Sorte skygger

Gode grundelementer i boligen er vigtige. Elementer der aldrig går af mode, og som du ved, at du også kan holde ud at se på næste år. Tænk stramt, enkelt og moderne i sort. Indret dit hjem i en enkel, cool og lækker stil med nuancer af sorte elementer i et råt, rent og rustikt design. Bungalow5 har udvalgt 6 nye sorte elementer til boligen, herunder deres egne helt nye prints lige til at smide op på væggen!

b2

IN BETWEEN

Den svensk-finske designer Sami Kallio har for &Tradition skabt stolen In Between; en af de smukkeste nye stole med armlæn vi har set i længere tid. Især version i røget, olieret eg er en variant, vi i den grad tror på i 2013.

www.andtradition.com

b3

READY MADE CURTAIN

Aldrig har det været så nemt at hænge gardiner op og aldrig har det været smukkere! Gardiner behøver ikke være tunge og kedelige. Designerbrødrene Bouroullec har skabt gardinet Ready Made – alt, hvad man skal bruge, følger med: ophængssnor, vægbeslag med optrækningsmekanisme, clips og et udvalgt Kvadrat-tekstil.

www.kvadrat.dk

b7

TILES

Et gulvtæppe er en god løsning, hvis du vil samle en afdeling møbler inden for en ramme. Det kan være spisebordet og stolene eller sofaen og sofabordet, som trænger til at blive markeret og fremhævet i hjemmet. Tæppet Tiles er designet af spanske Helena Rohner for Bolia. www.bolia.com

b8

BE ORGANISED

Den nye magasinholder fra We Design er både utrolig smuk, men også yderst praktisk til den hurtigt voksende stak af magasiner. Den er sort og enkel og passer perfekt i det kedelige, ubenyttede hjørne i stuen.

www.weshop.dk

 

b44

ART N PRINT

Det personlige hjem er hot som aldrig før, og vi vil med andre ord ikke bo som alle andre. Prints er ofte en nem og billig løsning til at skabe din egen personlige stemning. I samarbejde med Froh und Frau har bloggerne bag Bungalow5 skabt 3 prints til et unikt look på dine vægge. www.frohundfrau.dk

b88

PERFECT SHELVING

En klassisk bogreol er must-have hos de fleste. Den helt perfekte skal naturligvis kunne ændres og udbygges efter behov og humør.

www.vitsoe.com

b99

EAMES HOUSE BIRD

Eames-parret havde mange fantastiske objekter i deres bolig. Ting, som de bragte hjem fra deres rejser og som betød noget særligt for dem, blev sat frem og var en naturlig del af deres hverdag. Det kunne vi godt lære lidt af. Ligesom prints er andre små grafiske elementer perfekte til at skabe det unikke udtryk.

www.paustian.dk