River – Elefantfloden. Fra din private terrasse vil du hver dag kunne følge det rige dyreliv langs floden. Opholdet på Nyati Safari Lodge indeholder et fuldt safariprogram i åbne safari biler med danske guider. Imellem aktiviteterne vil der være tid til fx at slappe af i Lodgens store pool-, lounge- og barområde eller til et par tilvalgsaktiviteter som fx jagt og golf. Maden på Nyati Safari Lodge er et højdepunkt i sig selv. På ægte Blixen maner serveres kulinariske menuer i stearinlysets skær ved smukt dækkede borde eller i ”bomaen”, den traditionelle afrikanske grillplads. Opholdet på Mauritius inkluderer halv- eller helpension på luksus strandhotel og adgang til et væld af faciliteter og aktiviteter. Alle fly er inkluderet i rejsen, også t/r til den lokale lufthavn ved Kruger Nationalpark, så du ikke skal køre den lange tur hertil fra Johannesburg. Pris pr. pers.: Fra 28.850 kr. for 17 dage.

www.nyati-safari.dk

Thinking bear_92444961 copy

 

Fra Rocky Mountains til Alaska

Der er heldigvis stadig steder på jorden, hvor naturen er lige så uberørt, som da pelsjægere og guldgravere drog ud for at finde lykken. Den oplevelse kan du få i de canadiske Rocky Mountains og ikke mindst i Alaska – og på en indholdsrig 18-dages rundrejse med dansk rejseleder, som Risskov Travel Partner har sammensat. De mest storslåede naturoplevelser i nationalparkerne Banff og Jasper i Rocky Mountains bliver efterfulgt af et eventyrligt krydstogt til Alaska. Glæd dig til luksuriøse omgivelser om bord på krydstogtskibet ”Celebrity Century” og til unikke naturoplevelser på turen gennem Inside Passage og så langt nordpå som til Hubbard-gletsjeren. Der lægges til i Icy Strait Point, Juneau og Ketchikan, og der er mulighed for at komme på f.eks. bjørnesafari, whale watching og på ture med vandflyver og få vildmarken helt ind under huden. Risskov Rejser har specialiseret sig i rundrejser med rejseleder til det meste af verden. Læs om rejsen ”Canada & Alaska Cruise” og alle de øvrige rundrejser på risskov.com

www.risskovrejser.dk

ZOAPC_InfinityPool_2 copy

Den Dominikanske Republik – en smuk ø i Caribien

Den Dominikanske Republik betegnes af mange som et sandt ferieparadis med bjergrige landskaber, frodige regnskove og blændende smukke sandstrande. Den Dominikanske Republik er en del af øen Hispaniola, som er den næststørste af de Caribiske øer og en af de første Europæiske kolonier. Christoffer Columbus kom som den første Europæer til Dominikanske Republik i 1492. I hovedstaden Santa Domingo, kan man opleve den særlige stemning fra den Spanske kolonitid. I den smukke gamle bydel i Santa Domingo, kan man fordybe sig i den turbulente fortid og besøge museer, historiske bygninger og gamle kolonihuse. Den 1000 km. lange kystlinje med palmeklædte sandstrande og smukt turkisgrønt hav, er et eftertragtet feriemål. Her ligger de fleste af vores hoteller tæt ved det varme blå hav, og der findes rigtigt gode muligheder for spændende udflugter i området.

Man kan bl.a. vælge at besøge den lille ubeboede ø Catalina Island og se vilde delfiner og nyde de uberørte strande. Vælg mellem flere af vore dejlige 5 stjernede all inklusive hoteller direkte på stranden: Priseksempel i udvalgte perioder: 7 nætter inkl. fly, på Now Larimar Punta Cana Resort & Spa, Fly fra København til priser fra kr. 11.995.

www.strobeltravel.dk

NB-EXT-47 copy

Krydstogt på skinner – The Royal Scotsman

The Royal Scotsman er en luksus togoplevelse tilsat smuk udsigt, super service og dejlig mad. Turen er en oplevelse for alle, der ønsker at se Skotland på en unik og bekvem måde. Toget, der medtager max. 36 passager, kører i perioden april til oktober, med start og slut i Edinburgh. Vognene er oprindeligt bygget i 1960’erne, men er renoveret over de sidste par år i klassisk stil, med lakeret træpaneler, bløde tæpper og en smuk salonvogn med åben altan bagerst. Hver kupé indeholder rigtige senge samt velfungerende badeværelser med toilet, håndvask og brusekabine. Den gastronomiske kvalitet er i særklasse. Hver dag serveres en stor English Breakfast, en let frokostanretning og en 3-retters middagsmenu, drikkevarer, vine og drinks er inkluderet i prisen. Efter middagen vil der typisk være musikalsk underholdning fra lokale musikere. Toget stopper, et eller flere steder, hver dag, hvor en vifte af landarrangementer tilbydes. Toget har sin egen turbus, der følger toget. Eksempler på ture; besøg på whisky-destillerier, bådture,

vandreture, fluefiskeri, lerdue-skydning, golf og slotsbesøg. Priser fra 21.900,- pr. person og alle disse arrangementer er inkluderet i prisen.

www.bellavista.dk

Saona Island copy

 

Ultimativ luksus og forkælelse

Paradiset eksisterer stadig. Vil du prøve noget nyt, som er anderledes og lækkert? Og vil du have sol & varme, krystalklart turkis blåt vand, bounty strande, fantastiske golfbaner, naturoplevelser og forkælelse? – Så er den Dominikanske Republik stedet for dig. Kåret af Lonely Planet i 2013 til at være et af verdens bedste feriesteder og Caribiens “next big thing.” 8 solskinstimer hver dag året rundt, luften er 24 – 32˚ og vandet 26 – 30˚

Allerede når man ankommer til Punta Cana’s eksotiske stråtækte lufthavn, føler man den afslappede atmosfære, som skinner igennem lige fra personalet i banken til dem, der giver dig et stempel i passet. Den Dominikanske Republik tilbyder luksushoteller med en udsøgt service og restauranter, der serverer den mest fantastiske gourmetmad. Her kan du få lov til at spise hummer og skaldyr ad libitum, nyde en saftig mør bøf, spise dig mæt i lækre eksotiske frugter og forsøge at komme igennem det store udvalg af grøntsager, tilbehør og desserter. Har du lyst til spændende oplevelser, arrangeres der bl.a. ture til kakao- og kaffeplantager, svømning i havet med delfiner & heldagstur til hovedstanden Santo Domingo, grundlagt af Columbus’ bror. Du kan også opleve naturen og stranden langs det caribiske hav fra hesteryg eller hvad med dybhavsfiskeri. Ultimativt kan du blive forkælet i hotellernes Spa og Helsecentre. Den Dominikanske Republik har det hele. Ring og hør nærmere, kom forbi vores bureau eller besøg vores hjemmeside.

www.tiffanytours.dk

image001 copy

Under den afrikanske stjernehimmel

Turen går til Itinerary i Namibia/Botswana – Brandstrup Travel byder på en 3 dages Chobe Safari. Ved ankomsten til Kasane lufthavn vil du blive mødt og efterfølgende præsenteret for din lodge. Der vil være mulighed for at tage direkte på bådcruise og nyde naturen. Du kan også besøge Botswanas næststørste nationalpark, Chobe National Park. Parken er hjemsted for den største koncentration af vildt på det afrikanske kontinent. Dens unikke overflod af dyreliv og den sande afrikanske natur er ensbetyd- ende med en safarioplevelse for livet. Oplevelsen er af en helt særlig art, hvor du kommer fantastisk tæt på det autentiske og vilde dyreliv. Turen giver dig mulighed for at tilbringe en uforglemmelig nat under den afrikanske stjernehimmel med alle dens lyde. Nationalparken er i øvrigt tæt beliggende ved Victoria Falls. Pris pr. person for 3 dage 3.500 kr.

www.brandstrup.dk