Minimalistisk, feminint, velklædt – med kant

Dalsgaard_Outside 3 copy

 

“Det er vidunderligt at møde kunderne, og jeg glæder mig til at gå på arbejde hver morgen – Det var det rigtige at gøre” fortæller Charlotte Dalsgaard om beslutningen, som hun tog for halvandet år siden om at åbne sin egen butik på Vedbæk Stationsvej. ”Det er en skøn vej, hvor folk stopper op og hygger sig. Her er sådan lidt Notting Hill stemning”.

Tanken om at åbne sin butik havde Charlotte gået med længe, og i foråret 2012 følte hun, at tiden var moden, og tanke blev til handling. Charlotte slog dørene op til butikken Dalsgaard Copenhagen. I butikken forhandler Charlotte sit eget mærke, Dalsgaard Copenhagen, som har eksisteret siden 2004, primært i skind og pels i de lækreste kvaliteter fra spanske og italienske garverier.

Klassisk og tidløst design

Contemporary classics, kvalitet og langtidsholdbart design er de ord som bedst beskriver de varer, Charlotte har i sin butik. Her er tøj fra mærkerne Cathrine Hammel, My Mynt, Mind of Line, Holy Ghost, Wackerhaus, Maison Martin Margiela-MM6 og nu også Elsa Adams’ fantastiske kreationer. I butikken har Charlotte også smykker fra Birgitte Bonnerup og Catho Copenhagen, accessories fra Martinica, Mascaró, Zdar, Guava samt fantastiske dufte fra Biehl parfumkunstwerke, Maria Lux og Linari. De varer, Charlotte har i butikken, lever alle op til hendes filosofi om, at en garderobe ikke behøver at være stor, men at det der hænger i den skal fremhæve det allerbedste og gøre det nemt at klæde sig lækkert.

En hilsen fra Charlotte

“Jeg er meget glad og taknemlig for den fantastiske modtagelse, jeg har fået af mine skønne kunder”, slutter Charlotte.

Besøg butikken her: 
Dalsgaard Copenhagen
Vedbæk Stationsvej 21
2950 Vedbæk
Eller på: www.dalsgaardcopenhagen.com

 

…………………………………………………………………………………………………………………………………………

Special Event

Torsdag den 14. november fra kl. 15-20 kan du møde Elsa Adams og se hendes fantastiske kreationer – og nyde lækkerier fra Mortens Mad. Elsa Adams er kendt for sine couture-kjoler med de fineste franske solstiss blonder. Hun designer både til de kendte og til de royale, og hun har i år designet tre af kjolerne til Vild Med Dans-værtinden, Sarah Grünewald.
 
Sarah og Claus fuld copy
 
Dalsgaard_lieb 3 copy
 
Dalsgaard_lieb1 copy
 
Dalsgaard_lieb 2 copy