Eksklusive smykker på havnen i Hundested

Christina Bendix’ har lavet sine egne kollektioner af unikke smykker i et æstetisk og grafisk design.

FET_Bendix_Bendix-Copenhagen-01

 

Man genkender straks smykkerne på det helt særlige, grafiske udtryk. C_ ring serien, som er Bendix Copenhagens signatursmykke, består af 18kt. guld og hvidguld, Tahiti kulturperler og brillanter. Ringene kan bæres enkeltvis og har forskellige kombinationsmuligheder, og der vil løbende komme nye ringe til serien. ”Uanset hvilke materialer jeg arbejder med, bruger jeg kun den ypperste kvalitet,” understreger Christina Bendix. Hun laver selv alle designs og prototyper og får herefter smykkerne produceret i Schweiz, hvor de kan levere den høje kvalitet, hun aldrig går på kompromis med.

Passion for perler

Christina Bendix er uddannet guldsmed og har de sidste 18 år arbejdet med mange forskellige sider af faget; unikasmykker, produktionsværksted og salg og dekoratørarbejde hos Georg Jensen. Hendes helt store passion er eksklusive og ubehandlede perler i naturlige farver, som er dyrket under bæredygtige forhold. Selvstændig blev hun til gengæld først for relativt nylig. ”Da Bendix Copenhagen var i sin helt spæde opstart, var jeg til et møde på Hundested Havn og hørte om Propellen, der skulle bygges til iværksættere på Havnen. Jeg blev opfordret til at åbne en smykkebutik, for det manglede der.”

I juli 2017 åbnede Bendix Copenhagen midlertidig butik i en pavillon på Hundested Havn for så den 10. maj 2018 at åbne den rigtige butik i Propellen.

”Det har været vigtigt for mig at skabe en butik der er både eksklusiv og hyggelig, som passer ind i havnens miljø, og hvor smykkekollektionerne opleves i små, enkelte universer”.

Bendix Copenhagen har også fast udstilling på Hotel d’Angleterre i København, og Guldsmed Bent Olsvig i det hyggelige Latinerkvarter i Århus forhandler også kollektioner fra Bendix Copenhagen.

 

Se mere på: www.bendixcopenhagen.com

 

FET_Bendix_Bendix_26.4.2018_1

 

C_ ring serien i 18 kt. guld, Tahiti kulturperler i naturlige farver og TW/IF brillanter. 

 

FET_Bendix_IMG_0267-redi

 

Christina Bendix er uddannet guldsmed og har en stor passion for eksklusive perler og brillanter af høj kvalitet.