Den private kørsel

lemo1

Kan du huske duften og fornemmelsen af ny bil? Med Private Car kan du opleve den igen! Du bestiller din transfer på privatecar.dk og lader dig herefter transporterer fra A til B uden bekymringer om vejarbejde, navigation eller manglende kontanter. Private Car i Danmark er udviklet til dig og dine kunder, til dine forretningsforbindelser og samarbejdspartnere.

 Diskret elegance

Man siger klæder skaber folk, og det samme gælder biler. Mercedes E-klassen er normalt forbeholdt taxacentralens logoer og reklamer fra front til bagsmæk, men booker du via PrivateCar.dk vil hyrevognslooket ændre karakter til en elegant og nobel Mercedes E-klasse, der først og fremmest skal transportere passagerne på den bedst tænkelige facon. En behagelig og diskret måde at blive transporteret sikkert fra hotellet til lufthavnen, fra konferencecentret til Koncerthuset eller måske fra firmadomicilet eller privat- adressen til restauranten i København. Komfortabelt og lidt mere stilfuldt end vanligt – det er kort og godt filosofien bag det nye koncept som Private Car har lanceret på de danske veje.

Personlig service

Konceptet ”private car” er velkendt i de fleste internationale storbyer – bl.a. som en funktionel og ordentligt måde at repræsentere firmaet overfor kunder og forretningsforbindelser. Hos Private Car ligges der vægt på, at service er I højsædet – og konceptet er yderst simpelt! Der bookes og betales på forhånd via privatecar.dk – og prisniveauet er ligeså gennemskueligt, da en fast pris oplyses ved indtastning af start– og slutadressen. Og skal man eksempelvis fra firmaet i Klampenborg til Kastrup Lufthavn vil prisen være i samme niveau som ved en konventionel taxakørsel … uden øvrig sammenligning overhovedet!

lemo2

Ikke kun business

Private Car er ikke kun for businessfolket. Konceptet gælder også for private, der vil opgradere deres kørsel fra til A til B. Med Private Car har man således mulighed for at blive afhentet på privatadressen og kørt til festen, stationen, lufthavnen eller en helt fjerde destination – nu med privatchauffør og til en pris, der blot ligger 15-30% over den traditionelle taxatur.

……………………………………………………………..

Priseksempler:

Rungsted Havn til Københavns Lufthavn 820,-

Holte til Hovedbanegården 610,-

Hellerup til Rådhuspladsen 370,-

……………………………………………………………..

Venligt og nobelt

Alle chauffører er dansk – og engelsktalende og velklædte i diskrete uniformer.

Grønt og luksuriøst

Mercedes E-klasse BlueEFFICIENCY og Hybrid, silver eller black metallic.

Enkelt og diskret

Booking og betaling sker forud på privatecar.dk.

Ingen kontanter under transferen.

Forretning og fornøjelse

Underspillet luksus og service er den perfekte løsning til firmaets

forretningsforbindelser samt private fornøjelser.

……………………………………………………………..

Læs mere på www.privatecar.dk