Træn som en astronaut!

Nasa Strong giver hurtig og kraftig forbedret styrke, funktionalitet og nervemæssig effektivitet

Ydermere er træningen suveræn i forhold til behandling af osteoporose/knogleskørhed og ryg- og ledsmerter.

Hver gang man har trænet hos Nasa Strong, får man feedback fra udstyrets computerskærm, som viser, hvad man lavede sidste gang. På den måde kan man give endnu mere input i træningen. Det er faktisk utroligt, så stærke folk bliver på kort tid. Man har kun behov for at træne én gang om ugen. Træningen er nemlig så effektiv og positivt indvirkende på kroppen, at det er nødvendigt med tilstrækkelig restitution efter hver træning. At træne Nasa Strong mere end en gang om ugen vil ikke give bedre eller hurtigere resultater, tværtimod.

Nervesystem fungerer bedre og styrke øges

Når folk bliver ældre og deres mobilitet svigter, er det ikke udelukkende et spørgsmål om tabt muskelmasse. Det er også et spørgsmål om, at den nervemæssige effektivitet forringes. Nasa Strongs træning har en direkte indvirkning på nervesystemet, og hvis nervesystemet fungerer bedre, fungerer musklerne også bedre. Dermed øges styrken. Samtidig er træningssystemet meget effektivt mod knogleskørhed, da træningen er med til at give ekstra knogletæthed.

Personligt og privat

Nasa Strong træning er til folk, der vil have den ultimative træning på den kortest mulige tid. Nasa Strong er optimal til mennesker, der ikke har lyst til at stå og svede i et fitnesscenter med muligheden for at blive smittet med for eksempel corona. Træningen består kun af dig og instruktøren, der er ingen andre til stede.

Garanti:Hvis du ikke opnår mindst 25% styrkeforøgelse i løbet af de første 10 sessioner med Nasa Strong, får du alle pengene retur!

Det hele er dokumenteret, og resultaterne indfinder sig hurtigt. Hvad mere kan man ønske sig? Og det er bland andet denne træningsmetode astronauterne bruger for at holde sig i form.

Ring 6056 4141 og hør nærmere eller besøg www.nasastrong.dk for at bestille en starttime.