Er du klar til sommer og sol?

Er du klar til sol og sommer? Vi har samlet 5 beauty-favoritter, der med garanti vil forskønne din juni med masser af glød, friskhed og herlige dufte.

Glød og beskyttelse på tube

FILORGA Oxygen-Glow CC Cream

Drømmer du også om en lækker, sund og glødende hud? Så læs videre her. Den nye Oxygen-Glow CC Cream fra Filorga er en let farvet dagcreme, som både giver din hud en fin, naturlig glød, virker ensartende og beskytter mod UV-lys og blåt lys fra skærme. Den ultrabløde, lys-rosa creme indeholder mikroindkapslede pigmenter, der tilpasser sig enhver hudtone.

Pris: 295 kr. 40 ml.

5 små favoritter

CLEAN Rollerball Layering Set

Er du fan af CLEANs milde og rene dufte, vil du helt sikkert blive begejstret for denne nyhed. CLEAN har samlet 5 af deres skønne parfumer i et fint forårssæt – perfekt til dig, der vil udforske CLEAN duftene og måske finde en ny favorit, eller til dig, der er vild med at kombinere parfumerne, så du kan skabe din helt egen unikke duft! Du får duftene Soft Laundry, Pure Soap, Warm Cotton, Rain og Flower Fresh, som du kan forkæle din duftesans med.

Pris: 250 kr. 5×5 ml.

Et must til sommerhuden

SENSAI Silky Bronze Cellular Protective Cream For Body SPF 50+

Sjældent har solcreme føltes så silkeblød. Japanske Sensai er kendt for deres særligt luksuriøse konsistenser, og denne solcreme er ingen undtagelse – forestil dig et silkeagtigt slør, der lægger sig let på din hud, og både beskytter effektivt, fugter i dybden og giver en fin glød – kort fortalt alt, hvad vi ønsker os i en solcreme.

Pris: 675 kr. 150 ml.

Snyd dig til solkysset glød

James Read H2O Tan Mist Face

Det er ikke uden grund, at H2O Tan Mist er en James Read bestseller. Du sprayer blot den lette, fugtgivende mist jævnt over ansigtet, og herefter fremtrylles en flot, naturlig glød efter 3-5 timer. Her er altså tale om en hurtigttørrende og letanvendelig selvbruner-mist fyldt med hudplejende ingredienser, som du helt sikkert vil elske, når din hud trænger til et glow-boost.

Pris: 225 kr. 100 ml.

Ansigtsmaske eller sommersorbet?

Peter Thomas Roth Rose Stem Cell Anti-Aging Gel Mask

Denne fine lyserøde maske fra Peter Thomas Roth minder os mest af alt om en frisk, lækker sommersorbet. Den føles ultrablød på huden, og er helt perfekt at påføre efter en lang dag i solen, hvor huden trænger til et kølende fugtboost. Masken er fyldt med rosenekstrakt, som giver din hud den fineste rosenrøde glød, og har desuden en yderst effektiv anti-age virkning på huden. Vi er fan!

Pris: 457 kr. 150 ml.