Ægte BBQ til din sommerfest

FET_Chubbys_BBQ

 

Chubby Boys Barbecue er en Dansk ejet catering virksomhed som leverer den autentiske BBQ oplevelse. Barbecue er en tilberedningsmetode! Ordet Barbecue beskriver en tilberedningsmetode hvorved kød steges og ryges ved lave temperaturer over lang tid. Hvis det ikke er low & slow, så er det ikke BBQ!

For ejer og Pitmaster af Chubby Boys Barbecue, Patrick W. Ireland, er BBQ passion og hobby før det er forretning, og med sine rødder i USA har han altid haft et nært forhold til BBQ. Med mere end 30 års erfaring, kan du regne med at passionen for BBQ er din garanti for kvalitet!

“Min historie og første minder om BBQ begyndte i Chicago Illinois midt i 80’erne.
Jeg var til familiens store genforeningsfest som blev holdt hver 4. år. Det var en varm sommerdag i Chicago, og alle var trukket tilbage i skyggen hvor der blev spillet backgammon og terning. Der blev drukket af brune papirsposer til tonerne af dagens radiohits imens mine onkler forberedte kødet til smokeren, som langsomt var ved at komme op i temperatur. Beruset og muntre forsøgte de at vise børnene ”hvordan” man dansede hip hop med de gamle Motown moves de stadig kunne huske. Disse tidlige minder formede mig som pitmaster, for BBQ er ikke kun kødet eller saucen, der er heller ikke kun processen i tilberedningen. Den bedste BBQ du kan få, er serveret på en perfekt dag sammen med mennesker du holder af.”

 

FET_Chubbys_BBQ9

 

Ny 2018 menu

Du kan se Chubby’s nye 2018 menu på http://www.chubbys.dk/summer-bbq/.
BBQ elskere kan se frem til noget ekstra lækkert i år, med et valg af A-grade USDA prime Black Angus oksekød – Spansk Duroc Iberico svinekød, fritgående majsfodret kyllinger og meget mere. Som en ny mulighed tilbyder Chubby’s nu et velsmagende udvalg fra grillen, sammen med nye forretter og tilbehør.

Bestil din BBQ buffet før 1. april 2018, og få en gratis krukke ren Tennessee moonshine, for hver 10 kuverter du bestiller. 

-Og så er der specialtilbud til Chubby’s Facebook følgere! Så slå endelig et smut forbi og se mere: www.facebook.com/chubbys.dk/

Chubby boys Barbecue får garenteret sat sat skub i din sommerfest, uanset om det er bryllup, konfirmation, poolparty, firmafest eller andet.

Chubby’s kan levere i hele Danmark og Sverige – ring for bestilling eller et uforpligtende tilbud på 25733393 eller patrick@chubbys.dk

www.chubbys.dk/da/

 

FET_Chubbys_BBQ10

 

FET_Chubbys_BBQ8

 

FET_Chubbys_BBQ7

 

FET_Chubbys_BBQ6

 

FET_Chubbys_BBQ5

 

FET_Chubbys_BBQ4

 

FET_Chubbys_BBQ11