Kunst- og antikhandel på nettet åbner nye muligheder

TrendFirst_IMG_8750-1

 

“TrendFirst er den nye online markedsplads for kunst, antik og moderne design,” fortæller Alexander From, der sammen med broderen Valdemar, netop har launchet et helt unikt site, hvor sælgere og købere fra hele verden kan mødes.

”Vi er igennem hele vores opvækst af vores forældre blevet taget med på museumsbesøg rundt omkring i Europa, ligesom vi har besøgt auktionshuse og antikhandlere. Den interesse for kunst og antik, som vores forældre har grundlagt i os, har vi nu valgt at gøre til vores levevej.”

Deres unge alder til trods, Alexander er 22 år, Valdemar er 20 år, er de et par særdeles målrettede iværksættere med en meget klar ambition.

”Vi opdagede, at denne verden er stærkt præget af traditioner og gammeldags tankegang, og det blev vi enige om at lave om på. Det, vi har skabt, er et samlingssted for interiørdesignere, handlende og private, hvor de kan gå på jagt i europæisk kunst og antik, mens de sidder ved deres egen computer.”

På skattejagt fra privaten

De største købere af kunst og antik er fra USA, England, Australien, Kina og Brasilien, men den udgift, der er forbundet med at skulle rejse rundt og selv støve de gode handler op, får mange til at holde sig tilbage i disse kriseår. Lysten til at handle er dog langt fra forsvundet.

”Her kan de orientere sig fra deres eget hjem, hvilket giver kunderne langt bedre mulighed for at besøge mange udbydere på én gang, for det siger sig selv, at det er krævende og dyrt at besøge hver forretning fysisk. Vi kan også være behjælpelig med kosteffektiv og eventuel fælles transport, hvilket bringer omkostningerne markant ned, ”forklarer Alexander From videre.

Potentielle købere er indretningsarkitekter og private, som individuelle sælgere af kunst og antik vil have vanskeligt ved at opsøge på samme måde, som TrendFirst gør, blandt andet gennem annoncer i relevante internationale magasiner.

Sitet er relativt nyt, men det har allerede imponeret de mange besøg-ende, og der sættes nye besøgsrekorder hver dag.

”Man fornemmer tydeligt, at vi har ramt et hul i markedet. Også på dette område er der behov for en helt ny måde at gøre tingene på, så vi glæder os til at se, hvad fremtiden bringer,” slutter Alexander From, der sammen med broderen Valdemar selv har stået for sitets grafiske design.

Se mere her:
www.trendfirst.com

Antik_Auktion_GERMAN DEALER (NEUBARTH ANTIQUES)-1

 

Antik_Auktion_HOUSE OF DESIGN-1

 

Aukltion_Antik_UK DEALER (AUGUSTUS BRANDT)-1