Sol, strand og skønne dage juni

Sommeren er endelig over os, og vi glæder os til sand mellem tæerne og kølige havdyp. Pak strandtasken med de bedste sager og gå lyse dage i møde med lækkert interiør og forfriskende drinks. 

 

FET_billede-2

 

Stranden kalder

Det danske mærke Liewood har skabt et interiørkoncept til børn med fokus på funktionalitet, bæredygtighed og rene linjer. Heldigvis kan unge og voksne også have glæde af flere af produkterne, eksempelvis dette fine sæt til stranden bestående af et økologisk tæppe og et let stofnet med plads til solcreme, snacks og en god bog.

www.liewood.dk

 

FET_billede-1

 

Skulpturelt design

Dette smukke sæt fra Muubs kan bruges inde, men gør sig med sine naturlige materialer også flot udendørs. Ved at sammensætte Dakota lænestolen med teak-fodskamlen skabes et nærmest skulpturelt element. Lænestolssættet indbyder til hygge- og afslapningsstunder hele sommeren. Skab ekstra komfort ved at dekorere loungestolen med et lammeskind eller måske en hynde.

www.muubs.dk

 

FET_billede-4

 

Klar til det kolde gys

Tommy Hilfigers S20 badetøjskollektion fejrer brandets 35-års jubilæum med nyfortolkede klassikere. Badetøjet har således fået et moderne tvist med nye silhuetter, print og sommerlige farvenuancer. Den nye kollektion har fokus på bæredygtige materialer såsom genanvendt polyester, og er skabt med ressourcevenlige fremstillingsprocesser. Bliv strandklar med et par nye badebukser og hop sommeren i møde.

www.tommy.com

 

FET_billede-5

 

Solbeskyttelsen til håret

Olaplex Bonding Oil NO.7 er en stærk koncentreret, ultralet, reparerende stylingolie, der øger hårets glans, blødhed og styrke. Som et kæmpe plus sommeren igennem, indeholder olien også UV-beskyttelse. Olien giver desuden smuk glans, får naturlige krøller til at falde flot og er helt igennem vegansk.

www.nicehair.dk

 

FET_billede-3

 

Sommererlig med rosé

De lyserøde bobler smager skønt i sig selv, men rosé kan også snildt bruges i cocktails. Bogen Thank You For Rosé indeholder intet mindre end halvtreds skønne opskrifter på cocktails baseret på rosévin. Alle cocktails er nemme at lave, ser smukke ud og smager fantastisk. Udover en masse lækre opskrifter, kan man dykke ned i historien omkring rosévin, samt finde forskellige opskrifter på sirupper, der kan bruges i alle cocktails.

www.thankyouforrose.com

 

FET_billede-6

 

Blød luksus

I den danske sommer kan dagene være blæsende og aftenerne kølige. Derfor er det altid skønt med en let og varm strik. Denne håndstrikkede cardigan Florence fra DAWNxDARE er lavet af den blødeste super mohair. Farven er smuk og sommerlig, og strikken er perfekt over en lang kjole. Så gør det ikke noget, at solen ikke står på hele tiden.

www.dawnxdare.com 

 

FET_billede-9

 

Smuk skygge

Den lille og smarte Skagerak parasol Bring Along er en lav og handy parasol, du let kan tage med dig på stranden. Den stilrene og lette parasol er lavet af smukt meranti træ. Der følger en praktisk taske med, så parasollen nemt kan medbringes på turen og gemmes væk i vinterperioden.

www.jacobsenplus.dk

 

FET_billede-7

 

Naturlig glød

Skulle sommersolen svigte eller er du meget påpasselig med solens stråler, er der heldigvis smutveje til en smuk glød. St. Tropez er blandt de førende selvbruner-brands i verden og bruges både af professionelle og kendte, fordi den er nem og tryg at påføre. Unikt for St. Tropez er at selvbruneren dufter lækkert samt tørrer lynhurtigt uden at efterlade mærker.

www.matas.dk

 

FET_billede-8

 

Sund selvforkælelse

Om sommeren er det dejligt at holde pause fra make-up og fokusere på at pleje huden indefra. Advanced Nutrition Programmes hudplejekosttilskud indeholder næringsstoffer, der hjælper med at bevare sund hud, hår og negle. Når din krop udvikler sunde celler fra inderst til yderst, får du det bedste grundlag for at hjælpe den til at se strålende ud udefra. Skin Omegas indeholder EPA, GLA og A-vitamin, der hjælper til at give næring til tør hud og sikrer en naturlig sund glød.

www.janeiredale.dk