Månedens makeover: klassisk med kant

Hver måned i Liebhaverboligen bringer vi en eksklusiv makeover, og giver en heldig kvinde muligheden for at forny sin stil. I denne måned er det Anja Bech Jensen på 33 år, der er kommet i kyndige hænder hos tøjforretningen rêve no 1 i Hellerup, samt makeup og hår hos Mette Hedstrøm coiffure i Søborg.

……………………………………………………………………………………………………………………………….

FØR

……………………………………………………………………………………………………………………………….

FET_Eksklusiv_Makeover_Anja-før

Hvem: Anja Bech Jensen
Bopæl: Virum
Alder:  33 år
Profession: På barsel
Tøjstørrelse: 36/38
Højde: 1.68 cm.

Anjas forventninger og efterfølgende reaktion:

Før:  Jeg er SÅ meget klar til forandring på mit ydre.
Alt andet i mit liv har forandret sig så syntes slet ikke min personlige fremtræden har fået fokus overhovedet eller har fulgt med. Jeg har lige mistet mit job – skal derfor søge nyt! Har lige fået endnu en søn – mit krop er derfor “ny” for den ikke har de samme former som før. Vi har købt fået nyt hus så alt går op i praktiske gøremål – har derfor ikke været i noget der ligner lækkert tøj i lang tid.”

Efter: Det var sådan en dejlig oplevelse at blive både klippet, stylet og klædt på i skønt tøj. Det har givet mig en ordentlig portion energi til alle de nye og spændende udfordringer der venter forude! Alle fortjener og har brug for en “mig-dag” og det var tiltrængt og helt fantastisk!!”

……………………………………………………………………………………………………………………………….

Her er Anja EFTER makeoveren: 

……………………………………………………………………………………………………………………………….

Tøj: Anja blev stylet i lækkert tøj fra bl.a. Hunkydory, Gestuz og Intropia. Christina tilføjer; ”Anja var helt klar på en helt ny forandring. Det var dejligt at lege med en person, der var klar på at vove sig ud i noget nyt og friskt. Vi prøvede forskellige stilarter og fandt frem til den der aller bedst passer til Anja og hendes travle liv. Hvor det skal være muligt både at være smart og samtidig praktisk med børn”. Vi stylede Anja i rå jeans, høje støvletter og nogle lækre overdele. Det var dejligt at få den feminine kvinde frem, og vise Anja’s super flotte figur.

FET_Eksklusiv_Makeover_IMG_3011

Sæt nummer 1: Blå strik fra Hunkydory til 1500.-, jeans fra Costamani til 900.- støvler fra Apair til 2200.-

 

FET_Eksklusiv_Makeover_IMG_3058

Sæt nummer 2: Forårsfrakke fra Intropia til 3400.- fantastiske farver. Bukser fra Pbo til 1000.- kr. Og strik fra Gerts Cashmere til 1500.- kr.

 

FET_Eksklusiv_Makeover_IMG_3035

Sæt nummer 3: Stella Nova strik 1100.- Stella Nova skjorte 700.- og jeans til 900.- kr. Støvler fra Apair til 2400.-

……………………………………………………………………………………………………………………………….

Hår: Anja og jeg blev enige om at holde hende i de lyse toner. Anja er blevet mor til søn nr 2 for 7 måneder siden, og har derfor ikke super meget tid til styling af hår og makeup, og vi synes at det ville blive for hårdt med en mørkere farve. Hun fik lagt to forskellige toner lyst i – den ene en hel lys og den anden lidt mørkere og med en violet undertone. Hårfarven har fået mere liv og skaber en smuk pasteltone i Anjas hud.

Klip: Anja ønskede noget der friskede op i det lange kedelige, men uden at blive rigtig korthåret. Jeg klippede en lang page, med en masse lette og lange etager, der skaber lidt struktur og fulde i frisuren, så det er nemt for hende at style om morgenen. Vi afsluttede med en styling med GHD’s platinium glattejern, hvor vi lavede bløde bevægelser i hendes hår. Anja ønskede nemlig ikke at se for “dullet” ud.

FET_Eksklusiv_Makeover_under2

……………………………………………………………………………………………………………………………….

Makeup: Vi forkuserede op Anjas hud. Anja har ikke det største øjenlåg, så det var meget vigtigt ikke at gå ind og gøre mørkere. Vi valgte derfor en smuk perlemorsfarve til hendes øjenlåg, rosa toner på kinderne samt lidt highlighter i øjenkrogen og på kindben for at skabe fokus og glød.

FET_Eksklusiv_Makeover_under1

FET_Eksklusiv_Makeover_Anja-efter

……………………………………………………………………………………………………………………………….

Eksperterne bag:

FET_Makeover_reve_Christina Kjær

Christina Kjær,Indhaver af rêve no. 1
Strandvejen 136B, 2900 Hellerup, Telefon: 6168 2511, www.reveno1.dk

FET_Eksklusiv_Makeover_Kirstine-Rechnagel

Kirstine Rechnagel, Salon Mette Hedstrøm in-coiffure
Søborg Hovedgade 89, 2860 Søborg, Telefon: 39672084, www.mettehedstrøm.dk

……………………………………………………………………………………………………………………………….

Kunne du tænke dig, at få en makeover?

Så send billede med navn, alder, tøjstørrelse, og hvorfor du ønsker at få en makeover til 

butik@reveno1.dk. 

……………………………………………………………………………………………………………………………….