Kvalitetsmarkiser til favorable priser

mar2

Markiser gør det muligt at sidde udenfor, uanset om solen skinner eller det drypregner. Den midlertidige overdækning er fantastisk til ustadige danske sommervejr, der skifter hele tiden. Men det kræver en stor udskrivning, hvis man skal investere i en kvalitetsmarkise, der kan holde i årevis. Det gør Markise- eksperten op med. Her kan man få kvalitetsmarkiser til favorable priser. De fører kun en model, som er Benchmark markisen. På den måde kan de bestille mange markiser ad gangen fra fabrikken, og dermed får de nogle meget favorable priser, som ligger langt under konkurrenternes markiser af samme kvalitet. Derudover har det den store fordel, at markiserne ligger på lager og kan leveres fra dag til dag. “Som kunde hos os kan man kun få en standardmarkise med bestemte mål og farverne råhvid og grå. Til gengæld får man en rigtig kvalitetsmarkise til en skarp pris og med en lynhurtig leve-ring,” fortæller Joachim Løvgaard, der er medejer af Markiseeksperten.

Afviser skidt og vand

Benchmark markisen, der produceres i Tyskland hos en af Europas bedste markiseproducenter, leveres med motor og fjernbetjening fra tyske Somfy, vindsensor, aluminiumskassette og en dug med ekstra beskyttelse. “Dugen har fået en nanobehandling og teflonbelægning, så den har en overflade, man for eksempel kender fra stegepander. Det gør, at den afviser skidt og vand uhyre effektivt og kan holde i mange år,” fortæller Joachim Løvgaard. Markiserne leveres til hele landet, og leveringen er gratis, hvis man selv monterer sin markise. Markiseeksperten monterer naturligvis markisen mod betaling, og den kan monteres på væg eller på spær. Benchmark markiserne koster fra 16.995 kroner for den mindste størrelse på 250 x 200 centimeter, mens den største markise med målene 650 x 300 centimeter koster 24.995 kroner. Priserne er inklusiv motor, fjernbetjening, vindsensor med mere samt moms.

www.markiseeksperten.dk

 

mar3