EKSKLUSIV FORVANDLING

eks  eks5 eks6

Pernille Perch Nielsen på 49, bor i Holte og er selvstændig med eget reklamegave-firma. Hun trænger til en makeover, da hun synes hun har set ud på samme måde i de sidste 20 år. er må gerne ske noget drastisk, så Kisum lader alle Pernilles lange lokker falde. Pernille har aldrig haft problemer med synet, men kan mærke alderen nu. Derfor vil hun også gerne have hjælp til nogle pæne læsebriller, der klæder ansigtet og understreger stilen. Styrkerne udmåles til +0,75 til skærmarbejde og +1,50 til læsning, hvilket er helt normalt for alderen. 2EYES anbefaler en brille, der har begge styrkerne i én brille, så arbejdsdagen bliver mere afslappet. Pernille er ikke helt tilfreds med sin ende, som hun helst trækker ALLE bluser ned over, og sine knæ. Stylisten, Lillibeth, og Susanne fra Donna viser, hvor flotte ben Pernille egentlig kan få i de rigtige bukser, hvilket er en øjenåbner for Pernille. Stylisten anbefaler korte overdele, med talje lige under brystet, der fjerner fokus fra enden til den flotte talje.

De lange lokker falder

Pernille bliver budt velkommen i Frisør Kisum på Jægersborg Allé 14. Frisørteamet bliver hurtigt enige om at lave en stor ændring med Pernilles hår. Pernille har længe ønsket en stor forandring, men har aldrig turde tage det store skridt. Frisør Julie vælger at lægge to lyse og nogle få mørke striber i Pernilles hår, og efterfølgende farves bryn og vipper. Frisør Helle Kisum, beslutter at klippe Pernilles hår kort. Det giver Pernille den forandring hun længe har ønsket. Det korte hår klippes kortere i sider og nakke, mens der bevares længere længder på toppen, så Pernille kan style det på forskellige måder. Et kort hår der forener både det feminine og rå look.

Klædt på hos Donna og 2EYES

Pernille faldt pladask for skindbukserne fra onstage, hvor pasformen overraskede hende, de passede fantastisk. Skjorten fra Paul & Joe med fransk mønster ville Pernille ALDRIG selv have prøvet, men nu kan hun næsten ikke leve uden. Kjolen, som alle kvinder burde eje, er fra Burberry. Den er skåret i en let A-form, med skindlommer. Kan styles med stilletter til fest og rå støvler til hverdag. VIGTIGT! Ved store solbriller, vælg gradueret glasfarve! Den lyse farve i bunden af glasset gør, at solbrillen ikke virker tung.  Pernilles favoritbrille er fra Marc by Marc Jacobs, 2EYES

Den er lavet i mørk skildpadde acetat, med Cat pasform, der understreger kindbenene, så ansigtet får et løft. De bløde linier i brillen fra Monclér og valget af den transparente grå farve giver Pernille en afslappet, men lækker udstråling. Vi har valgt sorte stramme jeans fra Burberry, kort facon-syet jakke fra onstage og en flot coralfarvet bluse med grå striber, der giver farve til looket. Den klassiske trenchcoat er fra Burberry. 2EYES´ eget steldesign, Charleston, giver en flot farve til Pernille og gør hende feminin. Tasken fra Burberry har den klassiske røde stribe, der passer til den røde farve i brillen. De små detaljer fuldender sættet, ligesom de små håndskårne hjerteformede nitter i brillestellet er med kærlig hilsen fra 2EYES.

Alle smykker er venligst udlånt fra Lynggaard i Ordrup.

eks2

 

Er du vores næste forvandling skriv til liebhaverboligen@eksklusivforvandling.dk

Lynggaard
Ordrupvej 56, Tlf. 39 63 68 61

 

Frisør Kisum
Charlottenlund, Tlf. 39 64 29 59
Holte Midtpunkt, Tlf. 45 42 10 45
 
2EYES
Charlottenlund, Tlf. 39 64 28 28
Søborg, Tlf. 39 64 28 08