Lad dig inspirere …

Art_Bahuula_Perler_smykker_Armbånd

Bahuula smykkerne er nænsomt designet og håndlavet i de bedste materialer. Det gør dem lette at sætte sammen med dine egne smykker – uanset om du er til guld eller sølv!

Det var mødet med en lille og spinkel indisk dreng, 30 km ud for det malaysiske fastland på øen Langkawi, der blev inspirationskilde til eventyret Bahuula.

I strandkanten på Langkawi sad drengen Bahuula og knyttede armbånd, rundt omkring stod små kulørte skåle med perler og sten. Han var dygtig, flittig og havde alle-rede bundet adskillige smukke armbånd og halskæder. Der går et par år, og jeg finder Bahuulas armbånd i en skuffe. Det er stadig smukt, men måske design og materialer kunne udbygges og udvikles til vores nordiske temperament.

Sådan startede idéen til Bahuulas smykker. Lad dig inspirere – det gjorde jeg, fortæller indehaver af Bahuula, Pia Jess, til Liebhaverboligen.

En verden af inspiration

Bahuula er i dag en verden af inspiration, hvor alt er tilladt! Smykkerne skal være lækre og sjove, af god kvalitet og selvfølgelig skal du kunne mikse og udvikle dem alt afhængig af dit humør.

Eksempelvis vil de smukke Wrap-armbånd og halskæder nemt inspirere dig til smukke og fantastiske nye sammensætninger med dine egne smykker.

Bahuulas vision er, at du skal mikse og sammensætte på kryds og tværs. Og mange af armbåndene matcher hinanden så du kan føle dig inspire- ret til at turde springe ud i alle de spændende farver, der er indeholdt i de mange designs.

Bevæg dig ind i Bahuulas verden. Inspire yourself!

 

Art_Bahuula_Perler_Armbånd_Smykker

 
Alle Bahuulas smykker er håndlavet af de fineste naturprodukter. Derfor kan der forekomme variationer i både lædertykkelser, sten og perlestørrelser. Disse variationer giver en ekstra charme og bekræfter produktets ægthed.
 
Art_Bahuula_Smykker_Perler_armbånd
Bright eyes of happy Indian child
 
Se mere på: www.Bahuula.dk