Vandt du?

Vinderne af Liebhaverboligens konkurrencer i maj blev Jane Bach fra Valby og Frederik Baastrup fra Gentofte, der begge vandt to billetter til Wicked i Tivoli Koncertsal, Lise Engbirk fra Hellerup og Anna Kirstine Borup Rasmussen fra Hillerød vandt hver to bio-billetter til Knox Goes Away, mens Kenn Nielsson vandt fire billetter til Cirkus Summarum.

Claus Schjødt nye bog, Hvor mænd er mænd og ulve bliver skudt, blev vundet af Michel Honoré fra Holte, Jesper Boe Nordal fra Hellerup, Dorte Føge Nielsen fra Hørsholm, Tanja Hornbech Jensen fra Aarhus N. og Anette Veiglin fra Nærum.

Endelig vandt Anne Molbech fra Frederiksberg et væg- eller loftmaleri udført af Anne Bundgaard hjemme i Anne Molbechs hus på Frederiksberg. Resultatet af dette maleri kan du i øvrigt se i august- eller septemberudgaven af Liebhaverboligen.