Sundhed på bloggen: Boost din energi – prøv en Cleanse

,

FET_Sundhedsværkstedet_Liebhaverboligen_Products-11

Har du brug for en kickstart til en sundere livsstil eller har du lyst til at give din fordøjelse en pause, så er dette forløb noget for dig. Organer som lever, nyrer og tarmsystem udskiller kroppens affaldsstoffer og hvis disse belastes ustandseligt bliver det sværere at opretholde en naturlig balance. Med 3, 5 eller 7 grønne dage giver du dig selv en unik chance for at genoprette din balance. Du får det fantastisk og får måske lejlighed til at bryde med nogle uhensigtsmæssige vaner.

 

Grønne dage

Prøv derfor nogle dage, hvor du kun spiser olier, vegetabilsk protein, frugt og grønt. De fleste oplever at sanserne skærpes, en lethed i kroppen og en boblende fornemmelse indeni.

Det er ikke et slankeforløb, selvom du sikkert taber dig. Du får nærende supper, lækre smoothies og sunde juices leveret lige til din dør (kun levering i Gentofte).

 

Cleansing kan give dig:

Forbedret søvn, en pænere hud, farvel til topmaven og en vitamin indsprøjtning til kroppen, som efterlader lethed og velvære i kroppen. Det koster 1.200 kr. for 3 dage

 

Outdoor fitness i Charlottenlund

Træningen er udendørs året rundt og består af løb, konditionsøvelser samt muskelstyrkende. Vi træner funktionelt, hvilket vil sige at øvelserne skal bidrage til de bevægelser vi laver i hverdagen. Vi er et rigtig hyggeligt hold af kvinder, hvor der er plads til alle. Skal du træne op til et løb hjælper jeg dig gerne med at lægge en plan for det.

Vi træner mandage kl 17-18, onsdage kl 17-18 og lørdage kl 8.30 -9.30 forskellige steder i Gentofte kommune og primært i Charlottenlund skov og i området ved Bernstorffsparken. Der er gratis prøvetime. Det koster 250 kr. pr. måned.

Tilmelding til camilla@sundhedsvaerkstedet.com

 

Læs mere på www.sundhedsvaerkstedet.com om andre individuelle forløb som f.eks. fri for stress og personlig træning.

………………………………………………………………………………………………………………………….

FAKTA:

Sundhedsværkstedet har eksisteret siden 2009 og drives af 45-årige Camilla Grønnegaard Christoffersen, Bachelor i psykologi, certificeret coach, mindfulness instruktør, ernærings- og træningsuddannet, cand.merc HRM og aktiv løber.
………………………………………………………………………………………………………………………….