Januar på Strandvejen i Hellerup

Liebhaverboligen har været på indkøbstur langs Strandvejen i Hellerup. Vi talte med 18 butikker, der har mange gode januartilbud og lancerer nye tiltag i årets første måned!

FET_Reve no 1 - 02_Mode_Strandvejen_Dametøj_Liebhaverboligen

FET_Reve no 1 - 03_Mode_Strandvejen_Dametøj_Liebhaverboligen

FET_Reve no 1 - 04_Mode_Strandvejen_Dametøj_Liebhaverboligen

rêve no.1

rêve no.1 holder udsalg og giver 40 procent på tøj, sko, støvler og tasker. Tøj og en del interiørting sælges med procenter, da vi ønsker at få plads til de forårsvarer, som ankommer i denne måned. Inden for tøjet er mærker som Stylebutler og Lollys Laundry på udsalg, mens der er nedsatte Crime Sneakers og Apair-støvler på skohylderne.

”Vi har rigtig mange lækre ting”, lover indehaver Christina Kjær, som forsikrer, at butikken også under salget yder den sædvanlige hjælp og service, og at der vil være ryddeligt og god plads mellem bøjlerne.

Strandvejen 136 B, tlf. 61 68 25 11. facebook/rêve-no1

 

FET_Liebhaverboligen_Dansk Køkkenhåndværk 02

FET_Liebhaverboligen_Dansk Køkkenhåndværk 03

FET_Dansk Køkkenhåndværk 05_Liebhaverboligen_Strandvejen

Dansk Køkkenhåndværk

Nyt køkken med Wenge skuffer og grebsfrie sorte linoleumslåger ultimo januar, hvor der er 50% på eksisterende udstillingskøkken. Dansk Køkkenhåndværk har siden 1977 lavet køkkener efter mål fra eget snedkeri. Hele træstammer forarbejdes til smukke massivtræs- køkkener, hvor indretningsarkitekterne skaber balance med boligens oprindelige arkitektur samt de gode og funktionelle arbejdspladser. “For vores køkkener ligner noget, som altid har været der”, lyder det fra Ann Poulsen.

Strandvejen 36, tlf. 45 79 91 19 www.dansk-kh.dk

 

FET_Tæpper_Strandvejen_Liebhaverboligen_Wiinstedt Orienttæpper 01

Wiinstedt Orienttæpper

Wiinstedt Orienttæpper har ligget på samme adresse i 20 år. Indehaver Thomas Wiinstedt har speciale i tidens foretrukne tæppetype nemlig de fladvævede Kelim fra Tyrkiet, Iran, Kaukasus og Rumænien.

”Jeg har et af de største udvalg i Danmark, og hvert tæppe er plukket af mig selv”, siger han. Kunderne efterspørger lyse tæpper, da de passer ind i dansk boligindretning. Priserne ligger på 75.000 kr. for det dyreste 100 år gamle tæppe til et lille tæppe af nyere dato for 3000 kr. Hovedparten af tæpperne findes i mellemgruppen fra 8000-20.000 kr. med en alder på 10-50 år.

Strandvejen 201, tlf. 39 62 41 69. www.abadeh.dk
Mandag lukket. Tirsdag – fredag 13-17.30 og lørdag 11-14

 

FET_Bang&Olufsen_Strandvejen_Anlæg_Hellerup_Liebhaverboligen_BO 01

FET_Bang&Olufsen_Strandvejen_Anlæg_Hellerup_Liebhaverboligen_BO 02

Bang & Olufsen

Bang & Olufsen på Strandvejen og i Københavns Lufthavn har januartilbud på den anmelderroste BeoLit 12. Den kraftfulde, trådløse Air Play-højtaler er forsynet med opladeligt batteri og læderrem, så den kan medbringes overalt. Den mørkegrå BeoLit 12 koster i januar 2999 kr. mod normalt 3999 kr.. Den følger gratis med ved køb af en A9-anlæg.

Bang & Olufsen Hellerup såvel som i CPH er en oplevelsesbutik, hvor selv de mindste produkter er tilsluttet – og selvfølgelig også en 100” 3D Beoliving hjemmebiograf.

”Kom selv og se og oplev lyden”, opfordrer indehaver Henrik Lind.

Strandvejen 100, tlf.39 65 45 54. www.bang-olufsen.dk/hellerup

 

FET_Briller_Strandvejen_Liebhaverboligen_Unik Optik 01

FET_BRILLER_STRANDVEJEN_LIEBHAVERBOLIGEN_Unik Optik 06

Unik Optik

Unik Optik satser på i denne måned at sælge en god portion Maui Jim skisolbriller, som også laves i små størrelser og koster mellem 1100 og 2300 kr.”For man bør aldrig gå ned på udstyr”, understreger optiker Mikael Burlev om skisolbrillerne. De forbedrer synet under alle sollysforhold og fjerner blændende reflekser samt blokerer for skadelige UV-stråler med en yderst farveforstærkende virkning. Og så går optikeren januar i møde med en succes, han ikke havde set komme: Ultralette brillestel af lamineret træ med fjederhængsel fra Italien er blevet et hit til i underkanten af 4000 kr.

Strandvejen 163, tlf. 39 62 23 96. www.unikoptik.dk

 

FET_iebhaverboligen_Strandvejen_Copenhagen Bicycle Store 01

FET_Liebhaverboligen_Strandvejen_Cykling_Copenhagen Bicycle Store 07

FET_Liebhaverboligen_Strandvejen_Cykling_Copenhagen Bicycle Store 04

FET_Liebhaverboligen_Strandvejen_Copenhagen Bicycle Store 02

Copenhagen Bicycle Store

Copenhagen Bicycle Store sælger cykler, udstyr og tilbehør til alle niveauer – fra nybegynder til professionel – både racer, MTB, triathlon, sport og citybikes. Udover Trek forhandles cykelmærker som Bontrager og beklædning fra Assos, X-bionic m.fl. Butikken har egen cykeltøjslinje og tilbyder en særskilt dameafdeling. Butikken har samarbejde til motionsløb som Sjælsø Rundt og Tour de Tisvilde og til arrangementer for velgørenhed”, lyder det fra indehaver Thomas Jørgensen, som i januar kører rabatter fra 20 til 50 procent. I butikken finder du desuden træningscentret Aim High, der tilbyder test, bikefit og cykel-camps mm. Aim High er blandt personlig træner for Jakob Fulgsang og verdensmester Annika Langvad.

Strandvejen 60, tlf. 2278 5785. www.cphbs.dk

 

FET_Shopping_Strandvejen_Dametøj_Liebhaverboligen_Gitte Green 01

FET_Shopping_Strandvejen_Dametøj_Liebhaverboligen_2Gitte Green 02

FET_Shopping_Strandvejen_Dametøj_Liebhaverboligen_Gitte Green 03

Gitte Green

Butikken fører et stort udvalg af internationale mærker, og Gitte Green er glad for farver og nyder, at kunderne også er det. Den erfarne butiks- ejer sætter en ære i at drive en forretning, hvor de eksklusive franske og italienske kollektioner kommer til deres ret.

Gitte Green ser januar som en udpræget udsalgsmåned, men glæder sig altid til at vise de nye forårsvarer i butikken.

Strandvejen 191, tlf. 39 62 36 05. www.gittegreen.dk

 

FET_Kartell Flagship 01_Strandvejen_Liebhaverboligen_Boligindretning

Kartell Hellerup

Kartell Hellerup holder udstillingssalg og sætter de fleste udstillingsmodeller ned med 25%. Der vil også være rabat på nye bestillinger på 10% og 15%. Kartell er et italiensk møbelbrand fra Milano og den franske topdesigner Philippe Starck står for mange af de kendte møbel- ikoner lavet i plast. Til dagligt er det indehaver Anne Lena Lind og Anette Schultz, der driver butikken og webshoppen, der har kunder i hele Danmark. Som en nyhed tilbyder Kartell Hellerup en ny kontoform “FriKonto” finansieret af Nordea Finans. Det betyder 0 kr. i oprettelse, 0 kr. i rente- og gebyrer og 0 kr. i udbetaling. Og første afdrag falder tidligst 30 dage efter købet.

Strandvejen 189, tlf. 39 30 45 54. www.kartellshop-hellerup.dk

 

FET_Strandvejen_Briller_Liebhaverboligen_Thiele 02

FET_Briller_Strandvejen_Liebhaverboligen_Thiele 01

Thiele

Thiele markerer januar med 25%-75% procents rabat på stel fra Gucci, Fleye, Prada og Zegna. Solbriller til skiferierne fra Rayban, Tom Ford og Gucci er traditionelt en stor vare i januar, og Thiele kan tilbyde dem alle, lover bestyrer Bjarne Rathje.

”Et særligt område er også Limi- ted Editions”, fortæller Bjarne Rathje og kommer med nogle eksempler:

Ægte bøffelhornbriller i Thieles design til 5695 kr. pr. stel. Brillerne er forsynet med såkaldte fleksstænger for at eliminere det stive i naturmaterialet bøffelhorn. Også ultra lette titanium briller belagt med 23 karat guld sælges i Limited Editions for 3995 kr. Limited Edition ikke er på tilbud.

Strandvejen 173, tlf. 39 61 12 41. www.thiele.dk

 

FET_BeeLee_UNDERTØJ_STRANDVEJEN

FET_BeeLee_UNDERTØJ_STRANDVEJEN_Gine

BeeLee

BeeLees største handelsvare lige nu er overraskende ikke lingeri i vinterlige kulører. Det er derimod badetøj i friske sommerfarver, som skal sidde på kunder på vej til sol-ferie for at få batterierne ladet op. En anden tendens er salg af undertøj og særligt toppe i silke, uld og kashmir, som holder kvinder varme i vinterkulden, forklarer indehaver Anni Svendsen og tilføjer midt i januarudsalget:

”Det lune undertøj fylder mindre end en stor strikket sweater men kan varme lige så effektivt under en almindelig bluse”.

Strandvejen 143, tlf. 39 61 16 43. www.beelee.dk

 

FET_Hellerup Klub Brasserie 03_Strandvejen_Spisesteder_Liebhaverboligen

FET_Hellerup Klub Brasserie 04_Strandvejen_Spisesteder_Liebhaverboligen

FET_Hellerup Klub Brasserie 02_Strandvejen_Spisesteder_Liebhaverboligen

Hellerup Klub Brasserie

Hellerup Klub Brasserie tackler den lidt stille måned ved som noget nyt at tilbyde søndagsbrunch som en fast tradition. Brunchen kl. 10-15 tilbyder brunchtallerken med fri kaffe og juice til 185 kr. og til halv pris for børn.

Brasseriet, som råder over selskabslokaler med plads til 200 personer, vil gerne have kunderne til at tænke frem og booke sommerens fester nu:

“For at vise hvilke rammer vi kan tilbyde, holder vi åbent hus med lidt at spise og drikke sidste søndag i januar”, fortæller medindehaver Kasper Jørgensen.

Strandvejen 203, tlf. 39 62 21 40. www.hellerupklub.dk

 

FET_Strandvejen_Shoppimg_Stilletter_Heels_damesko_OX Kassandra 01

FET_Strandvejen_Shoppimg_Stilletter_Heels_damesko_OX Kassandra 03

FET_Strandvejen_Shoppimg_Stilletter_Heels_damesko_OX Kassandra 04

FET_Strandvejen_Shoppimg_Stilletter_Heels_damesko_OX Kassandra 02

XO Kassandra

XO Kassandra er stedet, hvor du får en helt unik mulighed for at købe stærkt nedsatte luksussko og tasker fra mærker som Celine, Prada, Valentino, Chloe, Jil Sander og masser af andre luksusmærker med hele 60% rabat. Varerne er fra tidligere sæsoner, og den fordelagtige rabat afspejler således dette faktum – men lækre sko er nu engang lækre sko! Kassandras indehaver Mette Pedersen, som har drevet Kassandra butikkerne i 17 år, meddeler at hele idéen med dette koncept er at give alle mulighed for at erhverve sig et par luksussko til en overkommelig pris.

Strandvejen 183, tlf.27 24 82 44. www.kassandra.dk

 

FET_Belles Choses_Strandvejen_Liebhaverboligen_Gaveartikler_Brugskunst_ 02

FET_Belles Choses_Strandvejen_Liebhaverboligen_Gaveartikler_Brugskunst_ 03

FET_Belles Choses_Strandvejen_Liebhaverboligen_Gaveartikler_Brugskunst_ 01

Belles Choses

Belles Choses er ny på Strandvej- en. Her kan man få gaveartikler, småmøbler og brugskunst lidt ud over det sædvanlige. Det kan være håndlavede lys, økologisk raw chokolade og franske duftpuder.

Ud over de møbler og lamper, der findes i butikken, kan flere franske, belgiske og italienske mærker tages hjem på bestilling. Og så tilbydes indretningshjælp med hjemmebesøg: ”I januar gives 20% på alle dufte – duftlys, duftpinde, duftpuder og parfumer. Og i næste måned giver jeg 20% i rabat på møbler bestilt i forbindelse med indretnings- opgaver”, siger indehaver Cristina Haldan.

Strandvejen 108, tlf. 28 26 19 19. www.belleschoses.dk

 

FET_Herremode_STrandvejen_Stenströms 04

Stenströms Flagship Store

Stenströms Flagship Store tilbyder elegant design og høj personlig service med et bredt sortiment fra Stenströms i skjorter, bluser, strik og accessories. Stenströms er kongelig svensk hofleverandør og har været produceret siden 1899 med base i Helsingborg i Sverige.

”Vores mærke er klassisk kvalitet med et moderne twist”, siger butikschef Lasse Lundstrøm, som har SALE i januar og tilbyder 40% i rabat på alle sæsonvarer. Så der bliver rig mulighed for at fylde skabet.

Det kan være med en hvid skjorte med detaljer til 660 kr. mod normalt 1100 kr. Eller en blazerjakke i ”kogtuld” med skjorteeffekter til 1920 kr. mod normalpris på 3200 kr.

Strandvejen 96, tlf. 39 20 39 20. www.stenstromsflagshipstore.dk

 

FET_Rotunden_Indkøb_Strandvejen2FET_Rotunden_Indkøb_Strandvejen_acai-box-4-600x600

FET_Rotunden_Indkøb_Strandvejen_ananas1

Rotunden Hellerup Foodmarket

Rotunden Hellerup Foodmarket har lige nu fokus på sundhed med sunde varer til en sund livsstil. Grøntafdelingen har et stort udvalg af økologisk frugt og grønt – altid med smagsprøver på frugt:

”Vi bestræber os på at komme med konkrete idéer. Hvad med at prøve en supersund juice med acaibær fra acaiacai?”, spørger chefen Rasmus Vejbæk-Zerr.

Fra 12.-25. januar er Lene Hansson og hendes team af kostvejledere til rådighed, så man kan få målt sin fedtprocent og få råd om, hvordan sundheden forbedres. 5. februar holder Lene Hansson foredraget ”Du er, hvad du spiser”. Billetter købes i kundeservice.

Strandvejen 64, tlf. 39 45 11 00. www.rotunden.com

 

FET_Frisør_strandvejen_Stuhr 02

Stuhr

Stuhr kan hjælpe med januarforkælelsen ved at foreslå, hvordan et trist og glansløst vinterhår får et hurtigt boost. Det forsikrer butikschef Ronni Lund, som også står i spidsen for Stuhrs kreative gruppe, der hvert år lancerer en ny hårkollektion:

”En klipning, en kur og en styling gør underværker i de mørke måneder, og man føler sig bedre tilpas med velplejet og lækkert hår”, siger han og lover, at man kan være sikker på kvalitet i behandlingen.

Frisøren giver sig nemlig god tid til at forstå drømmene og skabe det optimale resultat. Efterfølgende gives en grundig instruktion i, hvordan håret sættes derhjemme.

Strandvejen 84, tlf. 39 61 79 75. www.stuhr.dk

 

FET_Lynggaard 01 copy_Strandvejen_Shopping_Smykker_Ørestikker_Ringe

Lynggaard

Den nyeste tilføjelse i Lynggaards sortiment fra anerkendte danske guldsmede er smykker fra kunstneren Josephine Bergsøe. Hendes smykker er rå men feminine og bliver lavet i hånden af genbrugsguld samt perler og sølv fra bæredygtige leverandører. Smykkerne føres af internationale gallerier men også i et selektivt udvalg hos Lynggaard og kan i hele januar 2015 fås til introduktions- pris minus 15% i Lynggaards butikker og på deres webshop.

Strandvejen 163, tlf. 39 62 15 56, www.lynggaardshop.com

 

FET_Liebhaverboligen_Strandvejen_Botox_City Care 02

FET_Liebhaverboligen_Strandvejen_Botox_City Care 03

City Care by Bjerregaard

City Care by Bjerregaard tilbyder Botulinum Toksin (Botox) til mimiske rynker på øverste del af ansigtet og filler til dybere furer nederst i ansigtet.

Bente Brünner, som ejer klinikken sammen med plastikkirurg Per Bjerregaard, har netop anskaffet en lasermaskine.

”Med det nye udstyr kan vi tilbyde behandling af karsprængninger i ansigt og på ben og reducere uønsket hårvækst. Maskinen kan også bruges til at fjerne pigmentpletter på for eksempel hænder, næse, bryst og ben og stramme hud op på hals og i halsudskæring”, forklarer hun.

Som et tilbud i januar kan man få behandling af karsprængninger på ben dækkende et område på 10×10 cm. Prisen er 1500 kr. men første behandling er sat ned til 999 kr. Normalt har man brug for cirka tre behandlinger.

Strandvejen 76, tlf. 71 99 05 86. www.citycare.dk