Q&A med Michael Lauritsen

Liebhaverboligen sætter hver måned en dansk profil i stævne til seks skarpe spørgsmål omkring business og pleasure. Marienlyst Strandhotels direktør Michael Lauritsen ønsker som leder at være i øjenhøjde med sine medarbejdere og give dem ansvar – og så lader han op i selskab med sin kone, børn og gode venner. Han glæder sig til verden igen åbner op, så han kan komme til Amalfikysten med familien. 

Fulde navn: Michael Molvær Lauritsen

Alder: 52 år

Stlling: Administrerende direktør på Marienlyst Strandhotel 

Privat: Gift med Trine, sammen har de Josefine på 29 år og Joachim på 23 år

3 Business:
Hvor henter du inspiration til dit arbejde? Jeg henter stor inspiration i at følge mine medarbejderes trivsel og udvikling – og desuden gennem sparring i de forskellige netværk, som jeg er en del af. Derudover sker det ved diverse hotelbesøg i ind- og udland.  

Hvilke nyhedsmedier/branchemedier tjekker du dagligt? HorestaStand-by, Helsingør dagblad, TV2 News m.m. 

Hvordan vil du beskrive din ledelsesstil? Jeg er en involveret leder og møder altid mine medarbejdere i øjenhøjde. Jeg arbejder som udgangspunkt ikke med manualer, men derimod med hjørneflag, der giver en større spilleflade og ansvar til den enkelte medarbejder. 


Pleasure:
Hvad gør du for at lade op? Jeg sætter særligt stor pris på at være sammen med min kone, børn samt gode venner og finder den fornyede energi der.

Hvor spiser du igen og igen? Jeg nyder at spise i Marienlyst Strandhotels egen Restaurant “1861”, da jeg gerne vil følge med kvaliteten og udviklingen her. Derudover besøger vi ofte forskellige lokale restauranter her i Nordsjælland eller tager en tur til København for at hente inspiration. 

Hvor går den næste rejse til, når verden igen åbner? Amalfikysten står højt på ønskelisten og det bliver helt sikkert der, hvor vores næste rejse går til. Her har vi fundet vores helt “eget” lille ø-paradis i form af et familiedrevet boutiquehotel med en Michelinrestaurant. Her bliver vi altid utrolig varmt modtaget og godt behandlet, og vi kommer derfor altid igen.   

Bonus:  
Hvilket dansk hotel er det næste, du tjekker ind på (foruden Marienlyst)? Vi har netop været på Staycation på Villa Copenhagen, og det var simpelthen så godt. Men vores næste besøg må være på Falsled Kro, som vi holder rigtig meget af at besøge.