Sensommermiddag

,

Findes der noget bedre end at invitere gode venner eller familie på udendørs sensommermiddag? Kold rosévin, hjemmelavet lemonade, grill, sang, leg, snobrød og røverhistorier, når mørket falder på. Hvis du vil gøre lidt ekstra ud af det, guider vi dig her til, hvordan du kan dække et fint sensommerbord og skabe en mindeværdig aften for dine gæster. Og husk så på, at det altid er de ekstra små ting, der gør den helt store forskel. Husk: fine sugerør, hjemmelavede bordkort, lanterner med levende lys og god musik, så i kan danse natten lang.

Outstanding

OUT-STANDING

Det er nemt og bekvemt at have alt inden for rækkevidde når der grilles udendørs, så maden serveres varm og frisk. Med udekøkkenet fra danske ”Out-Standing” tilberedes middagen under åben himmel og du undgår at skulle gå fra dine gæster, imens du forbereder maden. Her kan alle samles om madlavningen. Stålkøkkenet er af høj kvalitet, brugsvenligt og nemt at vedligeholde og rengøre. www.out-standing.dk

Trip Trap copy

INTELLIGENTE TEKSTILER

På solrige dage er det svært ikke at lade sig rive med af sommerstemningen og give sig hen til hyggeligt samvær med familie og venner. Og netop samvær er i højsædet med Trip Traps Barriere® puder og hynder, som sætter et smukt touch på hjemmets udemøbler og sikrer, at ustadigt vejr ikke kommer i vejen for hyggen. Barriere® er et unikt tekstil udviklet til udendørs brug. Takket være vejrbestandige egenskaber har Barriere® puder og hynder en dyb farveglans og forbliver lysægte selv under stærk UV-påvirkning. Desuden er de også modstandsdygtige overfor jordslåethed og kan tåle at ligge i regnen. www.triptrap.dk

Holmegaard

COCKTAIL O’ CLOCK

Ingen sensommermiddag uden lækre cocktails. Servér iskolde Martinis for dine gæster i Holmegaard og Tom Nybroes nye Perfectionserie af cocktailglas. Glasset giver et eksklusivt pift til din borddækning og er samtidig elegant til servering af en let forret, portionssalat og fungerer selvfølgelig perfekt som et klassisk drink- eller cocktailglas. www.holmegaard.dk

Kähler copy

BØRNE BUKETTER

Disse fine Primavera vaser fra Kähler er perfekte til børnenes hjemmelavede blomsterbuketter fra haven. De små vaser er den helt rette størrelse til afplukkede rosenhoveder, markblomster og mælkebøtter. Kun fantasien sætter grænser og farverige vilde sommerbuketter pryder jo altid smukt på havebordet. www.kähler.dk

book copy copy

SÅ SKAL DER GRILLES

Louisa Lorang kommer i sin nye kogebog ”Grillbar” med sine bud på, alt det bedste hun kan lide at smide på grillen. Masser af grøntsager, Bar-B-Q, smækre skaldyr, sjusser og søde sager. www.lindhardtogringhof.dk

Bjørn-Wiinblad2

SMUKKE SERVERINGSBAKKER

Hvis der er en dansk kunstner, som med garanti har fundet sin inspiration i den botaniske verden til sit design, så er det Bjørn Wiinblad. Rosendahl relancerer i efteråret 2014 Bjørn Wiinblad som brand i en kollektion af interiør bl.a. bakker, keramik platter, vaser og kopper. Bakkerne kommer i de skønneste sommerfarver med frodige kvindeillustrationer og blomsterdekorationer. Perfekte at servere sensommermiddagen med. www.rosendahl.dk

Rosendahl

DÆK OP

Det er sjældent at pænt og praktisk design går hånd i hånd. Men det er faktisk tilfældet med Rosendahl’s Outdoor Grand Cru kollektion af service til udendørsbrug. Serien indeholder glas, tallerkner, skåle og kander i de fineste pastelfarver i kraftig plast. Dæk havebordet med dette service og du kan være sikker på, at intet går i stykker. Mix det op med fine servietter og friske blomster fra grøftekanten og du har det perfekte sommerbord. www.rosendahl.dk

Sika Design copy

MIDDAG VED LANGBORDET

Der er noget helt særligt ved at samles omkring et langbord og nyde en dejlig sensommermiddag sammen. Langbordet og tilhørende fletstole fra danske Sika Design er som skabt til formålet. Med havemøbel-serien ”Affaire” kan du samtidig drømme dig tilbage til 1930’ernes gadeliv i Paris. Møblerne er produceret i genbrugsteaktræ og rattan og er dermed vejrbestandige og lette at vedligeholde. www.sika-design.dk