Bryllupsgaver – eller skønne forkælelsesgaver til dem du holder af

,

Foråret rimer på de store af livets fester og begivenheder. De attraktive gaver er de sjoveste at give brudeparret, værtinden el. værterne – og hvis du næsten ikke kan undvære gaven selv og har lyst til dens mage, så er det højst sandsynligt, at du har fundet en kærkommen og ekstra fin gave, som modtageren vil værdsætte.

En gave skal helst både glæde og overraske, så find nogle forslag her, som hverken du eller modtageren måske har set før. Lige nu er materialerne metalliske, syrebehandlede, blanke, skinnende, glasbåret, bemalet eller quiltet i de mest eftertragtede interiør og møbelnyheder fra ind- og udland.

 

FET_DesignCircus_SofieBørsting_Blomster 3

 

Eventyrlige og langtidsholdbare papirsblomster

I december måned har Ordrupgaard museum haft en udstilling med bl.a. Sofie Børstings håndlavede og bemalede papirsblomster. Disse unika papirsblomster i blå, creme og guld blev også udstillet på designmessen Northmodern i sidste måned og kan nu bestilles efter aftale og størrelsesønske direkte fra designeren selv.
Pris: fra 500 kr. pr. stk.

www.sofieboersting.com 

 

FET_DesignCircus_IMG_2006 copy

 

Kvadratiske GunPowder bord

Der er næsten altid plads til et ekstra lille sidebord el. mulighed for en ekstra stillebens opstilling i indretningen. Bordpladerne fra Kasper Thorup er ganske unikke med deres varierede topmønstre i et råt og abstrakt gråtonet look. Vælg i ren metalstel el. med en egetræsrammen, der er udformet som et bakkebord. Mål 30×30 H40 cm. 40×40 H42 cm. 50×75 H45 cm.
Vejl. pris: fra 3.000 – 5.500 kr.

www.bythorup.dk 

 

FET_DesignCircus_Living_SS15_Koppel

 

Klassiske danske hits

Sølvarbejder går ikke af mode, og disse skinnende kander designet af Henning Koppel er en luksus at servere vand og andre drikkevarer af. De tre elegante bonbonniere med drejede trælåg eller træskål gør sig også ekstra godt på favoritlisten og er smukke sammen i deres varierede størrelser. Både kander og bonbonniere er fra Georg Jensen.
Kande vejl. pris: 1.599 kr. Bonbonniere vejl. pris: fra 599 -1199 kr.

www.georgjensen.com

 

FET_DesignCircus_071015_08 kopi

 

Vellykket dagdrømmersofa komposition

Quilt og lyst træstel er en vellykket komposition, som er tryllet frem af den danske, vidtfavnende designer Charlotte Høncke, som har tegnet KK Daybed.
Daybeden fås også uden ryghynder og med en enkelt siddehynde, mens resten af daybeden i så fald kan bruges som sidebord.
Afhængigt af antal hynder og polster er vejl. pris: fra 12.000-24.000 kr.

www.byklipklap.dk

 

FET_DesignCircus_Flask Vase group 4 - David Derksen Design

 

Unikke bæredygtige glasvaser

Disse smukke og helt unikke funklende glasvaser er i 100% bæredygtigt design, genbrugt af thermoflasker. Størrelser og formerne er varierede, men alle vaser er udstyret med en stabil korkbund. De er designet og produceret af designeren David Derksen og koster 270 kr. (ex. fragt fra Holland).

www.davidderksen.nl

 

FET_DesignCircus_PastedGraphic-1

 

Lysende håndlavede glaskupler

De store gulvlamper med glødepærer og kork el. træsokkel giver en særlig glød gennem de røgfarvede gigantstore glastoppe, som glødepæreren stikker op af fra en kobber el. spejlbund. Alle detaljer er gennemført af designeren Kirsten Storesund, som har døbt lampen Milovat Lamp. Vejl. pris: 16.000 kr.

www.kirstenstoresund.no

 

FET_DesignCircus_NW_IMAGE_GEAR

 

Tandhjulslysestager i 3 hotte metalfarver

Gear lysestagerne findes i to varianter – de kan deles i 2 stykker og bruges samlet eller individuelt, de føres i tre stærke farver nemlig guld, kold grå og grafit guld.
De er født af inspirationen fra et københavnsk museumsbesøg og designet af Rikke Frost for New Works. Lysestagerne måler H: 75 x Ø: 90 mm H: 110 x Ø: 58 mm.
Vejl. pris: 300 kr.

www.newworks.dk

 

FET_DesignCircus

 

Japansk inspireret papirslampe med hyggefaktor

Moon er en simpel og mobil grandiøs gulvlampe designet af Lars Vejen for JensenPlus.
I midten af lampen bringes lyskilden via en opal globepære, og det læderomviklede greb gør det til en luksusoplevelse at flytte lampen, som både fås som gulv- og bordmodel. Lampen er udført i 4 mm sortlakeret stel, og skærmen er en papirstruktur. Den viste gulvlampe måler 40×130 cm.
Vejl. pris: 4.390 kr.

www.jensenplus.dk 

 

……………………………………………………………………………………………………………………………….

FET_DBirgit_Tarp_esignCircus_Portræt af Sebastian Niepoort

Design Circus

Birgit Tarp er designer, indretningsekspert, foredragsholder og konceptudvikler i sit designstudio Design Circus.
Referencelisten tæller både virksomheder, interiørmagasiner og private kunder, mens livsstilsbranchens brands også booker designs og visuelle “numre”.

www.designcircus.dk &  www.designcircusblog.dk