Sanselige køkkener

Træ er et vigtigt element i den nordiske designtradition og udstråler kvalitet, varme og sanselighed. Det naturlige materiale skaber rammerne for et stemningsfuldt køkkenmiljø, der kalder på hyggelige stunder med venner og familie.  

 

FET_Køkkener_billede-3

 

Et naturligt mix

Nordisk og naturligt. Egetræ og sort. Massivt egetræ og egefinér. Mix frit og tilsæt gerne marmor, granit og ædle metaller som kobber og messing. Netop i mødet mellem forskellige farver og materialer opstår en helt speciel stemning og en stil, som skaber dit personlige køkkenudtryk. Ved at kombinere flere serier og forskellige materialer, opnår du desuden en individuel indretning, som matcher din families ønsker samt boligens øvrige stil.

www.tvis.com

 

FET_Køkkener_billede-2

 

Bæredygtig luksus

Naturen og kærligheden til træ kommer her smukt til udtryk i den klassiske massiv-serie fra Svane Køkken. ”Det ligger dybt i os, at vi elsker at bygge og indrette os med træ, der samtidig er en bæredygtig råvare. Tendensen forstærkes af forbrugernes fokus på miljøhensyn og bæredygtighed. De stiller krav om produkter, som udtrykker ærlighed og transparens,” fortæller Arkitekt, MAA Rolf Birk, der er design- og konceptansvarlig hos Svane Køkken. 

www.svane.com

 

FET_Køkkener_billede-1

 

En sjov designperle

Den danske producent af bæredygtige designmøbler WeDoWood har udviklet en upcyclet træskammel ”Button Stool”, fremstillet af 100 % overskuds-cedertræ og produceret hos det danske firma, Jyndbjerg Møbelsnedkeri. Skamlen er et praktisk og humoristisk møbel, der kan bruges som ekstra stol i køkkenet. Stolene er fremstillet i et begrænset antal.

www.wedowood.dk

 

FET_Køkkener_billede-4

 

Rå rammer

Dette køkken fra Nettoline har fokus på naturlige farver og materialer. Køkkenet er lavet med flotte Stecca fronter i massivt træ samt grå-
malede fronter. Bordpladerne er også i naturmaterialer – komposit og massivtræ. I træ-bordpladen er lavet en broløsning, der skaber praktiske siddepladser ved øen. Træet skaber en varm nordisk stemning, der her møder en mere rå stil med New Yorker-væg af mursten samt cool barstole.

www.nettoline.dk

 

FET_Køkkener_billede-5

 

Klassiske detaljer

De enkle kværne i træ er flot tilbehør, der samtidigt er dejligt praktiske. Kværnene er del af en serie, der tager udgangspunkt i design, skabt af den verdensberømte kunstner Svend Hammershøi. Looket er klassisk med et moderne touch, man aldrig bliver træt af. Porcelænstoppene fås i en række hvide og grålige farvenuancer, så man let kan kende forskel på salt, peber og andre krydderier.

www.kahlerdesign.com