Hængt op 

,

Knager og bøjler er rart og praktisk at have til opbevaring af dit tøj. Men hvorfor ikke vælge varianter, der gør mere end blot at skabe ro og orden i dit hjem? Lad skulpturelle ophæng fylde i din indretning, hvor de pynter flot også når de ikke er i brug. Eksklusive materialer og legesyge former er med til at gøre de små hverdagsobjekter til noget helt særligt. 

Kreative knager 

Curvature-familien er en serie af organisk formede kroge og bøjler, håndformet i massiv messing med en mat finish. De finurlige kurver står i kontrast til det solide materiale og udgør en legende, funktionel tilføjelse til ethvert soveværelse, badeværelse, gang eller køkken. Hæng håndklæder, tøj eller dine yndlings accessories fra denne veldimensionerede krog. Krogene er håndlavede, så ikke to er ens. www.fermliving.dk 

Runde planeter

Planet Knagen er med sit enkle og elegante design nem at bruge flere steder i indretningen. Den er praktisk i brug, men også dekorativ i sig selv. Den kan kombineres med andre Planet knager i andre farver eller størrelser for et personligt og legende udtryk. Hæng viskestykker på den i køkkenet eller brug den til jakkerne i entreen. Planet knagen er lavet af 100% egetræ. 

Rå lava 

Den svampeformede Crust knage er lavet af lavasten fra Java i Indonesien. Hver lava knage har et unikt udtryk, og giver mulighed for at skabe en smuk og praktisk vægdekoration. Hæng gerne flere sammen et sted, hvor de træder tydeligt frem, så du kan have glæde af det flotte og rå look – også når der ikke hænger tøj på dem.

Simpel men sofistikeret 

Ava bøjlen fra Menu er med dens signifikante detaljer en bøjle, der fortjener at hænge fremme både med og uden frakker på. Bøjlen er skabt i pulverlakeret stål, kombineret med messing. Dens udformning afspejler sig i et traditionelt rektangel med afrundede former. Tænk at en lille praktisk bøjle kan være så flot.  

Kunstnerisk 

Illusion Hanger Black fra Woud er formgivet af den danske designer Philip Bro. Bøjlen er designet til at kunne skabe en illusion på baggrund af dens skråformede vinkler. Formen på bøjlen kan variere, alt efter hvilken vinkel, du anskuer den fra. Bøjlen kan både bruges i garderobeskabet i gangen eller i klædeskabet.