Sådan holder du dig fit og skøn på rejsen

At rejse behøver ikke være lig med nedskæringer på skønhedskontoen! I anledning af vores motions- og velværetema, sætter vi her fokus på lækre produkter, der kan forskønne din sommerferie.
Vi har her samlet vores bedste bud på lækre og effektive solprodukter og after suns.

 

FET_Skønhed_FitPaaFerien_Sund_Ferie_Sommer_Plejeprodukter_Renewlife-First-Cleanse-

 

Rens ud  – også på ferien!

En 15-dages kur, der renser kroppen og forbereder dig på et sundere liv. Lyder det som noget for dig? I så fald bør du kigge nærmere på denne milde udrensningskur, der er blandt de bedst sælgende i USA! Kapslerne er nemme at medbringe på ferien – tag blot to hver morgen og aften.

Kapslerne indeholder bl.a. mælkebøtte, hvidløg, tang, gurkemeje, hørfrø samt en masse andre urter, der bidrager til rensning af kroppen og fremmer lever- og nyrefunktionen.

Fås bl.a. i helsekostforretninger.
Renewlife First Cleanse 15-dages kur, 379 kr. 

 

………………………………………………………………………………………………………………………….

 

FET_Skønhed_FitPaaFerien_Sund_Ferie_Sommer_Plejeprodukter_OGX-Morocco-Sea-Salt-Spray

 

Sexede strandlokker

En saltvandsspray er et must-have, hvis du – som mange andre – er glad for det lækre, skødesløse beach look. Ikke desto mindre skal en sådan spray ikke tørre håret yderligere ud – den skal blot skabe tekstur, fylde og gerne pleje samtidig. Netop de egenskaber besidder dette eksemplar, som ved hjælp af arganolie, havsalt og havtang tilfører glans til håret og gør det super nemt at style. Alt, du skal gøre, er at spraye en smule i lokkerne (oppefra og ned) og sætte det, indtil den rette form og fylde er opnået. Voila! Beach babe på rekordtid!
Sprayen kan desuden bruges i både tørt og vådt hår.

Fås bl.a. i Matas.
OGX Morocco Sea Salt Spray, 177 ml, vejl. udsalgspris 89,95 kr. 

 

………………………………………………………………………………………………………………………….

 

FET_Skønhed_FitPaaFerien_Sund_Ferie_Sommer_Plejeprodukter_SARD-Arganolie-med-guldstøv

 

Fugtende olie med et hint af guld  

Både hud og lokker bliver udsat for lidt af hvert ,når man befinder sig under varmere himmelstrøg. Saltvand og sol sætter sit præg, men heldigvis er der hjælp at hente i den 100% økologiske Arganolie fra SARD, som i øvrigt er Fairtrade og med vaskeægte guldstøv!

Olien kan betegnes som en lidt mere ekstravagant udgave af en almindelig Arganolie, og den kan anvendes til både ansigt, krop og hår.

Tre fluer med ét smæk! Den fugtende olie tilfører en smuk gylden glød på solbrun hud. Kan bl.a. købes på udvalgte apoteker.

SARD Arganolie med guldstøv, 100 ml, vejl. udsalgspris 275 kr. 

 

………………………………………………………………………………………………………………………….

 

FET_Skønhed_FitPaaFerien_Sund_Ferie_Sommer_Plejeprodukter_st-tropez

 

Kulør på den sunde måde 

Måske bliver du hurtigt rød af solens stråler, eller måske vil du bare passe ekstra godt på din hud? Lige meget hvad, er St. Tropez’ prisvindende selvbrunerprodukter altid en ven i nøden! Der findes efterhånden et væld af produkter i sortimentet, men den nye ’Self Tan Express Mousse’ giver dig en lækker, holdbar glød på blot en time. Påfør et lag mere og farven intensiveres. Duften minder om sol og sommer, og du kan nemt holde farven ved lige, når du er hjemme igen.

Produkterne kan bl.a. købes i Magasin.
St. Tropez ’Self Tan Express Mousse’, 200 ml, vejl. udsalgspris 429 kr. 

 

………………………………………………………………………………………………………………………….

 

FET_Skønhed_FitPaaFerien_Sund_Ferie_Sommer_Plejeprodukter_foreo-

 

Dybdegående ansigtsrens on-the-go

Hudplejerutinen har det med at halte en smule, når man er afsted på ferie, men sådan behøver det ikke længere at være. Svenske Foreo har revolutioneret skønhedsmarkedet med deres ’Luna’ rensebørste, som nemt kan pakkes ned i toilettasken. Nu findes der en endnu mere smart model, nemlig Luna Mini, hvis ”børster” renser huden i dybden og efterlader den skinnende ren. Luna Mini børsten kan benyttes med dit eget renseprodukt, og de fås i et væld af farver. Se mere på www.foreo.com.

Foreo ’Luna Mini’ Cleanser, vejl. udsalgspris 814 kr.