Den vigtigste kontaktflade

Loberen_BUTIK-9810_x

Motionsløb er en herligt enkel sport.
Grundlæggende kræver det bare et par løbesko.Til gengæld er kvaliteten af skoene helt afgørende for oplevelsen og for, om man udsætter sig selv for unødige skader eller ej. Løberen på Lyngby Torv har 17 års erfaring med rådgivning, der giver gode løbeben!

– Skoen er kontaktfladen mellem løberen og underlaget, så den er afgørende for, om man løber rigtigt, og dermed beskytter kroppen mod skader, siger Kasper Hansen, butikschef i Løberen i Lyngby. – Vi har 17 års erfaring med individuel test på løbebåndet, der viser, hvordan man løber. Kombinerer man det med det, niveau man ønsker at træne på, kan vi finde skoen, der passer.

 

Så skoen passer

Som specialbutik har Løberen et bredt udvalg, så man kan finde sko, der både passer til foden og til løbestilen og giver kunden en valgmulighed. Kombinationen af specialviden og høj service betyder, at Løberen får mange mund-til-mund anbefalinger blandt erfarne motionister. Men begynderen får også en solid og reel vejledning med i købet.

 

Kom i gang

– Har man først de rigtige sko, kan man komme langt med det tøj, man nu har i skabet, siger Kasper Hansen. – Når man så har fundet sit niveau og sine behov, kan man forbedre oplevelsen med noget godt løbetøj. Det er meget individuelt, for nogen fryser lettere end andre, men godt løbetøj gør det langt mere behageligt at holde formen senere på sæsonen.

 

Lige nu skinner solen, så det er bare om at løbe ind til Løberen …
www.loberen.dk/

Loberen_BUTIK-9893_x