Alt det bedste i april

Liebhaverboligen har taget pulsen på en række spændende oplevelser, der kan være med til at gøre din april lidt sjovere.

 

FET_April_2

Forrygende debutkrimi

København er ramt af hedebølge, da motionsløberen, Anders Hansen, gør et makabert fund i Frederiksberg Have. En studine er brutalt blevet stukket ned og efterladt døende. Den garvede efterforsker, Britt Østerby, sættes på sagen, og som makker får hun den unge Oliver Lindberg. Inden længe befinder de sig i en drabssag, som med lynets hast udvikler sig kaotisk, da nye spor trækker tråde til en broget verden af sugardating¸ hvor kærligt selskab sælges og købes som en eftertragtet luksusvare. Et par dage efter findes endnu en kvinde myrdet. Er der en sammenhæng mellem de to drab? Og hvorfor havner den tilsyneladende naive motionist, Anders, igen i begivenhedernes centrum?

+ Plus  Krimien er en sand page-turner med troværdige karakterer og en spændende udvikling, tilsat en god portion humor. En flot debut af forfatteren Line Vester Larsen.

÷ Minus Denne krimi er så god, at man bliver helt skuffet, når den slutter. Forhåbentligt er forfatteren allerede i gang med at udtænke nye geniale plots med makkerparret Britt og Oliver i centrum for efterforskningen.

www.brændpunkt.dk

 

FET_April_billede-5

 

Sommerlige slikkepinde

Sugar Pilots er et lille dansk firma, der håndkoger slikkepinde. Som voksen kan du både kan nyde slikkepindene som garnish i din gin & tonic eller som smagsbooster i din varme drik. Gin-slikkepinden tilfører sødme og leger med smagsnoterne fra ginnen. Den kan serveres liggende på tværs af glasset eller bruges som rørepind. De specielle slikkepinde fungerer også som en lille kommunikationsplatform, idet der kan lægges sukkerprint og anden form for dekoration ind i sukkeret som et lille sødt budskab til dine gæster.

+ Plus Tænk at lave slikkepinde, der går perfekt sammen med gin, kaffe eller te. Det smager virkeligt godt, og er samtidigt en rigtig kreativ idé.

÷ Minus Børn skal nok lige lære at holde sig fra de særlige voksen-slikkepinde. Heldigvis laver Sugar Pilots også lækre versioner til familiens yngste.

Følg det søde eventyr på Instagram 

@SugarPilots

 

FET_Brød_Bøger_1

 

Tid til hjemmebag

Med mel, salt, vand og gær kan man bage et godt brød. Altså et rigtig godt brød, faktisk. 

Men hvorfor søren er det så, at det brød, man bager derhjemme, ikke smager helt så lækkert, som det man køber hos bageren eller nyder på dyre restauranter? Det forklarer Annemette Voss i denne bog uden at fortabe sig i kemi, nørderi og indviklede bageprocesser. Hun viser, hvor nemt det faktisk kan være at bage brød med de rigtige kneb – og hvordan man kan lave hjemmebagt brød, der er så godt, at man efterfølgende ikke har lyst til at spise andet. 

www.politikensforlag.dk

 

FET_April_billede-3

 

En fabel om Fausto

Der var engang en mand, der mente, at han ejede alt, og han tog ud for at se på det, der var hans. “Du er min,” sagde Fausto til blomsten, fåret og bjerget, og de bukkede sig for ham. Men det var slet ikke nok for Fausto, så han kaprede en båd og drog ud på det store hav. Den lille fortættede fortælling En fabel om Fausto er en smuk og moderne fabel fra den internationalt anerkendte Oliver Jeffers. Forfatteren har for første gang arbejdet i traditionel litografi, og kombinerer kunst med stærk prosa, der går lige i hjertet hos både børn og voksne.

+ Plus  Helt fantastisk smuk og tankevækkende lille stykke litteratur med meget fine illustrationer.

÷ Minus Bogen er meget anderledes i sin form, og børn vil måske studse over de mange nærmest blanke sider. Men effekten er stor og giver rig plads til fantasi og følelser.

www.carlsen.dk

 

FET_LeMans66-US-1sheetIntlAdvance2-2

 

En hyldest til drømmerne

Nåede du ikke at se filmen Le Mans ’66 med Matt Damon og Christian Bale i hovedrollerne, kan du nu streame den hjemme fra din egen sofa. Filmen handler om den nervepirrende optakt til det mindst lige så nervepirrende Le Mans i 1966, hvor der er benhård konkurrence mellem de to bilfabrikanter Ford Motors og Ferrari. Ferrari føler sig mere end overlegne, men Ford er fast besluttet på at få dem på andre tanker. Men det er ikke nok at have den bedste bil. Du skal også have den bedste racerkører for at vinde det ultrahårde løb. Hvis ikke du er til svimlende hurtige biler, er du måske til svimlende flotte skuespillere? Så sæt dig godt til rette og lad dig forføre af fart, intriger og fantastiske biler. 

www.blockbuster.dk