Feminine påske-forkælelser

Forårets store højtid er oplagt til kærlige gaver. Rasmus Thomsen har fundet inspiration til 8 af slagsen, alle i påskens smukke stærke farver. Og naturligvis til gensidig glæde for både kvinder, samt de glade mandlige givere…

 

FET_Aubade

 

Gult i gult 

Aubade Bahia BH og String 

Påsken mest markante farve, gul, i flere smukke niveauer, i et mønster med blomstrede blonder. Aubade Bahia BH og String er nok farvemæssigt blandt de mere sjældne stykker lingeri. Men her til påske er det svært at finde noget der passer bedre, og er mere oplagt som forkælelse til højtiden.
Pris: 1574 kr. for BH og String hos Anne Sax

www.annesax.dk

 

FET_Matten

 

Lavendelstiletter 

Steve Madden Primpy Pumps

Nok er de sarte og bastante i deres udtryk, men den lyse lavendel er særdeles dragende. Steve Madden Primpy Pumps er mildt sagt karakteristiske. Det ændrer ikke ved at den slags genstande skal luftes når muligheden er der. Og med den farve er påsken oplagt.
Pris: 849 kr. på Zalando.dk

www.zalando.dk

 

FET_Polo

 

Påske Pony – duften    

Ralph Lauren #4 Big Pony Women Purple 

Sporty, lækker flaske, i gul og lilla. Dyb duft af rav og kirsebær, der klæder specielt de pigede kvinder. Udvikler sig rigtigt godt på huden, og er dermed oplagt til forårets aftner. Og så varer det sportslige præg fra flasken jo året rundt.
Pris: 395 kr. hos Magasin

www.magasin.dk

 

FET_Mustang

 

Påske Pony – drønet  

Ford Mustang V8 5.0 Selectshift

Mustang, the Pony. En af verdens mest ikoniske sportsvogne er smukkest i sin karakteristiske gule farve. En klassisk bil, med en uimodståelig V8 motor, historie og silhuet. Glem alt om konebiler. Den her vil være et hit for en hvilken som helst kvinde, med blot en lille kærlighed for vejens elementer.
Pris: 696.460 kr. hos ford

www.ford.dk

 

FET_Mariejo

 

Den smukke tidløse  

Marie Jo Tom Body stocking. 

Uendeligt smuk, både i dag og næste år. Marie Jo Tom uden nogen blonder, og blot diskrete mønstre på stropperne. En gedigen fortolkning af den klassiske bodystocking, i det fineste microfiber. Til brug både under tøjet – men i særdeleshed også helt som sin egen. Fås i sort og hvid.
Pris: 719 kr.hos netlingeri

www.netlingeri.dk

 

FET_Peter-Bier

 

Chokoladeoverfloden

Peter Beier Grande Påskeægsæske 

Lige præcis når det drejer sig om chokolade, er mængden afgørende. Peter Beiers Grande påskeæske er en overflod af påskeæg, i forskellige størrelser, med forskelligt fyld. Alle smager himmelsk, med udgangspunkt i de bedste råvarer, omhyggeligt forarbejdet.
Pris: 599 kr. hos Peter Beier

www.pbchokolade.dk

 

FET_Gucci-taske

 

Den nødvendige taske 

Gucci Sylvie floral jacquard mini bag

Tasker fra Gucci betragtes af de fleste kvinder som en menneskeret. Så når arsenalet skal udvides, er Sylvie floral jacquard mini bag oplagt. Den naturlige grønne påskefarve suppleres af forårets største vartegn, nemlig sprudlende blomster.
Pris: 1790 Euro hos Gucci

www.gucci.com

 

FET_Lise-Charmel

 

Lilla, pirrende, påske 

Lise Charmel Sexy Sortilege corsage og string

Franske Lise Charmel er indbegrebet af elegance, når det drejer sig om luksuslingeri. I påskefarven lilla er dette corsage helt uimodståeligt smukt og gennemført. Og mønstret fortsættes med trusser, der naturligvis fås i en række forskellige snit. En gave, der varer meget længere end bare påskedagene.

Pris: 2265 kr. for corsage og string hos Anne Sax

www.annesax.dk