Velvære gaver til hende der har alt!

December er forkælelsesmåneden. Til hende står luksuriøse beauty – og velvære gaver højt på ønskelisten til gaven under træet, herunder juleæsker, der forhandles i limited editions i hele december. Også når det gælder værtindegaven er der beauty alternativer til julebuketten

 

FET_Gaveideer_IDUN_Minerals_Jul 2015_Silfr_DKK225

 

IDUN Minerals Christmas Silfr gavesæt

Gaveæske med bestsellers fra IDUN Minerals sortiment. Højpigmenteret gloss med nærende multebærolie i natrulig brun-rosa tone. Samt sort Silfr vippeforlængende og plejende mascara, der er udviklet til følsomme øjne og kontaktlinsebrugere.
Uden parabener, nanopartikler, parfume og bismuth oxychloride.

Pris 225 kr. (Vejl. normalpris 334 kr.)
Forhandlerinfo: 2022 2078

 

FET_Gaveideer_Aveda_A_Gift_of_Comfort_and_Light_DKK295

 

Lysende gave fra Aveda

Sojavokslys med Avedas julearoma, der byder på økologisk certificeret ingefær og gingerlily. Indpakket i håndlavet lokta-bark papir fra Nepal.

Pris 295 kr.
Forhandlerinfo 2638 0380

 

FET_Gaveideer_Bioeffect_Christmas_Limited_Edition_EGF_Day_Serum_Bag_DKK935

 

Bioeffect Christmas Edition 2015 EGF Day Serum taske

Bioeffect toilettaske pakket med 30 ml EGF Day Serum, 3 ml EGF Serum til natpleje samt et hårbånd.  Produkterne er baseret på det nobelprisvindende stjerneingrediensen EGF (Epidermal Growth Factor). Flere årtiers videnskabelig forskning har vist, at ingredienset formår at aktivere hudcellerne til at forny og reparere de kollagene og elastine fibre, der er essentielle for hudens ungdommelighed.

Pris 935 kr. (Vejl. normalpris 1.135 kr.)
Forhandlerinfo: 2682 3011

 

FET_Gaveideer_iS_Clinical_Youth_Serum_background_30ml_DKK1295

 

iS Clininical Youth Serum 30 ml

Lille mængde – stor effekt. Øjeblikkelige udglattende serum, der giver minimering af rynker og fastere hud på sigt. En botanisk-baseret formel kombinerer vækstfaktorer af farmaceutisk kvalitet, antioxidanter og Centella Asiatica, ”intelligente” proteiner samt Extremozymes® teknologi i en sikker formulering, der passer alle hudtyper – også sensitiv hud.

Pris 1.295 kr.
Forhandlerinfo: 3630 6444

 

FET_Gaveideer_Nilens_jord_Christmas_Limited_Edition_Eye_Shadow_Symphony_II_DKK298

 

Nilens jord Christmas Limited Edition Eye Shadow Symphony

En symfoni af elegante farver og toner fra dybe matte til let satinerede udtryk. De bedste farver samlet i en palette med praktisk duo øjenskyggepensel. Uden parfume, parabener eller nano.

Pris 298 kr. (Vejl. normalpris 448 kr.)
Forhandlerinfo: 4495 8000

 

FET_Gaveideer_Aveda_Feeling_Balanced_is_a_Gift_8ml_DKK1105

 

Aveda Balanced gavesæt – 7 mini Chakra™ 8 ml

Juleæske indpakket i håndlavet lokta-bark papir fra Nepal. Indeholder signatur aromaen fra Stress-Fix™, Beautifying og Shampure™ samt signatur aromaer, der alle er udviklet for at skabe en følelse af balance og velvære. Hver mini Chakra indeholder 8 ml.

Pris 1.105 kr.
Forhandlerinfo: 2638 0380

 

FET_Gaveideer_Sensai_Ultimate_The_Cream_Gift_Box_Limited_Background_DKK5695

 

Sensai Ultimate The Cream -jule gavesæt

Overdådighed fra Sensai med det mest luksuriøse produkt i hele Sensais sortiment – Ultimate The Cream 40 ml. Hertil Ultimate speciel størrelser – Lotion 16 ml. og Emulsion 16 ml. The Ultimate produkterne er formuleret med et eksklusivt Sakura Eternal Complex, udvundet fra det japanske kirsebærtræ, der hjælper med at reparere genetiske skader og forbedre energi-cirkulationen. Indeholder desuden Koishimaru silke og CPX total antiaging kompleks.

Pris 5.695 kr. (Vejl. normalpris 6.410 kr.)
Forhandlerinfo: 4023 1911

 

FET_Gaveideer_ghd_Christmas_Arctic_Gold_Air_and_V_Gold_Classic_Styler_Deluxe_Gift_Set_Box_DKK2199

 

Ghd Arctic Gold Air og V-Gold Classic Styler Deluxe gavesæt

ghd air®, professionel føntørrer og V gold classic styler i limited edition look. Inspireret af modeverdenens aktuelle ”Arctic trends” med kølige, klare samt gyldne nuancer. Med air føn sikres hurtig tørretid og silkeblødt og glansfuldt hår med reduceret krus. Med styleren, der formår både at glatte håret og skabe alle typer krøller, følger en varmeresistent ”heat mat.

Pris 2.199 kr.
Forhandlerinfo: 8611 9902