Man kan få hjælp på mange måder

,

Alle kan få brug for hjælp, men det er ikke altid nemt at bede om den. Hvad end man døjer med større eller mindre problematikker, kan det være rart at tale med, høre eller læse om nogen, der har det som en selv eller blot kan vejlede til, hvordan man kommer videre. Læs med her og se fem bud på, hvordan du kan få hjælp.

 

FET_Psykologi_We.care

 

Få psykologi hjælp online 

WeCare gør det nemt og sikkert at få psykologhjælp online. Bag virksomheden står et team af psykologer og erfarne erhvervsfolk med et brændende ønske om at fremme mental sundhed og med en stærk overbevisning om, at teknologi skal hjælpe folk til at få det bedre. Visionen bag WeCare er at gøre psykologhjælp tilgængelig for alle. Både dem, der allerede får psykologhjælp, og dem, der af praktiske eller mentale årsager ikke får psykologhjælp, selvom de har et behov. På WeCares krypterede platform får klienter psykologhjælp af en autoriseret psykolog via chat og video.

Se priser og læs meget mere på we.care

 

FET_Psykologi_Dronningeføde_forside

 

Dronningeføde

Mette Holm er privatpraktiserende psykolog og foredragsholder og driver desuden livsstilsbloggen MettesUnivers. Mettes omdrejningspunkt er at flytte kvinder ud af offerrollen og ind i et mere meningsfyldt liv. I bogen ”Dronningeføde” sættes der fokus på, at alle mennesker har brug for føde, og at mad er næring for både krop, sjæl og psyke. Mange kvinder bøvler med deres forhold til mad. Hvorfor? Mad kan være selvdestruktivt, men det kan også være selvkærligt. Det handler om at lære at vende billedet rigtigt. Bogen er en kobling af psykologi, kost og ernæring. Den giver ny viden og en ny oplevelse af, hvordan en madbog kan se ud. Læseren får lyst til at stille sig stærkt i sit eget liv og derved have en holdning til den mad, der puttes i munden.
Dronningeføde og Mette Holms andre bøger kan købes på
muusmann-forlag.dk

 

FET_Psykologi_Terapeutisk-samtaleteknik-forfatter

FET_Psykologi_Bog_terapeutisk_Samtaleteknik

 

Terapeutisk samtaleteknik 

Terapeutisk samtaleteknik-, dialogen i kognitiv adfærdsterapi præsenterer en grundlæggende viden om centrale terapeutiske samtaleteknikker, som anvendes i kognitiv adfærdsterapi. Ud over introduktionen til de specifikke og nonspecifikke faktorer i psykoterapi giver bogen en praktisk indføring i Sokrates dialog, validering, den motiverende samtale- teknik og i anvendelsen af metaforer. Bogen giver også bud på, hvordan ovenstående teknikker kan anvendes i kognitiv miljøterapi samt ved deeskalering i miljøet på psykiatriske afdelinger eller andre institutioner, hvor patienter eller borgere opholder sig. Bogen henvender sig til såvel nye som erfarne klinikere, der arbejder med terapeutiske samtaler med patienter, klienter eller borgere.

 

FET_Psykologi_Jegerfuckinghot_Bog_NY

 

Jeg er f*ucking hot

I ”Jeg er f*cking hot” taler psykolog, fotomodel og børnebogsforfatter Renée Toft Simonsen frit fra leveren om den
gigantiske omvæltning, det er for en kvinde at komme i overgangsalderen. Renée Toft Simonsen fortæller bramfrit om sine egne oplevelser med følelsesmæssige rutsjebanerne, hormonproduktionsforandringer, hedeslag og overvældende følelser, der er lige så omsiggribende som dengang man var teenager. Samtidig fører Renées ærlige og indsigtsfulde ord til en række smukke erkendelser og visdomsperler. Når man har rundet 50 og børnene har forladt reden, må man nemlig se de tomme børneværelser og sig selv i øjnene. For hvem er man, når ens liv og identitet ikke længere er fuldstændig ophængt på at være en anden persons mor?

 

FET_Psykologi_danielle-macinnes-9Qu8rZxwz_g-unsplash

 

Sorgens frirum 

Inge Stevn Lauritsen er uddannet sorg- og kriseterapeut og har selv mistet både sin mor og lillebror. Hun ved selv, hvor hård en tid man går igennem både ved sygdom og død, men ved også, hvor vigtigt det er få talt om alt det svære ved at skulle herfra. Inge er uddannet i den nyeste teori inden for sorgbearbejdning og krisetilstand. Uddannelsen er netop rettet til at facilitere og lede enesamtaler eller sorggrupper for børn, voksne eller familier.
På sorgens-frirum.dk kan du læse meget mere om Inge og de forskellige emner, som hun arbejder med.